anna2004
Νεοφερμένο μέλος
Τί μπορώ να κάνω για να μπορέσω να κρατήσω τη γάτα μου καλά μέχρι αύριο που ανοίγει κτηνίατρος ????
Τον παίρνω στο κινητό αλλά το έχει κλειστό!!!!
Ξαφνικά η γάτα μου παρουσίασε πολύ έντονη δύσπνοια και νομίζω ότι θα πεθάνειιιιιιιιιι!

ΒΟΗΘΕΙΑ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν ξερω που μενεις..εδω θα βρεις τις κλινικες που εφημερευουν ολο το 24ωρο
ΑΘΗΝΑ και Θεσ/κη εδω..
- Κτηνιατρική Κλινική ΑΠΘ / Γιαννιτσών
anna2004
Νεοφερμένο μέλος
Μένω επαρχία και δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα

anna2004
Νεοφερμένο μέλος
Εάν καλέσω Αθήνα λέτε να με βοηθήσουν?????
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
δοκίμασε δεν χάνεις τίποτα
PET VET
Πέτρου Ράλλη 323 Νίκαια, Τ.Κ. 18453
Δήμος Νίκαιας, Νομός Αττικής
Τηλ.: 2104907142
Φαξ: 2104907152
Κιν.: 6932214904
anna2004
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ!!!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναι..παρε καποια τηλεφωνα.,πατε και στα νοσοκομεια που σου εγραψα..Μακαρι να πανε ολα καλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool