Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα.
10-07-09
16:19
Με τις δουλειές -δουλείες με τις διακοπές, με τα διάφορα, έλλειψα για αρκετό καιρό από το σάιτ που το κοίταζα μόνο διαγωνίως. Τώρα που τέλειωσαν οι διακοπές μου σας έρχομαι μαζί με τα γατάκια μου έχοντας αποθυμήσει την παρεούλα του mycat. Και αμέσως είδα τόσα!
Το πιο απίστευτο και τραγικό μου φάνηκε ο βασανισμός του γατουλινιού. Τι να πω! Είμαστε ως γένος τραγικοί!
Εδώ στις διακοπές μου έκανα δυο διασώσεις και με την ευκαιρία έμαθα ότι ο δήμος της Πάτμου σκότωσε πέρσι όλες τις γάτες του νησιού. Αλλά επειδή τους έπνιξαν τα ποντίκια και άλλα ζωντανά άφησαν τώρα τις γάτες να ζήσουν.
Την ώρα του ταϊσματος αδέσποτου ένα ξένο ζευγάρι που πάει κάθε χρόνο εκεί μου το είπε με σχετικά σχόλια για τους Έλληνες νομίζοντας ότι κι εγώ είμαι ξένη. Με ενοχές και έκπληξη απέσυραν τα σχόλια όταν τους είπα ότι είμαι Ελληνίδα, ότι οργανωνόμαστε, ότι υπάρχει το mycat, η γατο-ομάδα κτλ. κτλ.
Σας φιλώ και σας εύχομαι καλό καλοκαίρι
Το πιο απίστευτο και τραγικό μου φάνηκε ο βασανισμός του γατουλινιού. Τι να πω! Είμαστε ως γένος τραγικοί!
Εδώ στις διακοπές μου έκανα δυο διασώσεις και με την ευκαιρία έμαθα ότι ο δήμος της Πάτμου σκότωσε πέρσι όλες τις γάτες του νησιού. Αλλά επειδή τους έπνιξαν τα ποντίκια και άλλα ζωντανά άφησαν τώρα τις γάτες να ζήσουν.
Την ώρα του ταϊσματος αδέσποτου ένα ξένο ζευγάρι που πάει κάθε χρόνο εκεί μου το είπε με σχετικά σχόλια για τους Έλληνες νομίζοντας ότι κι εγώ είμαι ξένη. Με ενοχές και έκπληξη απέσυραν τα σχόλια όταν τους είπα ότι είμαι Ελληνίδα, ότι οργανωνόμαστε, ότι υπάρχει το mycat, η γατο-ομάδα κτλ. κτλ.
Σας φιλώ και σας εύχομαι καλό καλοκαίρι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
10-07-09
16:25
Welcome back!
Εγω το λεω εξ'αρχης οτι ειμαι Ελληνιδα σε διαφορα ατομα που μιλαω μεσω facebook γι'αυτα τα θεματα,γιουχαρω τον ιδιο μου τον τοπο αλλα ετσι πρεπει τετοιοι που ειναι.Τους λεω ομως πως υπαρχουν κ ομαδες που κανουν τη διαφορα.

Εγω το λεω εξ'αρχης οτι ειμαι Ελληνιδα σε διαφορα ατομα που μιλαω μεσω facebook γι'αυτα τα θεματα,γιουχαρω τον ιδιο μου τον τοπο αλλα ετσι πρεπει τετοιοι που ειναι.Τους λεω ομως πως υπαρχουν κ ομαδες που κανουν τη διαφορα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα.
10-07-09
18:00
Nαι, δίκιο έχεις. Εγώ την ώρα που μου τα έλεγαν έκανα ισορροπία στο ένα μου πόδι για να σπρώξω το πιατάκι με το φαΐ κοντά στο μικρό αδεσποτούλι που κρυβόταν φοβισμένο μέσ'τα φυτά και τ'αγκάθια πάνω σ'ένα τοίχο και δεν ήμουν εκείνη τη στιγμή για τέτοια. Το μόνο που μπόρεσα να τους απαντήσω ήταν ότι "μα κι εγώ είμαι Ε.". Όταν τα κατάφερα με το φαγητό και το νερό είπα τα υπόλοιπα. Εν τω μεταξύ όταν έφυγα τους άφησα τις κονσερβούλες που περίσεψαν και ενέλαβαν αυτοί τη συνέχεια και τη φροντίδα να βρουν άλλους να το αναλάβουν μετά που θάφευγαν σε 3 εβδομάδες. Τέτοιο γεγονός έγινε που ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου δήλωσε πως θα το κρατήσει στο ξενοδ. και η μαγείρισσα θα το πάρει το χειμώνα σπίτι της ... Καλή του ώρα του γατουλινιού !!!!Welcome back!
Εγω το λεω εξ'αρχης οτι ειμαι Ελληνιδα σε διαφορα ατομα που μιλαω μεσω facebook γι'αυτα τα θεματα,γιουχαρω τον ιδιο μου τον τοπο αλλα ετσι πρεπει τετοιοι που ειναι.Τους λεω ομως πως υπαρχουν κ ομαδες που κανουν τη διαφορα.![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum