Σειρά τροφής Profine

Piwaki

Νεοφερμένο μέλος

Η Piwaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 75 μηνύματα.
Του αγόρασα και αυτή για δοκιμή, profine sterilised super premiun, τα 3 κιλά 20.50 ευρώ.
Πάνω κάτω νομίζω είναι στην κατηγορία της Ρoyal canin ίσως και καλύτερη.

Για πληροφορίες δείτε εδώ Sterilised :: Hlavní titulek

Μένει να δούμε αν θα του άρεσει του Marcel μας :D

Οποιος την έχει δοκιμάσει (πριν η μετά απο εμάς) μας λέει εντυπώσεις :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τη δοκιμάζω κι εγώ εδώ και 2 βδομάδες,φαίνεται αρκετά καλή αν και περιέχει σιτηρά.Βέβαια η άμεσα ενδιαφερόμενη δεν έχει δείξει να ενθουσιάζεται και μάλιστα τις πρώτες μέρες έτρωγε μόνο τη μισή της μερίδα.Η τροφή αυτή έχω την εντύπωση πως έχει δώσει επιπλέον ενέργεια και όρεξη για παιχνίδι κι επίσης κάνει μεγάλη διαφορά στη μυρωδιά της τουαλέτας της!
Έχω αγοράσει τη Profine nature's touch original adult του 1,5 κιλού για 13,5 ευρώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα,
επειδή μέχρι στιγμής ημουν μεταξυ royal canin κ hills σημερα στο pet shop που πηγα να παρω δοκιμαστικα κροκετες για τον μικρο Φανουρη μου ,μου προτεινε τις profine κ βλεπω παραδιπλα τις RC και του λεω ααα εχετε κ τις baby royal canin? K μου κανει αυτες δεν στις προτείνω γιαυτο κ δεν στο ειπα. Φαντασου μου λεει εχουν 2 αστερια στα 5, ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ μου κανει.
Οχι τπτ αλλο αλλα ο ανθρωπος μου πουλησε κατι το οποιο ηταν πολυ πιο φθηνο απο αυτο που του εδειξα πως εχω διαθεση να αγορασω εγω.

Για πειτε και αλλοι εμπειρίες με τη συγκεκριμενη μαρκα :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back