antonia1
Νεοφερμένο μέλος
Ο antonia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
31-03-10
13:45
Καλησπέρα & Χρόνια Πολλά σε όλους! Επειδή έφτασε ο καιρός για τον επαναληπτικό εμβολιασμό της γάτας μου, αναζητώ καλό και οικονομικό κτηνίατρο στο κέντρο της Αθήνας. Επειδή υπάρχει περίπτωση να λείψω για κάποιες μέρες θα ήθελα προτάσεις σχετικά με τη φύλαξη της γάτας μου....Είναι προτιμότερο να πάει σε έναν ξενώνα ή να έρχεται κάποιος στο σπίτι να την φροντίζει? Περιμένω συμβουλές-προτάσεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
31-03-10
14:13
Το επαναληπτικό εμβόλιο, εαν υποθέσουμε ότι είναι το τετραπλό θα το βρείς 40-50ε στους περισσότερους γιατρούς.
Εδω μια λίστα με τους προτεινόμενους απο τα μέλη Κτηνιάτρους.
https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/
Πιο φτηνό ή θα το κάνεις μόνη σου ή θα το πας στην φιλοζωική, αφού πληρώσεις την ετήσια συνδρομή νομίζω έχει παει 40ε το χρόνο θα έχει μια έκπτωση νομίζω 10-12% στην κανονική τιμή.
Μου κάνει εντύπωση που μιλάς για το εμβόλιο μιας μόνο γάτας...και σε απασχολεί το κόστος. Ελπίζω να κατάλαβα κάτι λάθος...
Τώρα για πανσιόν κλπ. Το καλύτερο θα ήταν να μείνει η γατούλα σου σπίτι σου, και να έρχεται κάποιος κάθε μέρα να την βλέπει, να την ταΐζει κλπ... Ανάλογα και τις μέρες που θα λείπεις, μπορεί να μείνει και τελείως μόνη της.
Φυσικά πολλοί απο μας την παίρνουμε μαζί μας εάν είναι πολλές οι μέρες.
Υπάρχουν και οι πανσιόν/ξενοδοχεία των ζώων, και catsitters. Βέβαια υπάρχει και το ανάλογο κόστος εκεί, που δεν ξέρω εαν είναι εύκολο για σένα.
Για catsitting παρακάτω
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31198

Εδω μια λίστα με τους προτεινόμενους απο τα μέλη Κτηνιάτρους.
https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/
Πιο φτηνό ή θα το κάνεις μόνη σου ή θα το πας στην φιλοζωική, αφού πληρώσεις την ετήσια συνδρομή νομίζω έχει παει 40ε το χρόνο θα έχει μια έκπτωση νομίζω 10-12% στην κανονική τιμή.
Μου κάνει εντύπωση που μιλάς για το εμβόλιο μιας μόνο γάτας...και σε απασχολεί το κόστος. Ελπίζω να κατάλαβα κάτι λάθος...

Τώρα για πανσιόν κλπ. Το καλύτερο θα ήταν να μείνει η γατούλα σου σπίτι σου, και να έρχεται κάποιος κάθε μέρα να την βλέπει, να την ταΐζει κλπ... Ανάλογα και τις μέρες που θα λείπεις, μπορεί να μείνει και τελείως μόνη της.
Φυσικά πολλοί απο μας την παίρνουμε μαζί μας εάν είναι πολλές οι μέρες.

Υπάρχουν και οι πανσιόν/ξενοδοχεία των ζώων, και catsitters. Βέβαια υπάρχει και το ανάλογο κόστος εκεί, που δεν ξέρω εαν είναι εύκολο για σένα.
Για catsitting παρακάτω
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31198
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonia1
Νεοφερμένο μέλος
Ο antonia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
31-03-10
15:01
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.. Δεν καταλάβατε λάθος.. όντως πρόκειται για μία μόνο γάτα, αλλά τα οικονομικά μου αυτή την περίοδο είναι πολύ περιορισμένα
Συνήθως της κάνω εμβόλια σε μία εξαιρετικά οικονομική κτηνίατρο (εμβόλια 15 ευρώ, στείρωση 30 ευρώ) στην Νέα Μάκρη.. Σκεφτόμουν όμως αυτή τη φορά να μην ταλαιπωρήσω τη γάτα μου, γιατί δεν έχω μεταφορικό μέσο και αναγκάζεται να ταξιδεύει στις αποσκευές του ΚΤΕΛ, που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα... Αν όμως πιστεύετε ότι δεν θα βρω κάτι ανάλογο στην Αθήνα, μάλλον θα πρέπει να υποστεί ξανά το ίδιο... Είπατε ότι για κάποιες μέρες μπορεί να μείνει και μόνη της; Μπορεί δηλαδή για τρεις-τέσσερις ημέρες; Δεν την έχω ξαναφήσει μόνη της & έχω κάποιες επιφυλάξεις....
Συνήθως της κάνω εμβόλια σε μία εξαιρετικά οικονομική κτηνίατρο (εμβόλια 15 ευρώ, στείρωση 30 ευρώ) στην Νέα Μάκρη.. Σκεφτόμουν όμως αυτή τη φορά να μην ταλαιπωρήσω τη γάτα μου, γιατί δεν έχω μεταφορικό μέσο και αναγκάζεται να ταξιδεύει στις αποσκευές του ΚΤΕΛ, που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα... Αν όμως πιστεύετε ότι δεν θα βρω κάτι ανάλογο στην Αθήνα, μάλλον θα πρέπει να υποστεί ξανά το ίδιο... Είπατε ότι για κάποιες μέρες μπορεί να μείνει και μόνη της; Μπορεί δηλαδή για τρεις-τέσσερις ημέρες; Δεν την έχω ξαναφήσει μόνη της & έχω κάποιες επιφυλάξεις....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
31-03-10
16:06
Προσωπικά δεν γνωρίζω Κτηνιατρείο στην Αθήνα που να έχει πιο οικονομικές τιμές απο αυτές που είπατε...
Εαν είναι και καλή γιατρός θα σας έλεγα να γράφατε τα στοιχεία της στο θέμα, για να καταχωρηθεί και αυτή στους προτεινόμενους.
https://www.mypetz.gr/threads/Γράψτε-έναν-κτηνίατρο-εδώ.220641/
Τώρα για να μείνει μια γάτα μόνη της κάποιες μέρες, θα πρέπει να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις.
Να μην μπορεί να βγεί έξω, ούτε στο μπαλκόνι. Να είναι ασφαλές το σπίτι για γάτες, δηλ να μην υπάρχουν αντικείμενα, απορρυπαντικά, φυτά ή άλλα επικίνδυνα αντικείμενα.
Να έχει κάποια παιχνίδια, να έχει φυσικά και τουαλέτα μέσα.
Το ιδανικό θα είναι να περνάει κάποιος κάθε μέρα ή 2 να αλλάζει την άμμο, την τροφή και το νερό. Για να παραμένει φρέσκια η τροφή. Και να κάνει και λίγο παρέα με την γάτα.
Τώρα φυσικά δεν γνωρίζω ποιά είναι η εμπειρία σας με τις γάτες γενικότερα.. το σπίτι σας και τις συνήθειες της γάτας για να μπορώ να πω ότι θα είναι ασφαλής να μείνει 4 μέρες, μόνη της...
Μετά υπάρχουν και οι catsitters, να φιλοξενηθεί σε φιλικό σπίτι φίλης ..ή έστω να έρθει μαζί σας όπου πάτε..

Εαν είναι και καλή γιατρός θα σας έλεγα να γράφατε τα στοιχεία της στο θέμα, για να καταχωρηθεί και αυτή στους προτεινόμενους.
https://www.mypetz.gr/threads/Γράψτε-έναν-κτηνίατρο-εδώ.220641/
Τώρα για να μείνει μια γάτα μόνη της κάποιες μέρες, θα πρέπει να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις.
Να μην μπορεί να βγεί έξω, ούτε στο μπαλκόνι. Να είναι ασφαλές το σπίτι για γάτες, δηλ να μην υπάρχουν αντικείμενα, απορρυπαντικά, φυτά ή άλλα επικίνδυνα αντικείμενα.
Να έχει κάποια παιχνίδια, να έχει φυσικά και τουαλέτα μέσα.
Το ιδανικό θα είναι να περνάει κάποιος κάθε μέρα ή 2 να αλλάζει την άμμο, την τροφή και το νερό. Για να παραμένει φρέσκια η τροφή. Και να κάνει και λίγο παρέα με την γάτα.
Τώρα φυσικά δεν γνωρίζω ποιά είναι η εμπειρία σας με τις γάτες γενικότερα.. το σπίτι σας και τις συνήθειες της γάτας για να μπορώ να πω ότι θα είναι ασφαλής να μείνει 4 μέρες, μόνη της...

Μετά υπάρχουν και οι catsitters, να φιλοξενηθεί σε φιλικό σπίτι φίλης ..ή έστω να έρθει μαζί σας όπου πάτε..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki