Σειρά τροφής Hill's

Iokasti1

Νεοφερμένο μέλος

Η Iokasti1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Δώριο (Μεσσηνία). Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Tender Chunks της Hill's science plan

Απο την πρωτη μερα που πηρα τα γατινια μου τα ταιζω μονο Hill's. Ειναι υπερευχαριστημενα, το τριχωμα τους λαμπει και ειναι απαλο σαν βελουδο, και δεν μου παρουσιασαν ποτε προβλημα στην τουαλετα ( διαρροια κτλ ).
Τους εχω συνδυασει κροκετες και κονσερβα σε διαφορες γευσεις.
Το προβλημα μου ειναι οτι η κονσερβα ειναι πατε και καταληγει να πασαλειβεται στον πατο του πιατου και τα γατια δεν την τρωνε αν δεν την ανακατεψω ξανα.
Σημερα μπηκα στην ιστοσελιδα της Hill's και ειδα οτι εβγαλαν εναλλακτικη λυση στην κονσερβα σε τρεις γευσεις, βουκιτσες σε σαλτσα σε συσκευασια μεριδας.
https://www.hillspet.com/zSkin_2/pro...4395183417&bmUID=1187872334177&bmLocale=en_GB

Τα εχει δοκιμασει κανεις? Τι γνωμη εχετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ έχω δοκιμάσει την αντίστοιχη για γατάκια.. Αλλά δυστυχώς ο δικός μου δεν τρώει καθόλου κονσέρβα οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ.. :/: Πάντως η συσκευασία είναι πολύ πρακτική και σαφώς η εμφάνιση και η μυρωδιά του ήταν πιο ευχάριστη από του πατέ.. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οκ ευχαριστω Κλεοπατρα, θα τα δοκιμασω :)

Περιμένουμε εντυπώσεις!! :)

Ηρθε χθες η παραγγελια με τις τροφες των γατιων και μεσα σ αυτες και τα tender chunks.
Η συμπεριφορα του Ορφεα απεναντι τους ηταν αδιαφορη, οταν πεινασε πηγε και εφαγε χωρις πολλα πολλα , δεν καταλαβε καν οτι ηταν κατι διαφορετικο:hmm:
Η Μολλυ αντιθετα το καταλαβε και φανηκε να της αρεσαν περισσοτερο απο την κονσερβα.Καθε φορα που παει να φαει απο χθες , μοιραζει το γευμα σε chunks και κροκετα:)

Υ.Γ. Οντως ειναι πολυ πιο βολικα, οχι πια μισες κονσερβες στο ψυγειο, ειναι και ακριβως η ποσοτητα που θελουν καθε φορα και δεν θα πεταω τα μισα οπως πριν.

:up::up: Τέλεια!! Είδες όμως πως φαίνεται ότι τα κοριτσάκια είμαστε πιο λιχούδες??:P

Εγω εχω μια Hιll's για στειρωμενες γατες αλλα κανει 22ευρω τα 2 κιλα!Επρεπε να την παρω ομως διοτι η στειρωμενη γατουλα μου ειχε διαρροιες και μετα απο αυτην ειναι καλα!

Χαρουλα 22 ευρω μου φαινονται παρα πολλα !!:hmm:
Εγω στην πολη μου δεν μπορω να βρω Hill's και τα παραγγελνω απο θεσσαλονικη αλλα τις 2κιλες συσκευασιες κροκετας τις παιρνω 12-14 ευρω.

Ριξε μια ματια στην παρακατω ιστοσελιδα
https://www.interpet.gr/search/petshop/petshop.asp?region=1

Εχει pet shops με διευθυνση και τηλεφωνο για το καθενα. Εγω ετσι βρηκα την χαμηλοτερη τιμη

Iokasti,
η νωπή που αναφέρεις είναι η πρώτη που έδωσα στα γατάκια μου. Η μυρωδιά της είναι σαφώς ανώτερη από του πατέ, και δε μένει τίποτα στο πιάτο ακριβώς επειδή είναι μπουκίτσες! Τη βρήκα σε ψάρι και κοτόπουλο. Η σάλτσα δε μου πολυαρέσει βέβαια, είμαι περισσότερο fun του ζελέ!
Φαίνεται ποιοτική, αλλά μπορώ να πω πως όταν τους έδωσα leonardo ξετρελάθηκαν. Δεν ξέρω από συστατικά ποια τροφή είναι πιο ωφέλιμη - όλοι οι κτηνίατροι μού συνιστούν την hill's. Απλώς πιστεύω πως η leonardo είναι από πιο αγνές πρώτες ύλες. Εγώ ακόμη αμφιταλαντεύομαι, για να σου πω την αλήθεια...:hmm:

Να σου πω την αληθεια Julian κι εγω θα ηθελα να δοκιμασω την leonardo , το προβλημα ειναι οτι δεν την βρισκω στην Εδεσσα. Εχουμε ολο κι ολο 2 κτηνιατρους και 1 pet shop της κακιας ωρας( σιχαινεσαι να μπεις ).
Το αναβαλλω για την επομενη φορα που θα κατεβω στην Θεσσαλονικη.

