Σε ποιο δωμάτιο περνάει την πιο πολλή του ώρα;

MAYROULIS

Περιβόητο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
Εμείς φυσικά στην κουζίνα :D. Κάθομαι και βλέπω τη μαμά να μαγειρεύει ζητιανεύοντας μεζεδάκια. Πόσες φορές μου έχουν πατήσει την ουρά... :P Φυσικά αυτοί φταίνε, κάθονται από πάνω μου, δεν κάθομαι εγώ στα πόδια τους:pfff:. Μα να κατηγορούν εμένα;;;;;:mad: Δεν πάνε καλά:rtfm: Eγώ είμαι άγιο γατάκι :angelnot:

(Προς τα άλλα γατάκια)Εσείς; Ποιο είναι το αγαπημένο σας δωμάτιο;

Μαυρούλης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και σε εμάς το αγαπημένο μέρος του σπιτιού είναι η κουζίνα:teasing:
Όταν ανοίγω το ψυγείο γίνεται γατομάζωξη και αν ακούσουν το ψαλίδι της κουζίνας σημαίνει τρεξτεεεεεεεεεεε η μανούλα μας κόβει ψαράκι ή κρεατάκι:yahoo::yahoo::yahoo::jumpy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα πάλι τον περισσότερο χρόνο της ημέρας τον περνάει στο σαλόνι.
Μπορεί να πηγαινοέρχεται στην κουζίνα ώστε να φάει ή για να δει τι τρώω εγώ (:hehe:), να έρχεται στο δωμάτιο μου για να κοιμηθεί όταν κοιμάμαι - ή να πάρει κανέναν υπνάκο μόνη της κατά τη διάρκεια της ημέρας - αλλά τον περισσότερο χρόνο της τον περνάει στο σαλόνι. ;)

έμενα πάλι νομίζω ότι το μπάνιο είναι το αγαπημένο του μέρος.. έχει ένα παραθυράκι ώστε να αγναντεύει μετά το παιχνίδι με το νερό..:inlove:

Εμείς συνήθως την αράζουμε στο υπνοδωμάτιο της μαμάς όταν δεν κυνηγάμε ζουζούνια στην αυλή :kill::kill::kill:
Εκεί περιποιούμαστε τη φουντωμένη μας γούνα και πέρνουμε και κανέναν υπνάκο.

Α, η Μπριάμ κάθεται βασικά στον καναπέ μου (συγνώμη: της) και λιάζεται, αλλά αν τη βαρέσει πολύ ο ήλιος πάει στο κρεβάτι μου (ερμ, της εννοώ). Αν δεν είναι τόσο νυσταγμένη, ειδικά το απογευματάκι, πάει στη τζαμαρία και χαζεύει την κίνηση έξω, από μία από τις δύο γωνίες.
Το χειμώνα καταδέχεται το κρεβατάκι της, μιας και είναι δίπλα στο καλοριφέρ!
Όταν είμαι σπίτι είναι όπου είμαι εγώ...!!!

Κι εμένα τα δικά μου έιναι όπου είμαι κι εγώ:D Εκτός από τις φορές που είναι ανοιχτή η μπαλκονόπορτα, οπότε κάθονται έξω στο μπαλκόνι και χαζεύουν τα πουλάκια, τα ζουζούνια, τους περαστικούς και τις άλλες γατούλες:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back