ΣΟΣ,βρέθηκε γατάκι...πρώτες βοήθειες!!

evi27

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα.
Σήμερα το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε γατάκι να περιφέρεται στον πρώτο όροφο πάνω από τα καταστήματα και νιαούριζε απεγνωσμένα. Καταφέραμε να το σώσουμε αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε σπίτι φιλοξενίας είναι όλα φουλ. Ήταν πολύ ταλαιπωρημένο, πανβρώμικο και νιαούριζε συνεχώς. Του δώσαμε τροφή -ακατάλληλη λόγω συνθηκών και ημέρας -κονσέρβα για ενήλικες γάτες- και τρώει με πάρα πολύ όρεξη. Το έκανα μπάνιο γιατί ήταν πανβρώμικο και η κοιλιά του είναι πάρα πολύ πρησμένη και έχει διάρροια (όταν λέω διάρροια του φεύγουν παντού). Τι χρειάζεται να κάνω και πώς να το φροντίσω χρειάζομαι συμβουλές! Προς το παρόν είναι προστατευμένο και θα του βρούμε οικογένεια αλλά πείτε μου τα βασικά τουλάχιστον να φύγουν τα σκουλήκια που έχει. Σπίτι μου δεν μπορώ να το πάρω γιατί εχω τον γάτο μου άρρωστο και είναι παρακινδυνευμένο και για τα δύο. Πρέπει να είναι 1.5 ή 2 μηνών δεν ξέρω σίγουρα... Δόντια έχει. Ούτε φύλο δεν μπορώ να αναγνωρίσω πιθανότατα είναι αρσενικό. Παρακαλώ όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΣΟΣ

καταρχην χρειαζεται επισκεψη στο γιατρο..θα πρεπει να παρει χαπι για τα σκουληκια οπωσδηποτε..και για την διαρροια,να σας πει ο γιατρος.,προσπαθησε να το εχεις στα ζεστα,ειναι πολυ σημαντικο..καλη τυχη στο μικρουλη..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις βρέθηκε και οικογένεια :D Θα βάλω και φωτογραφίες είναι γλυκύτατο :D

Τελεια!! Μπραβο σας και μπραβο στην οικογενεια που το υιοθετησε!!!!!:clapup:

Καιαιαιαιαιαια ιντροντιουσινγκ Ψακογιώργης ακα ο ουρανοκατέβατος! :D

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...τι βλεπουν τα ματακια μου;;; ειναι το εν λογο γατακι;;;; θα τρελαθω....τι πανεμορφο ζουζουνελι που ειναι αυτο;;;;;:clapup::clapup::clapup:....στο σπιτακι του ειναι;;; πως τα πηγαινει;;;

Τι φατσονι ειναι αυτο???? Παναγια μου!!!!! Τι γλυκας απιστευτος.

Είναι απίστευτος :D Τελικά δεν τον υιοθέτησαν μια μέρα έφτανε για να τον ερωτευτούν και να μην θέλουν να τον δώσουν! Είναι μια χαρά φαγωμένος, αποπαρασιτωμένος, ζωηρός, νιαουρίζει και παίζει συνέχεια και την Δευτέρα θα κάνει και το πρώτο του εμβόλιο :D Είναι μοναδικό γατάκι το ένα μάτι έχει μαύρο περίγραμμα και το άλλο άσπρο και θα γίνει και μακρύτριχο απ'ότι φαίνεται!

Καλα ειναι τρομερος!!! Τα λογια και τα σχολια ειναι περιττα!!!:D

μωρε είναι πεντάμορφο το τυχερούλι:clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back