Hills T/D

Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτή την τροφή;
Το γατάκι μου είχε πρόβλημα στην αναπνοούλα του και επειδή διάβασα σε σχετικό θέμα για την τροφή αυτή, αποφάσισα να της την πάρω.
Αποτελείται από σχετικά μεγάλου μεγέθους κροκέτες και μυρίζουν αρκετά ωραία. Έχουν γεύση κοτόπουλο. Της δίνω 8-10 κροκέτες κάθε βράδυ, γιατί ουσιαστικά καθαρίζουν τα δοντάκια. Η αναπνοή της βελτιώθηκε. Ωστόσο, λέω να την πάω να τη δει και ο κτηνίατρος για να μην ανησυχώ.
Το γατάκι μου είναι 7 μηνών και η τροφή αυτή είναι τροφή συντήρησης.
Τι γνώμη έχετε γι'αυτήν όσοι τη δοκιμάσατε;

εγω πιστευω καλυτερα να ρωτησεις το κτηνιατρο σου για το τι πρεπει να του δωσεις

Συμφωνώ με τη Ladycat, να ώτήσεις τον κτηνίατρο.
Εγώ έχω καλές εμπειρίες με το Hills T/D, αλλά μου το έδωσε ο κτηνίατρος. Ο Ντύλαν μου έχει κι αυτός χρόνικά προβληματα με τα δόντια/το ούλο. Ο κτηνίατρος είπε ότι τα αντιβιοτικά τον βοηθούν λίγο, αλλά μόνο για λίγες μέρες πριν το προβλημα γυρίζει και δεν έχει νόημα να του δίνουμε αντιβιοτικά συνέχεια. Γι’ αυτό αρχίσαμε κι εμείς με τις κροκέτες Hills T/D για συμπλήρωση, και βελτιώθηκε η κατάσταση, αν και δε μυρίζει ποτέ ωραία από το στόμα του, αλλά τουλάχιστον έχουμε τις φλεγμονές υπό έλεγχο, περίπου. Και στον Ντύλαν αρέσουν παρά πολύ αυτές οι κροκέτες. Κι εγώ του δίνω 10 από αυτές τις κροκέτες τη μέρα αλλά αυτός είναι μεγάλος Μαίην Κουν 8 κιλών. Αν του δίνω περισσότερο παχαίνει γρήρορα. Για το μικρό γατάκι σου δεν είναι πολύ, 8-10 κροκέτες; Να το προσέχεις λίγο, αργότερα. Τώρα φαντάζομαι ότι δεν του κάνει κακό αφού θα τρώει πολύ οπωσδήποτε γιατί μεγαλώνει ακόμα.

Hills Prescription Diet™ Feline r/d™

Μου προτεινε ο κτηνιατρος, να αρχισω να ταιζω τον Αχιλλεα με Prescription Diet™ Feline r/d™ για να αδυνατισει.

067_Bag.jpg
068_Can.jpg

Key Benefits
  • Low in calories and fat to help promote weight loss.
  • High in dietary fibre to help reduce hunger and discourage begging.
  • Supplemented with L-carnitine to help burn fat and preserve muscle.
  • Helps neutralise free radicals as it contains high level of antioxidants.
  • Provides a great taste and facilitates mixed feeding of both wet and dry food for great cat enjoyment.

Εχει κανεις εμπειρια απο αυτη την κροκετα?

επισης ξερει κανεις αν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε αλλη εταιρεία πχ Royal canin, γιατι χτες για να τη βρω εψαξα ποσα καταστηματα και στο τελος την παρηγγειλα για να μου ερθει τις επομενες μερες, δεν την ειχε κανεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για δίαιτα είναι οι light...:hmm:
Και αυτή κάνει, απο ότι διάβασα...

