Σειρά τροφής Nutram

maggogato

Νεοφερμένο μέλος

Ο maggogato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα!κάνω μια έρευνα για γατοτροφή.όλοι λένε ότι η χιλς είναι η καλύτερη!στο κοντινό πετ σοπ μου μου προτίνανε μια καναδική νοθτραμ λέγεται και επέμενε ότι είναι η καλύτερη που υπάρχει ειδικά για στειρωμένα θυληκά γατιά.Εσείς τι έχετε να πείτε?την έχετε ακούσει?πια η γνώμη σας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολοι ισχυριζονται οτι η τροφη που πουλαν ειναι η καλυτερη, στην ουσια εχει να κανει με την συμφωνια προωθησης μιας μαρκας,
ουσιατικα κοιτα τα συστατικα αποτ ι ειναι φτιαγμενη μια τροφη, καθως και τον τροπο παρασκευης της , ειναι τηγανισμενη πχ για να γινει ξηρα η περναει απο θερμενωμενο καμινι και ψηνεται με αερα?
δες λιγο τις κριτικες που εχουν γραψει μελη για τροφες ακι αν θες παραθεσε τη δικη σου με διατροφικα στοιχιεια κτλ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οκ εσείς ποιάν προτίνετε?

πλεον μετα απο χρονια χρηση hills και affinity advance γαι στειρωμενα, κατεληξα στην leonardo senior για στειρωμενες γατουλες.εχει εντονη οσμη και καλη γευση και ετσι η Havana δεν παει να κλεψει τροφη απο τα Kitten που εχω ;)
ειναι 60% πουλερικα 20% ψαρι βυννη σικαλης , αποφλοιωμενοι πυρινες σταφυλιου,ιχυαλευρο (ρεγγα εξου και η ομση!)ρυζι, λιναροσπορο χαλουπι, βιταμινες και φυσικα αντιοξυδωτικα, βιταμινες ακι 10% υγρασια (μεταξυ αλλων)

δεν ειναι τοσο καλη αυτη που προτειναν. Επειδη μενω καναδα, ολοι μου εχουν προτεινει την orijen. Αν δεις τα συστατικα της ειναι παρα πολυ καλα και δεν εχουν καθολου grains. Επισης ολα τα υλικα που χρησιμοποιουν ειναι 100% απο καναδα οποτε νιωθεις και μια ασφαλεια. Στις αλλες δεν ξερεις αν ερχονται απο κινα, ινδια κτλ. Πιστευω πως και τα συστατικα στην nutram ειναι 100% απο καναδα, αλλα οι περισσοτερες τροφες της περιεχουν καλαμποκι, glutens, meals κτλ.

καλημέρα...
Η γάτα μου η Pepsi, η οποία από τον Οκτώβρη και έπειτα άρχισε να κάνει διάρροιες οι οποίες τελικώς οφείλονται σε πρόβλημα που έχει με το συκώτι της, άρχισε Nutram από τέλη Μαρτίου.
Της έχω πάρει την Weight Control και έχω κατενθουσιαστεί.
Κάνει θεραπεία για το συκώτι και μέχρι τώρα δεν είχαμε δει καμία μα καμία βελτίωση. Το τι τούρτες έχω μαζέψει, δεν περιγράφεται.
Τη Nutram την πήρα από περιέργεια, να πειραματιστώ, είχε μία προσφορά το πετ σοπ και είπα γιατί όχι?

Η ψιψίνα την τρώει με μεγάλη σχετικά όρεξη, που για μένα αυτό είναι καλή ένδειξη, καθότι μεγάλη λιχούδο και κλέφτρα, το να μένουν και λίγοι κόκκοι για να τους φάει σε λιγάκι είναι καλό...
Μετά από μία εβδομάδα άρχισα να βλέπω τα κακουδοαποτελέσματα. Στην αρχή είπα μήπως ήταν τυχαίο, αλλά πλέον έχω πειστεί ότι είναι από την τροφή, μίλησα και με την κτηνίατρο και έχουμε χαρεί γενικώς.
Το γατί ευδιάθετο, παιχνιδιάρικο, με λιγότερη νευρικότητα μπορώ να πω και με όμορφα κακάκια. (επιτέλους το καημένο μου, είδα κανονικά κακά και κόντεψα να κάνω πάρτυ, το είχα πάρει και το έδειχνα σε όλους μέσα στο σπίτι!!!)

Τι περιεκτικοτητα εχει σε πρωτεινη-κρεας?

Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες, η κάθε μία για κάτι διαφορετικό και με εντελώς διαφορετικές αναλογίες. Σου προτείνω να κοιτάξεις στο site και να βρεις αυτό που θες για την ποικιλία που σε ενδιαφέρει. Εγώ δίνω την weight control, όπως θα ανοίξεις τη σελίδα, αριστερά έχει τη λίστα με όλες τις "ποικιλίες", κάνε κλικ στην κάθεμία να δεις... :)

Ok,θα ψαξω κ στην Λαρισα αν τις εχει καποιος,γιατι orijen δεν βρηκα προς το παρον.

Nutram

Λοιπον σημερα περνωντας απο ενα pet shop κοντα στην δουλεια μου μπηκα μεσα!:P:redface: εκει ειδα τις τροφες nutram! πηρα και ενα φυλλαδιο για να διαβασω για ολα τη σειρα της συγκεκριμενης εταιρειας και μου φανηκε πολυ ενδιαφερουσα..:):) Τα προιοντα ειναι τα εξης:

Kitten
Adult cat
Indoor cat
Allergy care cat
Sensitive stomach cat
Weight control cat
Oral hygiene cat
Selective cat
Urinary care male cat
Urinary care female-cat

Για το Λουκουμα μου φανηκα ενδιαφερον τα εξης 2

Weight Control Cat
Πρωτεινη 40,5%
Λίπη 9,3%
Ινες 3,90%
Υγρασία 8,5%
Τεφρα 6,90%
Μαγνησιο 0,12%
Ασβεστιο 1,60%
Φωσφορο 1,20%
Χαλκος 24 mg/kg
Ταυρινη 2266 mg/kg
Νατριο 0,63%
Βιταμινη Α 21537 IU/kg
Βιταμινη D3 2355 IU/kg
Βιταμινη Ε 204 IU/kg
Βιταμινη Β2 15,2 mg/kg

Urinary Care Cat: Male
Πρωτεινη 33,9%
Λίπη 15,2%
Ινες 1,80%
Υγρασία 8,5%
Τεφρα 5,50%
Μαγνησιο 0,12%
Ασβεστιο 1,30%
Φωσφορο 0,90%
Χαλκος 18 mg/kg
Ταυρινη 1281 mg/kg
Νατριο 0,58%
Βιταμινη Α 14638 IU/kg
Βιταμινη D3 1406 IU/kg
Βιταμινη Ε 174 IU/kg
Βιταμινη Β2 8,6 mg/kg

ξεχασα να πω οτι το 1,5 κιλο της weight control κοστιζει 11,50 ευρω και η urinary care cat male το 1,5 κιλο 13,10 ευρώ! :):):)

Πολυ καλες οι Nutram.:up:

Καναδεζικη εταιρια,με συστατικα απο Καναδα(οχι κινεζοβλακιες δλδ) ...Ειναι οι ΜΟΝΕΣ που κυκλοφορουν στην Ελλαδα κ εχουν εγκριση απο τον AAFCO(με σφραγιδα παρακαλω και οχι στα λογια μονο).:cool:

Πολυ καλες οι Nutram.:up:

Καναδεζικη εταιρια,με συστατικα απο Καναδα(οχι κινεζοβλακιες δλδ) ...Ειναι οι ΜΟΝΕΣ που κυκλοφορουν στην Ελλαδα κ εχουν εγκριση απο τον AAFCO(με σφραγιδα παρακαλω και οχι στα λογια μονο).:cool:

και ειναι και πολυ οικονομικη!:D:D:D

γιατι ομως ειναι τοσο φθηνη σε συγκριση με τις αλλες:hmm:;

Γιατι πολυ απλα στις αλλες/γνωστες(RC,Purina,Euk...κτλ) πληρωνεις και διαφημηση.

εμενα παντως οι αναλυσεις που ειδα μου φανηκαν αρκετα καλες!:):) ισως παρω ενα σακουλι να δοκιμασουμε!:):P μιας και δεν ειναι ακριβο!;):D

Γιατι πολυ απλα στις αλλες/γνωστες(RC,Purina,Euk...κτλ) πληρωνεις και διαφημηση.

παντως και η hills στις ιδιες τιμες ειναι:redface:

παντως και η hills στις ιδιες τιμες ειναι:redface:

:blink::blink: εγω μια φορα πηρα hills και την πληρωσα 18 ευρω το 2κιλο!:confused::confused:

:blink::blink: εγω μια φορα πηρα hills και την πληρωσα 18 ευρω το 2κιλο!:confused::confused:

απορω πολυ μου την λες σημερα για τις τροφες:P..το 2κιλο εχει 18..αλλα το 1.5κιλο 13 ευρω..

απορω πολυ μου την λες σημερα για τις τροφες:P..το 2κιλο εχει 18..αλλα το 1.5κιλο 13 ευρω..

:redface::redface: συγγνωμη δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου..!:redface::redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back