Σας συμβαίνει αυτό;

ΑΝΝΑ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Ημουνα χθες εξω με φιλους και γνωστους και διαφοροι "εξυπνοι"απο την παρεα(φιλοι των φιλων κυριως) επειδη ξερουν την ευαισθησια μου με τα ζωα αρχιζουν ιστοριες για το πως βασανιζαν ζωα παλια,πως βλεπαν κατι γατες να πεθαινουν απο φολες ,ποσο δε χονευουν τις γατες ειδικα κτλ...
και οι αλλοι να γελανε.Ειδικα ο ενας μου ειχε σπασει τα νευρα και τον κοιτουσα με ενα βλεμμα...Πηγα κατι να του πω αλλα μετα του λεω λες και αν σου πω θα καταλαβεις τπτ???
Τι αναισθητοι!!!Εσεις πως αντιδρατε σε παρομοια περιπτωση αν υπαρχει βεβαια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ συνήθως βγάζω ένα λογύδριο(μιλάω πολύ,οποτε τους πρήζω) το οποίο καταλήγει στο ότι μερικοί άνθρωποι είναι πιο κτήνη απο τα ζώα.Με το κατάλληλο ύφος βεβαίως βεβαίως(έχω συνηθίσει απο την τάξη,που δε βάζω ποτέ τιμωρίες,αλλά μπορώ να κάνω κάποιον να αισθανθεί πολύ άσχημα για αυτό που είπε ή εκανε)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink::blink: Καλά σου λένε τέτοια πράγματα; Πόσο κάφροι είναι πια;

Ευτυχώς, δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Όσο για το τι θα τους έλεγα, είναι γνωστό το πώς μπορείς να προσβάλλεις θανάσιμα έναν άντρα.:D

Νομίζω αυτό είναι χαρακτηριστικό δείγμα της χοντροκοπιάς που διαθέτουν οι περισσότεροι Θεσσαλοί. Το έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές κ από άτομα όχι μικρά σε ηλικία όπως θα περίμενε κανείς, αλλά μέσα σ όλο αυτό το συνονθύλευμα βλακείας χαίρομαι που είμαι διαφορετική, και αυτές οι περιπτώσεις με θυμώνουν ακόμα πιο πολύ κ θα προσπαθήσω να υπερασπιστώ το δικαιώμα που έχουν όλα τα πλάσματα, να ζήσουν!!!!!

Μη χειρότερα...:blink:
Αυτό που μου κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι το έκαναν γνωρίζοντας ότι θα στενοχωρηθείς, και μάλιστα ακριβώς γι' αυτό...
Με τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς; :/:

Νομίζω αυτό είναι χαρακτηριστικό δείγμα της χοντροκοπιάς που διαθέτουν οι περισσότεροι Θεσσαλοί.
Ως βέρα Λαρισαία (τι χάλια που ακούγεται), συμφωνώ απόλυτα.

Δεν το ειχα σκεφτει οτι ειναι θεμα πολης...Ισως και να ειναι ομως γιατι εδω με τα χωραφια και αυτα αντιμετωπιζουν αλλιως τα ζωα.Παντως οτι και να τους πεις αποκλειεται να νιωσουν ασχημα!

Οι Θεσσαλοί, ζώντας σε μια περιοχή στην οποία κυριάρχησε και κυριαρχεί η κτηνοτροφία ως βασικό μέσο επιβίωσης, βλέπουν τα μη παραγωγικά ζώα ως απολύτως άχρηστα. Ωστόσο, ο σκύλος θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως φύλακας σε κοπάδια, γι' αυτό χαίρει ίσως μεγαλύτερης εκτίμησης από τη γάτα, που τους είναι παντελώς άχρηστη πρακτικά.
Η νοοτροπία αυτή πέρασε βέβαια και σε νεότερες γενιές (κυρίως σε παιδιά κτηνοτρόφων) και έτσι έχει εδραιωθεί μια πολύ κυνική συμπεριφορά απέναντι σ' αυτά τα ζώα, η οποία φτάνει και σε επίπεδα βασανισμού.

Αννα, εισαι βεβαιη οτι δεν ελεγαν μπουρδιτσες μονο για να σε "πειραξουν" ???:hmm:

Αν οχι, νομιζω οτι ειναι "αρρωστημενα" ατομα..:blink:

φιλικα
Φρουφρουμπιζουδενια!

Όπως και να 'χει, θα συμφωνήσω με αυτό:
Με τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς; :/:

Και δεν το λέω γι' αυτούς που έλεγαν τις καφρίλες, αλλά για τους φίλους σου που το διασκέδαζαν. Νομίζω πως την επόμενη φορά πρέπει να πατήσεις πόδι και, εν ανάγκη, να απαντήσεις σε ανάλογο ύφος. Δυστυχώς, όταν τα καταπίνουμε όλα για να αποφύγουμε τη φασαρία και δεν δείχνουμε ότι κάτι μας ενοχλεί, γινόμαστε εύκολα θύματα και οι άλλοι δεν μας σέβονται.:/:
Τώρα να τους αλλάξεις μυαλά, φυσικά και δεν γίνεται... είπαμε, φάρμακο κατά της ήλιθιότητας δεν έχει βρεθεί ακόμα.:|

εγω εχω προσβαλλει ατομα ετσι ,ειμαι τρομερα ειρων οταν με πειραξεις και γενικα σε κανω..... , μετα φυσικα σηκωθηκα κ εφυγα.

Δεν το ειχα σκεφτει οτι ειναι θεμα πολης...Ισως και να ειναι ομως γιατι εδω με τα χωραφια και αυτα αντιμετωπιζουν αλλιως τα ζωα.Παντως οτι και να τους πεις αποκλειεται να νιωσουν ασχημα!
Δε νομίζω ότι είναι θέμα Πόλης, η βλακεία εκτός απο ανίκητη πάει και παντού.:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back