Εδώ δες κριτικές έτοιμες για διάφορες τροφές.
https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=27

Την Κτηνιατρική σειρά, αυτές δηλ, δεν την έχουν τα καταστήματα, ή την εχουν σπάνια και όχι όλες τις κατηγορίες, ή την παραγγέλνεις ή την αγοράζεις στον Κτηνίατρο.:)

Σίγουρα υπάρχουν και στις άλλες καλές εταιρίες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Royal Canin έχει την Light και την Slimness (από τη σειρά Pure Feline) για την οποία έχουμε και κριτική εδώ. Αυτές τις βρίσκεις στα πετ σοπ, γιατί δεν ανήκουν στην κτηνιατρική σειρά της RC.
H r/d πρέπει να έχει πολύ χαμηλά λιπαρά, αφού λέει ότι είναι για απώλεια βάρους. Με προβληματίζει λίγο αυτό που αναφέρει για υψηλό ποσοστό ινών (high in dietary fibre) οι οποίες, ναι μεν θα "φουσκώνουν" τη γάτα ώστε να μην αισθάνεται πείνα, αλλά δεν ξέρω πόσο καλό θα κάνουν στο πεπτικό της.:hmm: Επειδή είναι αποκλειστικά σαρκοφάγες, οι γάτες έχουν πολύ πιο μικρό έντερο από τα παμφάγα και τα χορτοφάγα και γι' αυτό τον λόγο δεν τις χωνεύουν εύκολα τις ίνες.
Από την άλλη, υποθέτω ότι κάπως θα το έχουν ξεπεράσει αυτό το θέμα, μια που την απευθύνουν σε γάτες αυτή την τροφή. Αν δεις πάντως σημάδια δυσπεψίας (διάρροιες ή εμετούς), το πιθανότερο να οφείλονται σ' αυτό...

Ευχαριστω πολυ Aretha, θα το εχω υποψιν μου..

Πιστευω μια απλη Light δεν ειναι αρκετη για μας.
Ο Αχιλλεας ειναι στειρωμενος, δε κινειται πολυ και εχει ηδη ξεφυγει παρα πολυ στα κιλα. Οποτε υποθετω γιαυτο ο κτηνιατρος μου συνεστησε την R/D

Επισης, απο οτι βλεπω σε αυτα που μου εστειλες η Light της RC ειναι ποιο κοντα στην R/D (εχουν και η δυο L-carnitine) ενω η slimness καθολου αφου λεει complete adult cat food to maintain ideal weight.
Εμεις δε θελουμε να διατηρησουμε, θελουμε να μειωσουμε και μαλιστα αρκετα.

Ευχαριστω παντως, δε νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο, οποτε μονο σα λυση αναγκης, αν δε βρισκω την r/d μπορω να του δωσω την light της RC

Γωγω δες το αντιστοιχο δικο μας θεματακι.
https://www.mypetz.gr/threads/h-γατούλα-μου-πρέπει-να-χάσει-βάρος.223541/
Τις r/d κονσερβες και κροκετες εγω της βρηκα στο Quiko.Η Μυρτουλα που τις δοκιμασε, δεν μπορω να πω οτι πολυενθουσιαστηκε.Περισοτερο εδειξε να της αρεσει η κονσερβα light Hill's.Τωρα πηρα και την κονσερβα light της PRO PLAN.Θα την δοκιμασουμε το Σ/Κ και θα σου πουμε εντυπωσεις Μυρτουλας.Ο Αρουλης σνομπαρε ολες αυτες τις κονσερβες.;)
Αν βρεις κονσερβες light της Royal Canin, ενδιαφερομαι και εγω γιατι η Μυρτουλα εχει κολημα με τις κονσερβες και θελω που και που να της δινω.:D

Είδα τώρα στο site της Royal Canin ότι υπάρχει και άλλη μία τροφή, η Obesity Management. Είναι από την κτηνιατρική σειρά, επομένως μόνο από συνεργαζόμενα κτηνιατρεία διατίθεται και όχι από πετ σοπ. Υπάρχει και σε ξηρή και σε υγρή μορφή (φακελάκια). Νίκη, αυτό το τελευταίο μπορεί να αρέσει και στη Μυρτούλα.;)

ο δικος μου χτες εφαγε r/d κονσερβα και του αρεσε πολυ :)
ειναι λιγο ακριβες, αλλα αν φερουν το επιθυμητο αποτελεσμα χαλαλι του.

Νικη Θα εχω το νου μου για της RC κονσερβες, αμα δω θα σου πω ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back