Σειρά τροφής Nutram

Απάντηση: NUTRAM Γατοτροφή

λες?? ευτυχως εμεις δεν αντιμετωπισαμε τετοια προβληματα φτου φτου!!! βεβαια η bailey ειναι πολυ του ψαριου..παντως η ζέινα ειναι κ αυτη πολυ ιδιοτροπη στις κονσερβες, δεν τρωει ουτε sheba με τονο, ουτε με κοτοπουλο , ουτε shescir που τις εδωσα ολες τις γευσεις, ευτυχως βρικαμε μια να της αρεσει κ να της δινω την αντιβιωση της! την shechir με τονο κ σουριμι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η almo natural είναι καλές κονσέρβες???? Μήπως τις δοκιμάσουμε και εμείς γιατί μόνο shechir και applaws τους δίνω...:):)Που είναι φυσικές..
Tις δοκιμάσαμε και τις βρήκα καταπληκτικές...πήρα αυτές που είναι τόνος με σαρδέλα..έχει πολλές γεύσεις και κοστίζουν οι 2 των 170 γρ. μόνο 1,70 ευρώ.Τις Applaws δεν τις τρώει η Μπετίνα ενώ με αυτές ξετρελάθηκε...:):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tις δοκιμάσαμε και τις βρήκα καταπληκτικές...πήρα αυτές που είναι τόνος με σαρδέλα..έχει πολλές γεύσεις και κοστίζουν οι 2 των 170 γρ. μόνο 1,70 ευρώ.Τις Applaws δεν τις τρώει η Μπετίνα ενώ με αυτές ξετρελάθηκε...:):):):)
Την επόμενη φορά που θα κάνω παραγγελία θα τις πάρω και εγώ να τις δοκιμάσουν τα κορίτσια...:P:P

Την επόμενη φορά που θα κάνω παραγγελία θα τις πάρω και εγώ να τις δοκιμάσουν τα κορίτσια...:P:P
Εμένα μου πέφτουν ακριβές Ναταλία μου γιατί πληρώνω και μεταφορικά ενώ εσείς στην Αθήνα μπορείτε να ψωνίσετε από το κατάστημα χωρίς χρέωση..:):)

λες?? ευτυχως εμεις δεν αντιμετωπισαμε τετοια προβληματα φτου φτου!!! βεβαια η bailey ειναι πολυ του ψαριου..παντως η ζέινα ειναι κ αυτη πολυ ιδιοτροπη στις κονσερβες, δεν τρωει ουτε sheba με τονο, ουτε με κοτοπουλο , ουτε shescir που τις εδωσα ολες τις γευσεις, ευτυχως βρικαμε μια να της αρεσει κ να της δινω την αντιβιωση της! την shechir με τονο κ σουριμι!
Τι λές βρε Εβελινακι..αντιμετωπίζεις τέτοια προβλήματα με την Ζέινα;Βέβαια και η Μπετίνα δεν τρώει ούτε Applaws ούτε shescir ούτε sheba ...μόνο Γκουρμέ Ντάιαμοντ και εκείνη μόνο με τόνο και γαρίδα...τώρα πως της αρέσουν οι Αλμο,άββυσος η ψυχή της γάτας...:P:P:Pαπό παραξενιά πάντως θα παίρναμε το πρώτο βραβειο και τα δυό τους...:P:P

Εμένα μου πέφτουν ακριβές Ναταλία μου γιατί πληρώνω και μεταφορικά ενώ εσείς στην Αθήνα μπορείτε να ψωνίσετε από το κατάστημα χωρίς χρέωση..:):)
Μην νομίζεις άννα μου και εγώ μεταφορικά πληρώνω. Γιατί εκεί που είναι το μαγάζι, πάνω σε πεζόδρομο, δεν μπορείς να πας με αμάξι..;);)Μία φορά που πήγα να φανταστείς πλήρωσα 7 ευρώ πάρκινγ..

