Athena2201
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
ουφφφφφφφφ...τι να πω....αν θεωρείς ότι ο δεύτερος γιατρός είναι οκ, κάνε κατά γράμμα ότι σου λέει! Το γατάκι χρειάζεται χορήγηση αντιβιοτικών και θεραπεία που θα πρέπει να τηρείται με ευλάβεια και πολλή προσοχή! Επίσης, κράτησέ τη σε ακινησία και ζεστασιά. Η ασπιρίνη, πράγματι λειτουργεί διαλυτικά στις θρομβώσεις στους ανθρώπους, αλλά δεν ξέρω για τα ζώα
Καλή ανάρρωση στη γατούλα και να μας κρατάς ενήμερους! Επίσης, αν δεν τρώει και δεν πίνει, ίσως θα πρέπει να τη βοηθάς εσύ με κάποιο ειδικό γαλατάκι για γάτες,έστω και με σύριγγα (χωρίς τη βελόνα, εννοείται...), έτσι ώστε να μην αφυδατωθεί!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miou..miar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για την ασπιρίνη μπορείς να δεις εδώ, όπως και για άλλα φάρμακα: https://www.mypetz.gr/threads/Ασπιρίνη-και-γάτες.219214/ 
Ολα καλά να πάνε εύχομαι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
η... δεν ξερω τι να κανω... της εδωσε augmentin σε χαπι και μου ειπε σε κανα δυο μερες να της δωσω ασπιρηνη???? για να μην παθει θρωμβωση επειδη ισως το πυο ισχωρισε και στο αιμα... παρακαλω βοηθηστε με... πραγματικα εχω πελαγωσει...
πιστεύω ότι ο δεύτερος ιατρός έριξε πιο πολλές ευθύνες στον πρώτο από ότι του αναλογούν Για την ασπιρίνη (εγώ γνωρίζω ότι ειναι ιδιαίτερα βλαβερή για τις γάτες και άλλα ζωάκια) και πρέπει να δίνεται σε μικρή δόση
τι δοσολογία σου είπε ο ιατρός; πόσα κιλά είναι το γατάκι σου;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Athena2201
Νεοφερμένο μέλος
σε λιγακι θα παρω αλλο ενα γιατρο παρα πολυ καλο ο οποιος δυστηχως ειναι στην Δραμα εγω μενω Ξανθη.. θα επρεπε απο την αρχη να παω εκει για στειρωση το κοριτσακι μου... Γιωργο η Μαλλου μου ειναι 3 κιλα. δοσολογια για ασπιρινη δεν μου ειπε ακομη σε κανα δυο μερες. ξερω και εγω οτι ειναι βλαβερη για τις γατες γιαυτο κ θα παρω κ τριτη γνωμη κ ρωταω κ εδω! ελπιζω να μου απαντησει και ο κτηνιατρος εδω περα! σας ευχαριστω ολουε πολυ κ θα σας κρατω ενημερουςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athena2201
Νεοφερμένο μέλος
Terifique
Δραστήριο μέλος

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Δημητρα ειδικο γαλα εννοεις αυτο που δινουμε στα εγκαταλελειμμένα γατακια?? λεω να της φτιαξω μολις συνερθει λιγο κοτοπουλο με ρυζι να φαει.. ρωτησα και τον γιατρο και μου ειπε οκ !
ναι αυτό εννοώ, τα πουλάνε και στα κτηνιατρεία και σε κάποια petshops. Αλλά ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του γιατρού. Πέρυσι που είχε αρρωστήσει ο γάτος μου, κρυωμένος με υψηλό πυρετό, έκανε ενέσεις αντιβίωσης κι εγώ τον κράτησα με γάλα, γιατί ούτε έτρωγε, ούτε έπινε...
το κοτόπουλο θα το βράσεις σκέτο, χωρίς λάδια και αλάτια εννοώ, το ίδιο και το ρυζάκι (νερόβραστα)
Athena2201
Νεοφερμένο μέλος
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Athena2201
Νεοφερμένο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Όσον αφορά την ασπιρίνη, το αν πρέπει να την δώσεις, την δοσολογία κλπ καλύτερα να ρωτήσεις τον κτηνίατρο ή κάποιον άλλον κτηνίατρο, εφόσον θέλεις μια τρίτη γνώμη.
Ειδικά όσον αφορά απόψεις που σχετίζονται με χορήγηση φαρμάκου, δοσολογία κλπ ο μόνος ο οποίος μπορεί να δώσει σαφή και σωστή απάντηση είναι ο κτηνίατρος.
Εμείς μπορεί να έχουμε κάθε καλή πρόθεση να βοηθήσουμε και να πούμε την άποψη μας αλλά επειδή δεν ξέρουμε ενδέχεται να κάνουμε κακό άθελα μας.
Εύχομαι τα καλύτερα!

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Athena2201
Νεοφερμένο μέλος

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!! τωρα μιλησα και με τριτο γιατρο αυριο παμε Δραμα... αυτον τον γιατρο τον εμπιστευομαι 100%. επρεπε να την παω απο την αρχη για στειρωση εκει... ηθελα τα διπλασια χρηματα για να παω εκει μαζι με τις βενζινες δεν δουλευω κιολας.. καλα να παθω ομως αλλα δυστηχως αλλος την πληρωνει και οχι εγω...![]()
Μπράβο κουκλίτσα μου!! Αυτή είναι η καλύτερη λύση! Ένας κτηνίατρος που εμπιστεύεσαι 100% . Αυτός θα σώσει το γατόνι σου. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σύντομα αυτή η άσχημη περιπέτεια να μείνει πίσω σας. Περιμένουμε νέα σας.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς, επιβεβαιώνεται ότι στην Ελλάδα η κτηνιατρική είναι κάτι δεκαετίας πίσω. Οσο και αν είναι ρουτίνα η στείρωση στα θηλυκά γατιά δεν παύει να είναι μια πολύ σοβαρή "γυναικολογκή" εγχείριση

Ελισσάκι
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool