RedCat
Διάσημο μέλος
Ούτε ψεκάζει, ούτε φωνάζει, μόνο κανα δυο απόπειρες κάνει 2 φορές το χρόνο να "ζευγαρώσει" με το χέρι μου,αλλά και αυτό περισσότερο ως ένδειξη τρυφερότητας (μετά από "ζυμωμα" δηλαδή).Είχα ρωτήσει τον κτηνίατρο σχετικά, όπως και για το θέμα της στειρωσης και για τη στείρωση μου είπε οτι αφού 1) δεν βγαίνει καθόλου έξω και 2) δεν δείχνει σημάδια οίστρου να μην προχωρήσω στην διαδικασία για το θέμα του οτι δεν θέλει να ζευγαρώσει μου είπε ότι από άποψη φυσιολογίας και υγείας δεν φαίνεται να συντρέχει λόγος που δεν δείχνει επιθυμία. Έχετε συναντήσει παρόμοια περίπτωση γάτου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αμέ!! Τον Λούθηρο, στη φωτογραφία. Τον βρήκαμε μωράκι, πριν από 9 χρόνια και τώρα μένει με τη μαμά μου. Μέχρι τα 3 χρόνια του περίπου, δεν είχε δείξει ούτε εκείνος ιδιαίτερα σημάδια οίστρου, αν και γενικότερα ο χαρακτήρας του είναι υπερβολικά ήπιος (προς το μουρόχαυλος, για να 'μαι ειλικρινής)Έχετε συναντήσει παρόμοια περίπτωση γάτου;
Όμως εκεί γύρω στα 3 άρχισε τους "ψεκασμούς" κι έτσι τον στειρώσαμε.Ο κτηνίατρος μας είχε πει ότι η καθυστέρηση αυτή μπορεί να οφείλεται στον χαρακτήρα του, αλλά και στο πρόβλημα υγείας του (έχει διαφραγματοκήλη εκ γενετής ο καημένος, και δυσκολεύεται λίγο στην αναπνοή).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
anabou
Διάσημο μέλος
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
aretha, πολύ όμορφο γατούλης, η αλήθεια είναι ότι και ο δικός μου λίγο μουρόχαυλος είναι..παρεπιπτόντως αυτό το ραφάκι του καλοριφέρ απο΄που το πήρατε..τέλειο..
anabou
Διάσημο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Πριν λίγο που μπήκα σπίτι είδα τον Ντάρκυ ξαπλωμένο στον νιπτήρα, μια από τις αγαπημένες του θέσεις.. Πήγα, τον χάιδεψα και τον γύρισα για να του χαιδέψω την κοιλίτσα.. Και το "πουλάκι" μας ήταν στα πάνω του!!

Το είχα ξαναδεί ανοιχτό όταν κάνει μπάνιο και πλένεται εκεί, αλλά έτσι απλά και μάλιστα τόσο πολύ δεν το έχω ξαναδεί..
Καθόταν λοιπόν ο κύριος με ανοιχτά τα πόδια και μόλις άρχισα να του χαιδεύω την κοιλίτσα μου άρχισε ένα απίστευτο γουργουρητό.. Το "πουλάκι" όμως εκεί.. απτόητο για πάνω απο 5 λεπτά..!! Η συμπεριφορά του κατα τ'αλλα δεν έχει αλλάξει.. Δεν νομίζω να είναι οίστρος,ε?? Δεν θα είχε και άλλα συμπτώματα??
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
και αυτο αγορακι .... δεν ειναι καθολου απιθανο να εχει και ο δικος σου που ειναι 5 αλλα και παλι για σιγουρα ας σου απαντησει καποια αλλη με γατο 
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
άφωνη με έχει αφήσει το ζουζουνάκι μου..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Αν εξαιρέσουμε το οτι ηταν στα "πάνω" του, δεν έχω άλλο δείγμα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Δεν έχει κάνει κάτι άλλο..Μάλλον "ξυπνάει" και χωρίς να θέλει γατούλα.. 
ruko
Διάσημο μέλος
Αυτό με το ταβάνι πάλι, δεν ξέρω...
Παιδιά, κάτι άσχετο. Είχα διαβάσει ότι οι αρσενικοί γάτοι δεν έχουν οίστρο per se όπως οι θηλυκές, αλλά διεγείρονται μόνο όταν μυρίσουν θηλυκιά που είναι σε οίστρο (η οποία μπορεί να βρίσκεται δύο τετράγωνα πιο μακριά - άλλο που εμείς δεν καταλαβαίνουμε Χριστό).
Ξέρει κανείς τίποτα σχετικό;
Lady
Δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Ο Βαλεντινο εκδηλωσε ορμες οταν αντιληφθηκε αρκουδάκια τριγυρω...Ναι Ruko έχεις απόλυτο δίκιο.Οι γάτοι δεν έχουν οίστρο.Και πιθανότατα να μην εκδηλώσουν τις ορμές τους αν δεν υπάρχουν γάτες τριγύρω όπως ο δικός μου..![]()
Εδω ειναι 5 μηνων.
ruko
Διάσημο μέλος
Ο κόσμος γύρω μου γκρεμίζεται...

Ismini
Διάσημο μέλος
Ο δικος μου να δεις οταν τον πρωτοειδα.....![]()
![]()
![]()
![]()
Ο κόσμος γύρω μου γκρεμίζεται...![]()
![]()
![]()
Παντως ο κτηνίατρος ειχε πει: πρωιμη σεξουαλικότητα.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Μπροστά στην θυληκιά μιας φίλης μου όμως εξαφανίζεται.. όχι μόνο δεν δείχνει, ούτε νιαου δεν τολμάει να κάνει... 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool