Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
11-11-08
14:13
Την παρακευη που πηγα στον κτηνιατρο,για εκεινη την θρυλικη αιμοληψια της Μυρτουλας, πηρα και κροκετες dental της Royal Canin και ο κτηνιατρος μου εδωσε μια μικρη συσκευασια απο μια αλλη μαρκα κροκετων που φερνει.Προκειτε για τις ADVANCE sterilized της εταιρειας affinity.
Με προχειρη ματια ειδα ακατεργαστες πρωτεινες 37% και ακατεργαστες λιπαρες ουσιες 10,5%.Υποσχεται οτι εχει 13% γαλοπουλα.
Σημερα εδωσα λιγο στην Μυρτουλα μου,εδειξε να της αρεσει η γευση γιατι τις εφαγε με ορεξη.Δυστυχως ομως μετα απο λιγο εκενε εμετουλι τις κροκετες.
Οποτε μαλλον το γνωστο προβλημα( η Μυρτουλα ειναι πολυ ευαισθητη σ'αυτο) με το αυξημενο ποσοστο υδατανθρακων.Ειδα στην συνθεση (εκτος της γαλοπουλας) σιτος, γευμα γλουτενης καλαμποκιου,καλαμποκι, γλουτενη καλαμποκιου, ινες μπιζελιου κ.α
Γνωριζει κανεις αυτες τις κροκετες? Τις εχει δοκιμασει κανεις στην γατουλα του, τι εντυπωσεις εχει?
Με προχειρη ματια ειδα ακατεργαστες πρωτεινες 37% και ακατεργαστες λιπαρες ουσιες 10,5%.Υποσχεται οτι εχει 13% γαλοπουλα.
Σημερα εδωσα λιγο στην Μυρτουλα μου,εδειξε να της αρεσει η γευση γιατι τις εφαγε με ορεξη.Δυστυχως ομως μετα απο λιγο εκενε εμετουλι τις κροκετες.
Οποτε μαλλον το γνωστο προβλημα( η Μυρτουλα ειναι πολυ ευαισθητη σ'αυτο) με το αυξημενο ποσοστο υδατανθρακων.Ειδα στην συνθεση (εκτος της γαλοπουλας) σιτος, γευμα γλουτενης καλαμποκιου,καλαμποκι, γλουτενη καλαμποκιου, ινες μπιζελιου κ.α

Γνωριζει κανεις αυτες τις κροκετες? Τις εχει δοκιμασει κανεις στην γατουλα του, τι εντυπωσεις εχει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
11-11-08
14:24
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
11-11-08
14:38
Εγώ έδινα στα δικά μου την kitten πότε-πότε, όταν ήταν μωράκια, και την δέχονταν μια χάρα. Έχει τύχει να πάρουμε και πιο πρόσφατα, προ διετίας περίπου την adult light και πάλι καλά τα πήγαμε
Είμαστε καλόβολοι, μάλλον...
Είμαστε καλόβολοι, μάλλον...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum