Γωγω
Δραστήριο μέλος
ηδη εχω βρει την εταιρεια που συνεργαζονται στην Ελλαδα..
αν ενδιαφερετε καποιος, ας το πει.
https://www.championpetfoods.com/orijen/orijen/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
κροκετες, για σκυλους και για γατες..
με 70% κρεας
30% λαχανικα και φρουτα και ΚΥΡΙΩΣ
0% σιταρι
mimikaki
Διάσημο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
ναι κουκλα...
κροκετες, για σκυλους και για γατες..
με 70% κρεας
30% λαχανικα και φρουτα και ΚΥΡΙΩΣ
0% σιταρι
ακούγεται ενδιαφέρον, άνοιξα και το σίτε που είχες βάλει......ναι θα με ενδιέφερε!!!!!!!!
το θέμα ειναι, θα το τρώνε τα γατουλίνια μου???? μια δοκιμή θα μας πείσει!
Γωγω
Δραστήριο μέλος
η εισαγωγικη εταιρεια που τα φερνει απο εξω ειναι η KOMPA LTD distributor for Acana/Orijen.
εχει εδρα στο Ηρακλειο
με mail επικοινωνησα με τον κ.Παπαζογλου μου εδωσε το τηλ του..2810 831054.
τον ρωτησα κυριως αν υπαρχει καποιος στην Θεσσαλονικη.Πρεπει να εχουν καποιο προβλημα αυτο το καιρο με την διανομη παρολα αυτα μου εδωσε τα στοιχεια ενος κτηνιατρου με τον οποιο συνεργαζονται.
Πανόργιας Αλέκος
Κάτω Τούμπα
τηλ. 6948844515
οτι νεοτερο εχω θα σας πω..απλα εαν υπαρχει ενδιαφερον θα μπορω ισως να το αναφερω για να τραβηξω ποιο πολυ την προσοχη, γιατι αυτη η τροφη δεν πωλειται ακομη στα πετ σοπ..ισως ειναι και αρκετα ακριβοτερη..
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
εγω θα σου προτεινα να τον παρεις κατευθειαν..

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
η orijen..ειναι ποιο καινουργια και ποιο πολλα υποσχομενη..ισως να την φερνει και εκει που λες..γιατι ο ιδιος ειναι ο αντιπροσωπος..οποτε θα βολευτειτε εσεις..

απο τιμη πως ειναι ασπασια αυτη που παιρνεις εσυ?
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Εγώ αγοράζω την ACANA for Adul Cats της ίδιας εταιρείας. Έχω σκοπό κάποια στιγμή όταν βρω χρόνο να γράψω και review. Είναι καταπληκτική τροφή, ο Χιόνης τρελλένεται γι'αυτή, με περιεκτικότητα 60% min. κοτόπουλο. Στη Ν.Σμύρνη ξέρω μόνο ένα pet shop που τη φέρνει και κάνει και delivery. Αν ενδιαφέρεστε μπορώ να σας δώσω τηλέφωνο και διεύθυνση
αν κάνει και delivery μια χαρά.
.....για δώσε μας τηλέφωνο και διεύθυνση Please!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αν θυμάμαι καλά είναι κάπου 20 ευρώ τα 4 κιλά. Παλιά έπαιρνα το 2κιλο αλλά αυτό έρχεται πιο οικονομικό και κρατάει πιο πολύ. Ο Χιόνη ο οποίος είναι και φαγανός εδώ και ένα μήνα δεν έχει τελειώσει το 4κιλο. Μάλλον κάπου 1,5 μήνα θα πάει.ετσι .. ετσι... μπραβο ασπασια..
η orijen..ειναι ποιο καινουργια και ποιο πολλα υποσχομενη..ισως να την φερνει και εκει που λες..γιατι ο ιδιος ειναι ο αντιπροσωπος..οποτε θα βολευτειτε εσεις..
απο τιμη πως ειναι ασπασια αυτη που παιρνεις εσυ?
Διεύθυνση δεν σου δίνω γιατί μετακομίζει αυτές τις μέρες και έρχεται λίγο πιο κοντά μου, οπότε δεν θυμάμαι ακριβώς τη νέα διεύθυνση. Το τηλέφωνο είναι 210 9422032 και το παιδί που το έχει λέγεται Διονύσης.Βέβαια αν μένεις Αγ.Παρασκευή όπως βλέπω στο προφίλ θα είναι δύσκολο να κ'ανει delivery τόσο μακριά...αν κάνει και delivery μια χαρά......για δώσε μας τηλέφωνο και διεύθυνση Please!

Γωγω
Δραστήριο μέλος
για τους σκυλους Puppy large breed τα 13,5 κιλα = 73,50
και για τις γατες η Light = 19,5 τα 3 κιλα
η κανονικη = 18,60 τα 3 κιλα
εχει απο ολα, και ειναι απο την κατω μερια του γηπεδου του Π.Α.Ο.Κ.
ειναι σαφως λιγο τσιμπημενη, αλλα αν σκεφτειτε οτι μιλαμε σχεδον για καθαρο κρεας και οχι για καθαρα σιτηρα.. ε τοτε η τιμη ειναι πολυ λογικο να ειναι ακριβη..
χριστινα
Διάσημο μέλος
Αν μαθετε πού στην αθηνα μου λετε. Ελπίζω να ειναι κεντρικα.... Θα ηθελα να τρωνε καλα τα μικρουλια κι ας κοστισει κατι παραπάνω....
Γωγω
Δραστήριο μέλος
αν πχ μπορουσατε να την βρειτε πολυ ποιο ευκολα, θα την αγοραζατε..?
ή ειναι πολυ ακριβη ωστε να ασχοληθειτε?
υπαρχει λογος που το ρωταω
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
Εδω οι αποκλεισμενοι της κρητης ουτε λογως ε?? που θα μπορουσα να τις βρω?με παραγγελια μονο? παλιονησι...![]()
Καλε αφου ο αντιπροσωπος εχει εδρα στο Ηρακλειο εισαι καλυτερα απο ολες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool