Σειρά τροφής Friskies

Marios2

Νεοφερμένο μέλος

Ο Marios2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Πρόσφατα ακούστηκε μια φήμη ότι τα προϊόντα της εταιρίας FRISKIES περιέχουν ουσίες που προκαλούν καρδιακή ανεπάρκεια. Έχει ακούσει κάποιος κάτι παρόμοιο?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γενικως λενε οτι και αυτα και ολα που διατιθονται στα super markets δεν ειναι και τοσο καλα για την υγεια των γατουλιδων γιατι ειναι κατωτερη ποιοτητα... τι να σου πω δεν ξερω.. εγω παντως εδω και χρονια παιρνω τροφη απο pet shop μονο λογο εξειδικευμενης διατροφης που κανω στον μικρο μου.. οσο για τα αδεσποτα τα ταιζω παλι απο pet αλλα χυμα.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα! Εγώ τα δίνω πολύ καιρό στο γατάκι μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Και δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο...

Αν κανεις κάνει αναλυση σε ενα χημειο δεν θα φανεί αν περιεχουν ουσίες βλαβερες, πέραν των αναγραφομένων? Το σκεφτομαι να το κανω γιατι ανησυχω κι εγώ. Αν αναίτια ανησυχώ, να ησυχάσω και να μην εχω τυψεις

πηγαινε σε αυτο το site ειναι βεβαια στα αγγλικα αλλα νομιζω αναλυει πληρως τι ειναι βλαβερο στις τροφες για ζωα..https://www.api4animals.org/facts.php?p=359&more=1

Σχετικά πρόσφατα με την αρρώστια του γάτου μου, ο κτηνίατρος που είπε να αποφεύγω την συγκεκριμένη μάρκα γατοτροφής. Δεν ανέφερε βέβαια βλαβερές ουσίες. Απλώς τις χαρακτηρίσε ώς "άχυρα" με μηδενική δηλαδή θρεπτική αξία.

Αυτο ισχυει και γαι τα πουρινα; Επειδη ειναι ουσιαστικα ιδια εταιρια, αλλα στα πετ σοπ τα συνιστουν ως απ τα καλυτερα. Εγω τα δινω πουρινα και γουισκας. Για τα γοισκας τι ξερετε;

δεν ξερω γμτ ψαχνω να βρω κατι site που ειχα διαβασει πριν κανα χρονο για να σου πω , παντως εγω του δινω hill's oral care και καποια εποχη και την light της hill's γιατι ηταν λιγο χοντρουλης μετα την στειρωση.

Oι καλύτερες τροφές είναι τα Hills και τα Royal Canin, πάντως.

και εγω συμφωνω με την olga παντως

και εγω συμφωνω με την olga παντως
Ένα να γνωρίζεται. Μια εταιρία που σέβεται τον εαυτό της παράγει τροφές μετά από έρευνα δεκαετιών. Καρδιακά προβλήματα σε μια γάτα μπορεί να δημιουργηθούν και από πλήθος άλλων παραγόντων χωρίς όμως τελικά να βρεθεί η αιτία. Εκείνο που χρειάζεται είναι μια καλή τροφή χωρίς ιδιαίτερη προτίμηση σε μάρκα. Μην είναι βέβαια παραγωγή Μπαρμπα Μήτσους. Εγώ με όλες τις τροφές που έχω προτείνει δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Πάντως όσον αφορά για τις Friskies η μητρική εταιρία δεν θα διακυνδύνευε το όνομά της αλλά και το τεράστιο πρόστιμο χωρών όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και άλλες χώρες με νόμους προστασίας των ζώων.

εγω πιστευω οτι οπου υπαρχει καπνος..... αλλο ενα site που βρηκα σχετικο....https://alter-idem.smartmonkey.org/cats/goodbadandugly.htm

Μιμικάκι σε αυτό που είδες στο σαιτ λέγεται μια αλήθεια όχι όμως ολοκληρωμένη. Όλες οι γατοτροφές δεν περιέχουν ταυρίνη η οποία βοηθά στην καλή καρδιακή λειτουργία και ανάπτυξη του νεαρού κυρίως ζώου. Δεν περιγράφει όμως τα παραπροϊόντα από τα οποία κατασκευάζεται μια από τις καλές τροφές ούτε πίό χημικό ισοδύναμο της ταυρίνης χρησιμοποιεί. Η καλύτερη τροφή για γάτες έχει κόστος όμως να είσαι σίγουρη το ζώο μπορεί και αποβάλλει και προφυλάσσει τον εαυτό του. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το κόστος για πολλούς είναι σημαντικό γι'αυτό πάνε στα supermarket για αγορά τροφής και ένα ακόμα πρόβλημα είναι ότι αυτές οι τροφές πήραν έγκριση από τον FDA. Εγώ πάντως δεν τις πρ΄΄οτεινα ούτε τις πρότείνω

Μιμικάκι σε αυτό που είδες στο σαιτ λέγεται μια αλήθεια όχι όμως ολοκληρωμένη. Όλες οι γατοτροφές δεν περιέχουν ταυρίνη η οποία βοηθά στην καλή καρδιακή λειτουργία και ανάπτυξη του νεαρού κυρίως ζώου. Δεν περιγράφει όμως τα παραπροϊόντα από τα οποία κατασκευάζεται μια από τις καλές τροφές ούτε πίό χημικό ισοδύναμο της ταυρίνης χρησιμοποιεί. Η καλύτερη τροφή για γάτες έχει κόστος όμως να είσαι σίγουρη το ζώο μπορεί και αποβάλλει και προφυλάσσει τον εαυτό του. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το κόστος για πολλούς είναι σημαντικό γι'αυτό πάνε στα supermarket για αγορά τροφής και ένα ακόμα πρόβλημα είναι ότι αυτές οι τροφές πήραν έγκριση από τον FDA. Εγώ πάντως δεν τις πρ??οτεινα ούτε τις πρότείνω

να τις προτεινεις που? εδω? η μηπως εισαι ειδικος?? δεν καταλαβα σορυ:(

ο animalis mimikaki ειναι κτηνιατρος

δεν πειραζει θα του βαλουμε κ τιτλο μολις μπει η μισελ

Γατοτροφές Friskies

οι γατοτροφες friskies που λενε indoor και light κανουν κακο? και αν ναι γιατι κυκλοφορουν?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ειναι καλης ποιοτητας τροφη...ειναι βεβαια φτηνη, οποτε οτι πληρωνεις , παιρνεις..εγω εχω στο αμαξι μου ενα σακουλι και οπου δω αδεσποτακι του βαζω να φαει..αλλα στην γατα που εχω στο σπιτι δεν θα της εδινα ποτε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mερικοι λογοι που ειναι για πεταμα οι Friskies : χημικα συντηριτικα κ χρωστικες,υπερβολικη περιεκτικοτητα σε σιτηρα, αγνωστης προελευσης ''κρεατα'' κ.α.

;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back