darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Super premium λέει ότι είναι. Πείτε μου την γνώμη σας όσοι έχετε εμπειρία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην παρεις τη χυμα ενοειται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι απο τα premium φαγιτα, εγω προτιμο χωρις σιταρια, καλαμποκη, αλλα ολα τα αλλα συστατικα εινα καλα, εχε και κρανμπερρυ, μου βοηθαει στη καλη υγια του urinary tract, και εχει καλο ποσοστο ταυρινη. σε τι τιμη τα πουλανε;;
Δηλαδή να δίνουμε στη γάτα να τρώει αποξηραμένα κράνμπερρυ;

rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
Δηλαδή να δίνουμε στη γάτα να τρώει αποξηραμένα κράνμπερρυ;![]()
αυτα θα τα ετρογα εγω !! Να ξερετε οτι εινα παρα πολυ καλο και για μας να πινουμε χυμο κράνμπερρυ, οχι αυτο που πουλανε στο σουπερμαρκετ, αλλα στα μαγαζια που πουλανε φυσικα προιοντα, εγω περνο καθε φορα που ειμαι στην αθηνα ενα πυκνο χυμο προελευση γερμανια που αερονο με νερο (χωρις ζαχαρι)
εαν ψαχνεις στο ιντερνετ θα δεις ποσο καλο ειναι! και νοστιμο !!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτα που λες σχετικα με τα συστατικα τα ελεγα και εγω στην αρχη και ημουν παντελως κατα.Με τον καιρο θα δεις...συμβιβαζεσαι οσον αφορα τις ετοιμες τροφες.Προτεινεις τις EVO,αλλα δε υπαρχουν στην Ελλαδα.Επισης grain free τροφες εχουμε μονο τις οριτζεν+ακανα provincial.Σπαει ο διαλος το ποδαρι του και σταματαει η εισαγωγη,μετα τι κανουμε???Ή βαζεις κατσαρολα ή μπαρφαρεις ή λογω ελειψης χρονου παιρνεις μια αλλη ξηρα και ας εχει ρυζια και καλαμποκια.
Η συγκεκριμενη ξηρα που αναφερομαστε εδω,ειναι μια μετρια ξηρα που πολλοι θα τη χαρακτηριζαν πολυ καλη.Πορευομαστε με οτι εχουμε.
+καλυτερα να ειναι whole grain rice αρα corn gluten meal,wheat gluten κτλ κτλ...

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σακουρα,
αυτα που λες σχετικα με τα συστατικα τα ελεγα και εγω στην αρχη και ημουν παντελως κατα.Με τον καιρο θα δεις...συμβιβαζεσαι οσον αφορα τις ετοιμες τροφες.Προτεινεις τις EVO,αλλα δε υπαρχουν στην Ελλαδα.Επισης grain free τροφες εχουμε μονο τις οριτζεν+ακανα provincial.Σπαει ο διαλος το ποδαρι του και σταματαει η εισαγωγη,μετα τι κανουμε???Ή βαζεις κατσαρολα ή μπαρφαρεις ή λογω ελειψης χρονου παιρνεις μια αλλη ξηρα και ας εχει ρυζια και καλαμποκια.
Η συγκεκριμενη ξηρα που αναφερομαστε εδω,ειναι μια μετρια ξηρα που πολλοι θα τη χαρακτηριζαν πολυ καλη.Πορευομαστε με οτι εχουμε.
+καλυτερα να ειναι whole grain rice αρα corn gluten meal,wheat gluten κτλ κτλ...
![]()
Εννοειται πως το το chicken meal ειναι καλυτερο απο τα meat by products, το gluten, ΒΗΑ/ΒΗΤ και το καλαμποκι. Το ρυζι παλευεται παντως. Btw, η orijen ειναι παρα πολυ καλη!!!!
Νομιζα πως υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια στην Ελλαδα, αλλα μαλλον επεσα εξω 
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μην τα λες αυτα!θα μας ακουσει κανενας κ θα φαμε ντοματα!
Θεωρητικα,η καλυτερη που εχουμε βαση συστατικων ειναι η Orijen(top κατα τη γνωμη μου) μετα ερχονται και οι αλλες που οπως και εσυ αναφερεις ειναι full στα σιτηρα κ σε αχρηστα υλικα...

rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
Εννοειται πως το το chicken meal ειναι καλυτερο απο τα meat by products, το gluten, ΒΗΑ/ΒΗΤ και το καλαμποκι. Το ρυζι παλευεται παντως. Btw, η orijen ειναι παρα πολυ καλη!!!!Νομιζα πως υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια στην Ελλαδα, αλλα μαλλον επεσα εξω
![]()
ειμαστε εξορια !! τι θα εδινα να εχω ενα EVO, Serengeti, Nature's Variety kai wellnes core ..... !!! θελο να τα δοκιμαζουμε ολα!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
https://www.orijen.ca/orijen/products/ORIJEN6Fish_catIngredients.aspx ασχετο, ποσο κοστιζει μια premium ξηρα τροφη orijen στην Ελλαδα; Ποσο πανε οι κονσερβες (156g ή 374g);
Την orijen που πηρα σημερα (2.5kg) μου κοστισε γυρω στα 12 ευρω και οι κονσερβες EVO (374g) ειναι περιπου 1.20 ευρω η μια. Ελπιζω να μην εχουν μεγαλη διαφορα απο εκει γιατι αλλιως με βλεπω να γεμιζω τις βαλιτσες με τροφες αντι ρουχα

Ασχετο, εβλεπα τα FAQ της orijen και επεσα πανω σ'αυτο:
ORIJEN cat foods list Taurine in the Guaranteed Analysis but not in the Ingredient Panel. This is because ORIJEN is very rich in meats (in which Taurine is naturally present) and therefore no supplementation is required.
Δηλαδη αν ταιζεις την γατα ωμο κρεας, θα παιρνει ολη την ταυρινη που χρειαζεται χωρις να προσθετεις επιπλεον (συνθετικη) ταυρινη;
Αχ, παλι βγηκα εκτος θεματος, μη με κραξετε, δεν θα επαναληφθει

rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
!! δεν εχει EVO εδωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

βασικα δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα τον φερω ελλαδα... ο γειτονας ριχνει φολες και αν μου φυγει καμια μερα απο το σπιτι θα κινδινευει :cry: Γιατι ρε γα**το υπαρχουν τοσο κακοι ανθρωποι;
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
2μιση κιλα/20ευρω η οριτζεν.Χαλαλι ομως.
Και οι αλλες που κυκλοφορουν πανε 20ευρω το τρικιλο.ΜΕ την οριτζεν τρωνε λιγοτερη ποσοτητα,αρα ερχεται το ιδιο περιπου.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
ειμαστε εξορια !! τι θα εδινα να εχω ενα EVO, Serengeti, Nature's Variety kai wellnes core ..... !!! θελο να τα δοκιμαζουμε ολα!
Αυτές τελικά δεν έρχονται εδώ????
moukelis
Επιφανές μέλος
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν βρηκα καποιο παρομοιο θεμα στην αναζητηση.....
Την γνωριζετε την τροφη Arden?
Ειναι καλη?
Την εχετε δοκιμασει?
Ακουω αποψεις....μου την προτεινε η κτηνιατρος...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
κι εγώ θα ήθελα να μάθω γι αυτή την τροφή αν ξέρει κανεις, την έχει στο Bark Avenue και μου την πρότειναν ως super premium τροφή και πολύ καλύτερη απο την Royal Canin η οποία μάλλον, λέω μάλλον, δημιουργεί στον Τούλη μου θέμα με το κατώτερο ουροποιητικό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool