Σειρά τροφής Cat Lovers Gold

erica

Νεοφερμένο μέλος

Η erica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κόρθιο (Άνδρος). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
γεια σας ειμαι νεα στην παρεα!θα ηθελα να μαθω για μια τροφη την cat lovers gold https://www.dogloversgold.eu/usa/canalyse.html η οποια ειναι ολιστικη και γενικα απο οτι λεει πολυ καλη.
επειδη η orijen (το ονειρο μου) μου ερχεται λιγο ακριβη εχω 2 γατες και 1 γατουλη στειρωμενα.
τωρα δινω royal κτηνιατρικη για στειρωμενα αλλα θελω να παρω καλης ποιοτητας ολιστικη αλλα οικονομικη..!
τελος παντων βρηκα την cat lovers 5 κιλα 24 ευρω την εχει δοιμασει κνεισ η να την ξερει?γιατι δν βρισκω κρητικες και αστερια ελλαδα και εξωτερικο:)

ΥΣ- τα 2 σκυλια μου που τρωνε 1 χρονο αυτη τη τροφη τους εχει κατσει πολυ καλα:D, αλλα στισ γατουλες μου δεν ξερω πως θα τους κατσει επειδη ειναι και στειρωμενες! :hmm:ευχαριστω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα! Αγόρασα κι εγώ την Cat Lovers Gold & αναρωτιέμαι αν τελικά την έχεις δοκιμάσει, γιατί φοβάμαι να την ξεκινήσω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back