Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
04-09-10
08:48
Στον γατο μου του δινω κονσερβες της natura, για την ακριβεια EVO 95 beef. Επειδη μαλλον εχει αλλεργια στο κοτοπουλο (δακριζουν τα ματια του, βγαζει εξανθηματα στα αυτια), αποφευγω τις τροφες που εχουν κοτοπουλο και γαλοπουλα. Το προβλημα τωρα ειναι στο οτι η εταιρια natura (evo, innova, california natural) αγοραστηκε απο την P&G. Η P&G παραγει την iams και eukanuba. Τι κανω τωρα; Δεν εχω βρει αλλη εταιρια που να παραγει κονσερβες με βοδινο κρεας. Ηταν η μοναδικη τροφη απο την αμερικη που εμπιστευομουν. Οι μονες εγχωριες τροφες σε μορφη κονσερβας βγαινουν ειτε σε κοτοπουλο και γαλοπουλα, ειτε σε σολωμο. Δεν γινεται να του δινω ομως μονο ψαρι
Μια αλλη εναλλακτικη λυση ειναι να παιρνω raw κατεψυγμενη με buffalo ή βοδινο ή κουνελι και να του δινω 3-4 φορες την εβδομαδα και τις υπολοιπες να τρωει κονσερβα με σολωμο. Υπαρχουν και ορισμενες τροφες απο νεα ζηλανδια με brushtail αλλα δεν ξερω αν η επιστρωση στην κονσερα ειναι χωρις bpa
Γιατι πουλησαν την natura στην P&G???? 

Μια αλλη εναλλακτικη λυση ειναι να παιρνω raw κατεψυγμενη με buffalo ή βοδινο ή κουνελι και να του δινω 3-4 φορες την εβδομαδα και τις υπολοιπες να τρωει κονσερβα με σολωμο. Υπαρχουν και ορισμενες τροφες απο νεα ζηλανδια με brushtail αλλα δεν ξερω αν η επιστρωση στην κονσερα ειναι χωρις bpa
Γιατι πουλησαν την natura στην P&G???? 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool