ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
και οι αλλοι να γελανε.Ειδικα ο ενας μου ειχε σπασει τα νευρα και τον κοιτουσα με ενα βλεμμα...Πηγα κατι να του πω αλλα μετα του λεω λες και αν σου πω θα καταλαβεις τπτ???
Τι αναισθητοι!!!Εσεις πως αντιδρατε σε παρομοια περιπτωση αν υπαρχει βεβαια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Καλά σου λένε τέτοια πράγματα; Πόσο κάφροι είναι πια;Ευτυχώς, δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Όσο για το τι θα τους έλεγα, είναι γνωστό το πώς μπορείς να προσβάλλεις θανάσιμα έναν άντρα.

elvenstar
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Αυτό που μου κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι το έκαναν γνωρίζοντας ότι θα στενοχωρηθείς, και μάλιστα ακριβώς γι' αυτό...
Με τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς;

Desdemona
Διάσημο μέλος
Ως βέρα Λαρισαία (τι χάλια που ακούγεται), συμφωνώ απόλυτα.Νομίζω αυτό είναι χαρακτηριστικό δείγμα της χοντροκοπιάς που διαθέτουν οι περισσότεροι Θεσσαλοί.
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Η νοοτροπία αυτή πέρασε βέβαια και σε νεότερες γενιές (κυρίως σε παιδιά κτηνοτρόφων) και έτσι έχει εδραιωθεί μια πολύ κυνική συμπεριφορά απέναντι σ' αυτά τα ζώα, η οποία φτάνει και σε επίπεδα βασανισμού.
fru_fru
Δραστήριο μέλος

Αν οχι, νομιζω οτι ειναι "αρρωστημενα" ατομα..

φιλικα
Φρουφρουμπιζουδενια!
ruko
Διάσημο μέλος
Με τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς;![]()
Και δεν το λέω γι' αυτούς που έλεγαν τις καφρίλες, αλλά για τους φίλους σου που το διασκέδαζαν. Νομίζω πως την επόμενη φορά πρέπει να πατήσεις πόδι και, εν ανάγκη, να απαντήσεις σε ανάλογο ύφος. Δυστυχώς, όταν τα καταπίνουμε όλα για να αποφύγουμε τη φασαρία και δεν δείχνουμε ότι κάτι μας ενοχλεί, γινόμαστε εύκολα θύματα και οι άλλοι δεν μας σέβονται.
Τώρα να τους αλλάξεις μυαλά, φυσικά και δεν γίνεται... είπαμε, φάρμακο κατά της ήλιθιότητας δεν έχει βρεθεί ακόμα.

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε νομίζω ότι είναι θέμα Πόλης, η βλακεία εκτός απο ανίκητη πάει και παντού.Δεν το ειχα σκεφτει οτι ειναι θεμα πολης...Ισως και να ειναι ομως γιατι εδω με τα χωραφια και αυτα αντιμετωπιζουν αλλιως τα ζωα.Παντως οτι και να τους πεις αποκλειεται να νιωσουν ασχημα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool