Σεμπάστιαν, ένας υπέροχος μακρύτριχος πορτοκαλογατάκος!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kat-cats

Διάσημο μέλος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
Δεν θα μιλήσω για την ανευθυνότητα των ανθρώπων που αναλαμβάνουν κάτι και τα παρατάνε με την πρώτη δυσκολία.
Δεν θα μιλήσω για τη μ@λ@κία που υπάρχει στον κόσμο.

Θα σας μιλήσω για τον Σεμπάστιαν.
Σεμπάστιαν τον ονόμασε ο κτηνίατρος μας επειδή έμοιαζε πολύ στον γατούλη του.
Ο Σεμπάστιαν λοιπόν, είναι δύο μηνών πρίγκηπας, μακρύτριχος.

Και πολύ φοβισμένος.
Πολύ πολύ φοβισμένος.

Αλλά με αγάπη πιστεύω θα το ξεπεράσει.

Ο Σεμπάστιαν ήρθε μαζί με τη βροχή, μέσα σε ένα κουτί.

Ο Σεμπάστιαν δεν μπορεί να μείνει εδώ για πολλές μέρες.
Ο Σεμπάστιαν αύριο θα κάνει ακτινογραφία γιατί το έντερο του έχει φράξει, δεν ξέρουμε από τι. Κάναμε ένα κλυσμα σήμερα και περιμένουμε.

Έχει αποπαρασιτωθεί εξωτερικά και σύντομα και εσωτερικά.

Ο Σεμπάστιαν ψάχνει τον άνθρωπο του.
Μήπως είσαι εσύ?

Βρίσκεται στο Βόλο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 6980153678 ή να στείλετε μήνυμα στο vivliolatrhs@gmail.com

(Nine Lives Reg. No. 2157/08 )

1zzm5br.jpg

2ro2ix1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απίστευτο κουκλάκι Κατερίνα μου, ελπίζω να αφήσει σύντομα πίσω του τα προβλήματα υγείας που έχει από τόσο μωρούλι και να βρεθεί γι' αυτόν το ιδανικό σπιτάκι μαζί με την ιδανική οικογένεια. Αυτή την οικογένεια που θα φροντίσει στην υπόλοιπη ζωή του να μην υποφέρει ξανά όπως τώρα.:)
1zzm5br.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι Βάσω μου γιατί έχω τρελαθεί τώρα....τόσο μωρό και ενώ φιλοξενείτο από οικογένεια, το παράτησαν!!! και έχουν χαθεί και τα ίχνη τους να μάθουμε το τι και πως....άσε είναι κουκλάκι αλλά άτυχο μέχρι στιγμής και πρέπει να βρούμε και τι έχει και φιλοξενία άμεσα!!! Να πάνε μόνο όλα καλά....

Δε θα σχολιάσω την ανευθυνότητα ορισμένων ανθρώπων...έλεος, πώς εγκαταλείπεις μια τέτοια ψυχούλα ρε γμτ..Τέσπα, ο μικρούλης είναι πραγματικά κούκλος και πιστεύω θα βρει σύντομα ένα σπιτικό που θα τον αγκαλιάσει!

Τι κουκλος ειναι αυτος. Δηλαδη πως το κανει κάποιων η ψυχη να το παρατήσουν? :mad: μακάρι να βρει ενα σπιτακι που να το αγαπάνε παντοτινά και να αφησει πισω τους ολες τις ατυχίες

Τι εκπάγλου καλλονής πλασματάκι!:inlove:
2ro2ix1.jpg
Αχ, να'ναι καλά τα αυριανά αποτελέσματα της ακτινογραφίας, να απαλλαγεί από κάθε αναποδιά που του έτυχε στο παρελθόν και να ανοίξει μια νέα σελίδα στη ζωούλα του.:)
Κι ο άνθρωπος που θα τον λατρέψει εύχομαι να φανεί σύντομα, ήδη να βρίσκεται στο δρόμο προς τη συνάντηση με τον πανέμορφο και γλυκύτατο Σεμπάστιαν.

1443033057.jpg

1zzm5br.jpg
Σεμπαστιαν ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου αυριο τα αποτελεσματα της ακτινογραφιας να ειναι καλα!:worry:Οσο για αυτους που σε παρατησαν θελω να εχουν τυψεις για ολη τους τη ζωη,για αυτο που εκαναν.:mad:Εισαι κουκλος αγορακι μου με τις ομορφες ματαρες!! Σιγουρα πιστευω οτι συντομα θα βρεις μια ζεστη αγκαλιτσα και ενα δικο σου σπιτακι!:)

Πολύ σας ευχαριστούμε για το ποδαρικό!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά για τον μικρό, είναι ένας πανέμορφος γάτος και δεν θέλω να πιστεύω ότι δεν θα βρεθεί κάποιος γι αυτόν!!!!
τον παράτησαν κλεισμένο σε μια κούτα....και βρήκε η κοπέλα - 1 μέρα μετά - κρεμασμένη την κούτα στην πόρτα με τον μικρό μέσα στην κούτα....ευτυχώς που άνοιξαν και δυο τρυπούλες να αναπνέει....
2qmznlw.png

Ο Σεμπάστιαν .....

2l9mkyg.jpg

33xzifn.jpg

oqgjkk.jpg

Καλά τι ζωα υπαρχουν. :mad: Ειναι πανέμορφος. Ειδικα στην τελευταια φωτο που κοιτάει ετσι με τα αθώα του ματάκια που μοιάζουν λιγο φοβισμένα. Μακάρι συντομα να τα αφησει ολα πισω του στο νέο του σπιτακι

Ευχαριστούμε!!! είναι μωρέ ο μικρούλης πολύ φοβισμένος...ελπίζουμε ότι σιγά σιγά θα ηρεμήσει.

και μια ακόμα μία... έτσι για να δείτε τι ΟΜΟΡΦΟΣ που είναι!!!!:inlove:

e06e0i.jpg

Δεν είναι όμορφος, είναι ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΟΣ!!
girl_in_love.gif

Τυχερούλι να είναι το μαναράκι και να βρει άπειρη αγάπη από τον, επίσης τυχερό, γατογονιό που θα τον αποκτήσει :)

Βεβαια η ψυχουλα ειναι φοβισμενη ,αφου ηταν κλεισμενη σε ενα κουτι ,χωρις τροφη και νερο και πληρη σκοταδι γυρω του! Μα ποσο ασυνειδητοι ειναι μερικοι;:mad: Αυτα διαβαζω και γινομαι εξω φρενων!:mad: Ευτυχως που μεσα στη ατυχια του ηταν τυχερο και τον βρηκε η κοπελα και πιστευω θα ειναι ακομη πιο τυχερος οταν θα βρει ενα ζεστο σπιτακι που θα το κανει να σβησει απο τη ψυχουλα του την ασχημη αυτη εμπειρια που εζησε στο τρυφερο της ηλικιας του.:(Ευχομαι γρηγορα να ακουσουμε καλα νεα για το Σεμπαστιαν γιατι το αξιζει!:)

Μιλάμε είδα τη φωτογραφία με την κούτα και με πιάσανε τα κλάματα απ' τα νεύρα μου και τη στενοχώρια μου. Πώς είναι δυνατόν κάποιοι να είναι ΤΟΣΟ άκαρδοι καιΤΟΣΟ ανεύθυνοι και τι να πω πια, πώς γίνεται; Ουφ. Δεν έχω δει πιο ωραίο γατί, πιο εκφραστικό, με πιο ωραία ματάκια, με πιο όμορφη μουρίτσα, έχω ξετρελαθεί. Κουκλάκι μου γίνε καλά και κάνε υπομονή να βρεθεί το σπιτάκι σου. Ας βρεθεί ένα σπιτάκι γρήγορα γι' αυτή την υπέροχη ψυχούλα.

e06e0i.jpg

Καλά...τι απίστευτο κουκλάκι! Το κοινοποίησα και στο fb και εύχομαι να πάνε όλα τέλεια απο εδώ και στο εξής. Υπάρχουν νεώτερα για το μικρό;

Μόλις έμαθα ότι ο μικρός είναι καλά αν και δεν έχει ενεργηθεί ακόμα.... Αν δεν ενεργηθεί ως αύριο πιθανότατα θα γίνει μια επέμβαση με νάρκωση για να αφαιρεθούν οι κοπρόλιθοι από το έντερο... Από διάθεση όμως είναι καλά.
Τώρα αναμένουμε να πάνε όλα καλά για το εντεράκι του....

301ohlu.jpg

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το εντεράκι του Κατερίνα μου. Αλλά γιατί επέμβαση;
Κοπρόλιθους είχε πάθει κάποτε ο Κόκος μου αλλά μόνο κλύσμα κάναμε.:hmm:

2015_09_28_223348.jpg
Μακάρι ως αύριο να ενεργηθεί το χρυσουλίνι μου για να αποφύγει την ταλαιπωρία.
Κι όλα καλά να πάνε για το κουκλί, να βρει και το σπιτάκι που τόσο επιθυμεί :flowers:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το εντεράκι του Κατερίνα μου. Αλλά γιατί επέμβαση;
Κοπρόλιθους είχε πάθει κάποτε ο Κόκος μου αλλά μόνο κλύσμα κάναμε.:hmm:

Καλημέρα!!! του έγινε κλύσμα και με τρίψιμο στην κοιλίτσα μετά από 1 ωρίτσα ενεργήθηκε. Η γιατρός όμως είπε πως πρέπει να λειτουργήσει το έντερο και αν δεν έχουν βγει όλα, ίσως χρειαστεί μια επέμβαση για να δούμε...:( Το άσχημο είναι που πάει το καημένο στην άμμο και κάθεται να κάνει και δεν μπορεί....:(

2015_09_28_223348.jpg
Μακάρι ως αύριο να ενεργηθεί το χρυσουλίνι μου για να αποφύγει την ταλαιπωρία.
Κι όλα καλά να πάνε για το κουκλί, να βρει και το σπιτάκι που τόσο επιθυμεί :flowers:

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!!!! και εμείς αυτό ευχόμαστε γιατί είναι μεν φοβικός αλλά σιγά σιγά ηρεμεί και πιστεύω ότι σύντομα θα γίνει μέλι....:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back