Μην νομίζεις άννα μου και εγώ μεταφορικά πληρώνω. Γιατί εκεί που είναι το μαγάζι, πάνω σε πεζόδρομο, δεν μπορείς να πας με αμάξι..;);)Μία φορά που πήγα να φανταστείς πλήρωσα 7 ευρώ πάρκινγ..
:worry::worry::worry:Μην μου πεις...ούτε στάση μετρό δεν έχει κοντά;

Nutram, ποιά είναι η γνώμη σας;

καλησπέρα σας γατομαμάδες και γατομπαμπάδες... Αποφασισα να αλλάξω ξηρά τροφή στη ζουζούνα μου γιατί δεν μπορεί να πάρει βάρος...(1,5 χρονων κ μολις 2,5 κιλα...) πηγα λοιπόν στο γιατρό μας και μας πρότεινε τη nutram indoor cat... Τι λέτε αξιζει να τη δοκιμασουμε; η αληθεια ειναι πως δν εχω ακουσει κανεναν να τη χρησημοποιει κ λογω του οτι η γατουλα μου ειναι πολυ ιδιοτροπη στο φαγητο φοβαμαι να παρω κατι το οποιο ουτε καν θα δοκιμασει... Ειναι καλη η τροφη ή προτεινετε καποια αλλη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Nutram, ποιά είναι η γνώμη σας;

τον λόγο που δεν μπορεί να πάρει βάρος η γατούλα σας τον γνωρίζετε; Με την indoor δε νομίζω να πάρει και πολύ βάρος γιατί συνήθως οι τροφές indoor είναι πιο light. Γιατί δεν της δίνετε τροφή για γατάκια που είναι πλούσια σε πρωτείνες και άλλα θρεπτικά συστατικά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παθολογικα ειμαστε οκ... Οι εξετασεις μας δν δειξαν τπτ απολυτως... Γι αυτο αποφασισα να αλλαξω τη τροφη αυτη που παιρνουμε ειναι η whiskas γιατι μονο αυτη τρωει(ο γιατρος μου ειπε οτι δν πειραζει να τρωει αυτες τις κροκετες αφου δν τις αρεσει καμια αλλη...)αλλα μετα τις κριτικες που ειδα στο φορουμ εννοειτε πως θα αναγκαστουμε να μαθουμε να τρωμε κατι πιο ποιοτικο... Να δοκιμασω τη ρουαγιαλ κανιν για γατακια;

Ναι..η ρουαγιαλ για τα μικρα γατακια θεωρειται πολυ καλη:)

αν δν τη τρωει τη ξηρα τροφη υπαρχει και κονσερβακι;

Κατα 90% θα της αρέσει (αρέσει σχεδόν σε όλες τις γάτες) αλλά και να μην της αρέσει υπάρχει ΚΑΙ σε κονσέρβα(βέβαια, οικονομικά δε σε συμφέρει...:()

τελικα πηρα σημερα τη ρουαγιαλ και ευτυχως την τρωει...μολις παρουμε βαρος ποια τροφη προτεινετε;

τελικα πηρα σημερα τη ρουαγιαλ και ευτυχως την τρωει...μολις παρουμε βαρος ποια τροφη προτεινετε;

Ανάλογα τι προτίθεσαι να πληρώνεις:/:
Εγώ θα σου πρότινα Acana:) είναι τσουχτερή 22ευρώ το 2κιλο αλλά μη σε ξεγελάει, τρώνε λιγότερη ποσότητα και κρατάει περισσότερο. Αν και εδώ που τα λέμε δεν έχει τρομερή διαφορά από την royal που κοστίζει εάν δεν κάνω λάθος 18-20 ευρώ το 2κιλο και είναι πολύ καλύτερη τροφή ποιοτικά..
Εγώ έχω 3 γάτες και ξοδεύω 3.5-4 κιλά το μήνα!:)

Όντως, πιστεύω κι εγώ ότι η Acana είναι από τις καλύτερης ποιότητας ξηρές τροφές για μια γάτα.
Εμένα η δική μου την τρώει μια χαρά και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εγώ θα σου πρότινα Acana:) είναι τσουχτερή 22ευρώ το 2κιλο αλλά μη σε ξεγελάει, τρώνε λιγότερη ποσότητα και κρατάει περισσότερο.

Χμμμ! :hmm:
Μήπως εννοείς τα 2,5 κιλά, Έφη;

αν και δεν την εχω δει πουθενα εδω την acana οταν τελιωσει η royal θα ψαξω... εδω εψαχνα μια βδομαδα να βρω αυτην...:confused:

Νutram Kitten ξηρά τροφή

Γειά χαρά σε όλους.Θα ήθελα φουλ σχόλια για την ξηρά τροφή nutram kitten καναδέζικη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back