julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
17-04-09
14:11
Χθεσινό μήνυμα...
Στην οδο φυλης 47-49,Bικτωρια, διπλα ακριβως απο εκει, υπαρχει μια αποθηκη που στο υπογειο ειναι κλειδωμενα κατι σκυλια, απο τον δεκεμβριο!!(; ) υπαρχει κανεις εκει κοντα να παει να ριξει μια ματια;;
Στην οδο φυλης 47-49,Bικτωρια, διπλα ακριβως απο εκει, υπαρχει μια αποθηκη που στο υπογειο ειναι κλειδωμενα κατι σκυλια, απο τον δεκεμβριο!!(; ) υπαρχει κανεις εκει κοντα να παει να ριξει μια ματια;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
18-04-09
18:54
e??? πλάκα αμς κάνουν? και τωρα έσκασε η προώθηση ? ημουν εκεί χθες..δεν το πιστευω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
19-04-09
10:04
Δεν έχω νέα... είχε πεί ένα παιδί ότι θα πέρναγε. Μόλις έχω κάτι θα το γράψω.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum