sourikata80
Νεοφερμένο μέλος
βρε παιδιά οι friskies δεν θεωρούνται από τις χειρότερες τροφές?
μέχρι στιγμής δεν τους έχω δώσει και ούτε προκειται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niamania
Νεοφερμένο μέλος
εμας ο κτηνιατρος μας ειπε πως αν του παιρνουμε τροφη απο σουπερ μαρκετ τυπου friskies ειναι σαν να τρωει σουβλακια καθε μερα! οποτε αγοραζουμε απο petshop! διαμαρτρηθηκε τις πρωτες μερες και εμεινε νηστικο απο πεισμα αλλα και αυτος υποχωρησε και εγω ανακαλυψα τυχαια πως αμα του τη βρεχω την τρωει ευχαριστα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123
Δραστήριο μέλος
εγώ έχω αρχίσει να γίνομαι λίγο δύσπιστη γενικά στις ξηρές τροφές..

flora.m123
Δραστήριο μέλος
Σύνθεση: Επιλεγμένα δημητριακά (ελαχ. 4% καλαμπόκι, ελάχ. 4% σιτάρι),κρέας και ζωικά υποπροϊόντα (ελάχ. 10% πουλερικών), υποπροϊόντα φυτικής προέλευσης (ελάχ. 2% πολτός τεύτλων), λαχανικά (ελάχιστο 20% πουλερικών) έλαια και λίπη, μέταλλα, δρόλυμα συκωτιού πουλερικών, ταυρίνη.
Αναλυτικά συστατικά: Μεικτή πρωτεΐνη 30%. Μεικτά έλαια και λίπη 10%. Μεικτές ίνες 2,75%. Μεικτή στάχτη 9,5%. Ασβέστιο 1,80%. Φώσφορος 1,20%
Πρόσθετες ύλες: Μεικτή πρωτεΐνη 30%. Μεικτά έλαια και λίπη 10%. Μεικτές ίνες 2,75%. Μεικτή στάχτη 9,5%. Ασβέστιο 1,80%. Φώσφορος 1,20%
Το καλαμπόκι είναι ιδιαίτερα επιβλαβές για τις γάτες, τα υποπροϊόντα είναι υπεύθυνα για πολλές ασθένειες, το είδος κρέατος δεν διευκρινίζεται κλπ κλπ..Το ίδιο με τα friskies είναι..Εγώ θέλω τώρα να δοκιμάσω applaws ξηρή και κονσέρβα και με κονσέρβα schesir έμεινα καταευχαριστημένη!
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σύνθεση: Επιλεγμένα δημητριακά (ελαχ. 4% καλαμπόκι, ελάχ. 4% σιτάρι),κρέας και ζωικά υποπροϊόντα (ελάχ. 10% πουλερικών), υποπροϊόντα φυτικής προέλευσης (ελάχ. 2% πολτός τεύτλων), λαχανικά (ελάχιστο 20% πουλερικών) έλαια και λίπη, μέταλλα, δρόλυμα συκωτιού πουλερικών, ταυρίνη.
Αναλυτικά συστατικά: Μεικτή πρωτεΐνη 30%. Μεικτά έλαια και λίπη 10%. Μεικτές ίνες 2,75%. Μεικτή στάχτη 9,5%. Ασβέστιο 1,80%. Φώσφορος 1,20%
Πρόσθετες ύλες: Μεικτή πρωτεΐνη 30%. Μεικτά έλαια και λίπη 10%. Μεικτές ίνες 2,75%. Μεικτή στάχτη 9,5%. Ασβέστιο 1,80%. Φώσφορος 1,20%
Το καλαμπόκι είναι ιδιαίτερα επιβλαβές για τις γάτες, τα υποπροϊόντα είναι υπεύθυνα για πολλές ασθένειες, το είδος κρέατος δεν διευκρινίζεται κλπ κλπ..Το ίδιο με τα friskies είναι..Εγώ θέλω τώρα να δοκιμάσω applaws ξηρή και κονσέρβα και με κονσέρβα schesir έμεινα καταευχαριστημένη!
Φιλη μου μια χαρα εμας μας κανει.Την τρωει πολυ καιρο και ο γατος και ο σκυλος μου και δεν επαθαν τπτ και του σταματησαν και οι διαρροιες και οι ανορεξιες. Ειναι και αναλογα τι σηκωνει η τσεπη του καθενος. Εμεις καταφευγουμε σε οικονομικες τροφες και οχι σε εκεινες που κανουν 30 ευρω το εναμιση κιλο.Αν ηταν αδεσποτα δεν θα ειχανε να φανε,οποτε ας μην υπερβαλουμε με την διατροφη των ζωων.Σε λιγο καιρο και εμεις τις κροκετες τους θα τρωμε!
φιλικα
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Φιλη μου μια χαρα εμας μας κανει.Την τρωει πολυ καιρο και ο γατος και ο σκυλος μου και δεν επαθαν τπτ και του σταματησαν και οι διαρροιες και οι ανορεξιες. Ειναι και αναλογα τι σηκωνει η τσεπη του καθενος. Εμεις καταφευγουμε σε οικονομικες τροφες και οχι σε εκεινες που κανουν 30 ευρω το εναμιση κιλο.Αν ηταν αδεσποτα δεν θα ειχανε να φανε,οποτε ας μην υπερβαλουμε με την διατροφη των ζωων.Σε λιγο καιρο και εμεις τις κροκετες τους θα τρωμε!
φιλικα
Εννοείται πως και η τσέπη του καθενός και οι ανάγκες που έχει το κάθε ζώο μετράνε! Στην τελική υπάρχουν ζώα που έζησαν 15 χρόνια με friskies ή αποφάγια και άλλα που έζησαν πολύ λιγότερο τρώγοντας τις "καλύτερες" τροφές!Τίποτα δεν είναι στάνταρ...Απλά καλό είναι να ξέρουμε, κατά την άποψή μου πάντα,τι περιέχει η τροφή και που τρώμε εμείς και που δίνουμε στα ζώα μας,για να είμαστε ενημερωμένοι...Και διαλέγουμε τι μας βολεύει καλύτερα!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Βασικά τα 30 ευρώ για τροφή που περιέχει grains, τα θεωρώ πεταμένα λεφτά. Δεν γνωρίζω αν η friskies δημιουργεί προβλήματα υγείας, ξέρω όμως οτι τέτοιου είδους τροφές και κυρίως οι ξηρές τροφές είναι ότι χειρότερο για μια γάτα. Εγώ με 30 τον μήνα ταίζω τον γάτο μου ωμή τροφή (αν είχε μέγεθος κανονικής γάτας θα έτρωγε το μισό), και ότι προβλήματα υγείας είχε εξαφανιστηκαν εντελώς.
Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη ότι πρέπει να προσέχουμε τι τρώνε αλλά τι τρώμε και εμείς. Τα συστατικά λένε πολλά για μια τροφή και πιστεύω οτι όσο λιγότερο επεξεργασμένα είναι, τόσο το καλύτερο.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε λιγο καιρο και εμεις τις κροκετες τους θα τρωμε!

Gogo Valentinou
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα σας...ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμασει κανεις τις Friskies γατοτροφες που εβγαλαν για στειρωμενες γατες...Ειναι νεες σε κυκλοφορια και αν ξερετε, η εχετε ακουσει σχολια καλα η κακα κι αν τις εμπιστευεστε

gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
απο όσο ξερω γενικα η προηγούμενες τροφες ειχαν κακες κρητικές... τωρα ποιες ειναι καλες και ποιες καλυτερες ειναι ενα αλλο θεμα... 5 χρονια που εχω γατα ακομα εχω αμφιβολιες
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΕΙναι οσο χαμηλης ποιοτητας ειναι κ η κανονικη friskies δυστυχως. Διαβασα τα συστατικα της στο σουπερ μαρκετ οταν πρωτοβγηκε.
Αν θες πιο οικονομικη τροφη για στειρωμενα σου προτεινω την Purina Tonus sterilized ή την Tonus urinary care. Στο σουπερ μαρκετ υπαρχει και η Purina ONE,ακομα καλυτερη αλλα πιο ακριβη.......
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool