mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα.
21-05-08
14:03
πήρα σαμαράκι για μην τυχόν μου χρειαστεί στις διακοπές και ξεκίνησα τα πειράματα ώστε να ξέρουμε τι μας γίνεται και να προετοιμαζόμαστε και ψυχολογικά
τα καλά νέα είναι ότι σε όλη τη διάρκεια του σαμαρώματος γουργουρίζαμε και βασικά δεν έδειξε ο Μπέκερ ούτε να ενοχλήτε ούτε τίποτα
το πρόβλημα είναι ότι όταν το λουράκι προσαρμόστικε στο σαμαράκι το χρυσό μου το είδε σαν παιχνίδι......., υπάρχει περίπτωση να πνιγεί παίζοντας με αυτό?

τα καλά νέα είναι ότι σε όλη τη διάρκεια του σαμαρώματος γουργουρίζαμε και βασικά δεν έδειξε ο Μπέκερ ούτε να ενοχλήτε ούτε τίποτα
το πρόβλημα είναι ότι όταν το λουράκι προσαρμόστικε στο σαμαράκι το χρυσό μου το είδε σαν παιχνίδι......., υπάρχει περίπτωση να πνιγεί παίζοντας με αυτό?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
21-05-08
14:23
πήρα σαμαράκι για μην τυχόν μου χρειαστεί στις διακοπές και ξεκίνησα τα πειράματα ώστε να ξέρουμε τι μας γίνεται και να προετοιμαζόμαστε και ψυχολογικά
Όχι καθόλου ήδη το γατούλι σου έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία τα 2 στάδια του σαμαρώματος 1ον του το βάζουμε και 2ον το αφήνουμε να παίξει με αυτό και να εξοικιωθεί όλα καλά τώρα αυτό που σου μένει είναι να το μάθεις να κινηται μαζί του αντε και καλή επιτυχία...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα.
21-05-08
14:44
πώς γίνεται αυτό?
όσο και να τον φώναζα να έρθει κοντά μου αυτός τίποτα, είχε ξαπλώσει και έπαιζε με το κορδόνι
, δωκίμασα να τον αφήσω δεμένο και να κάτσω δίπλα να παρατηρώ, τίποτα.... ξάπλα, χάδια, παιχνίδια σαν να μη φοράει τίποτα αλλά από περπάτημα 0
όσο και να τον φώναζα να έρθει κοντά μου αυτός τίποτα, είχε ξαπλώσει και έπαιζε με το κορδόνι
, δωκίμασα να τον αφήσω δεμένο και να κάτσω δίπλα να παρατηρώ, τίποτα.... ξάπλα, χάδια, παιχνίδια σαν να μη φοράει τίποτα αλλά από περπάτημα 0
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
21-05-08
15:26
Αν δοκίμαζες να τον δελεάσεις με κάτι;
Π.χ. με ένα αγαπημένο του παιχνίδι ή με μια λιχουδιά;
Π.χ. με ένα αγαπημένο του παιχνίδι ή με μια λιχουδιά;
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
21-05-08
15:29
αχαααα αυτό θα πιάσει
θα το δοκιμάσω 
για κίνδυνο πνηγμού ανοισυχώ ποιό πολύ, τον παίρνω και αγκαλιά (μαζί με το σαμάρι) άμα είναι να πάμε βόλτα
θα το δοκιμάσω 
για κίνδυνο πνηγμού ανοισυχώ ποιό πολύ, τον παίρνω και αγκαλιά (μαζί με το σαμάρι) άμα είναι να πάμε βόλτα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki