Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φακελάκια. Το ξέρω ότι είναι junk food αλλά του αρέσουν και πότε πότε ενδίδω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
μερικα απο τα φακελακια δεν ειναι και τοσο χαλια. Του εδινα και εγω παλαιοτερα επειδη του αρεζαν. Καλυτερα ομως να του δινεις μαγειρεμενο κρεας ή ακομα και ωμο. Ειναι πολυ πιο υγειινο
Επισης με την τροφη whiskas, κυριως με τα φακελακια, να προσεχετε στα συστατικα αν υπαρχουν οι ουσιες BHA, BHT και να τις αποφευγετε. Η ξηρα παντως ειναι πολυ χαλια. Αν θυμαμαι καλα εχει ως πρωτο συστατικο το καλαμποκι, οτι χειροτερο δηλαδη για ενα σαρκοφαγο ζωακι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μπέρτα τρώει ωμό κρέας ο Ατσίδας είναι ο πιο δύσκολος και κακομαθημένος. Ούτε στήθος κοτόπουλου δεν τρώει. Μάλλον φταίει ο μπαμπάς του (και φίλος μου) που τον κακομαθαίνει.
Ο γιατρός μου λέει να μην της δίνω ωμό κρέας γιατί κάνει σκουλίκια αλλά επείδει έχουν πορτάκι και βγαίνουν έξω΄, τους αρέσει να κυνηγούν και πιάνουν ποντίκια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Μπέρτα τρώει ωμό κρέας ο Ατσίδας είναι ο πιο δύσκολος και κακομαθημένος. Ούτε στήθος κοτόπουλου δεν τρώει. Μάλλον φταίει ο μπαμπάς του (και φίλος μου) που τον κακομαθαίνει.Ο γιατρός μου λέει να μην της δίνω ωμό κρέας γιατί κάνει σκουλίκια αλλά επείδει έχουν πορτάκι και βγαίνουν έξω΄, τους αρέσει να κυνηγούν και πιάνουν ποντίκια.
αν τρωει ωμο γιατι οχι; Εγω τον δικο μου τον ταιζω αποκλειστικα με ωμα απο τον οκτωβριο (ολοκληρωμενη διατροφη ομως η οποια περιλαμβανει κρεας, οργανα, κοκκαλα). Μια χαρα ειναι, καλυτερα απο ποτε! Πιο πιθανο ειναι να κολλησει ενδοπαρασιτα απο τα ποντικια, παρα απο το ωμο κρεας

Και ο δικος μου ηταν σαν τον Ατσιδα, αλλα τωρα τρωει μεγαλυτερη ποικιλια σε σχεση με πριν. Μην υποκυπτεις και του δινεις αυτο που ζηταει
Αν του δινεις ενα φακελακι whiskas την εβδομαδα δε νομιζω να του κανει κακο, απλα μη του δινεις καθημερινα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ δεν υποκύπτω ό μπαμπάς μας όμως....Του κάνει όλα τα χατίρια χωρίς να καταλαβαίνει ότι δεν πρέπει, Έγω φωνάζω αλλά ποιος με ακούει??? Έχουν κάνει κόμμα οι δυο τους!

Μια φορά πρασπάθησα μα κάνω δίαιτα στον Ατσίδα και πήγε να με φάει. Ο δε Ατσίδας έπιανε ποντίκια και έτσι πάει η κάθε προσπάθεια μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goth
Δραστήριο μέλος
Του γατου μου του αρεσαν μονο και μονο επειδη ηταν αδεσποτος,και ειχε μεινει πολλες μερες χωρις φαι.Γιατι οταν πλεον ειχε γεμισει το στομαχακι του και περασαν καμποσες μερες απο τοτε που τον βρηκα, εκανε συνεχως δοιαρειες......Καλυτερα ειναι να παιρνεις απο ενα pet shop , ακομα καλυτερα να ρωτησεις τον κτηνιατρο!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχετε δοκιμάσει το whiskas catmilk σε γατάκι σας, πως σας φάνηκε?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγω που το εχω δωσει στα δικα μου..μια χαρα το ειπιαν.Ουτε τους δημιουργησε καποιο προβλημα.Μια φορα το πηρα ομως.

και εγω που το εδινα δεν αντιμετωπισα προβλημα...
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
ο ξάδεερφός μου που είχε βρει κάτι μωρά γατάκια τους έδινε αυτό και το έπιναν και τους άρεσε. μετά όμως πέθαναν...
τώρα μπορεί να τα πείραξε το γάλα όμως μπορεί να ήταν και καμιά ασθένεια...
Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ του είχα πάρει σε μία φάση whiskas junior ξηρά τροφή και με το ζόρι την έτρωγε
. Βέβαια την κονσέρβα την καταβροχθίζει στο λεπτό, αν κ αποφεύγω να του παίρνω συνέχεια
KASSIANI
Νεοφερμένο μέλος
Εγω δίνω στην Φιφι μου την Royal Canin, την οποία μου συνέστησε ο Γιατρός, ως την καλυτερότερη, αλλά είναι αρκετά πιο ακριβή από αυτές του εμπορίου, 2,5 ή 3 κιλά, δεν θυμάμαι καλά, 30 €! Δεν σας κρύβω ότι στην αρχή της έδινα whiskas ξηρά τροφή, την οποία και καταβρόχθιζε! Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω πως μία τόσο πολυδιαφημιζόμενη τροφή, σε παγκόμιο επίπεδο, κατασκευάζει τα χειρότερα για τις γάτες! Δηλαδή αν είναι ανυποψίαστος, λες ότι της δίνεις και το καλύτερο!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Τι να πω, εγώ πάντως δεν θα έδινα στην δική μου κάποια τροφή τύπου friskis, whiskas κλπ.
Μπορεί να αρέσουν σε πολλά γατιά αλλά είναι πολύ φτωχές σε θρεπτικά συστατικά κι είναι ό,τι χειρότερο, κατά την γνώμη μου πάντα.
Και σε εμάς αρέσει το junk food αλλά δε μας ωφελεί.

elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχω ακουσει οτι οι τροφες whiskas δεν περιεχουν καλα συστατικα αληθειει????οι γατες μου τι προτεινουν απο ολεες τις αλες μαρκες
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
το ειχα δωσει σε γατακια 2 μηνων.δεν ενθουσιαστηκαν κιολας αλλα το ηπιαν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool