τις καινούργιες δεν τις πιάνει
"Κοίταξε να δεις yasmin μου,
και η υπομονή έχει τα όριά της. Και δεν αναφέρομαι στη διαφωνία με τον συγκεκριμένο,
αλλά στα υπόλοιπα μέλη, εκ των οποίων τα περισσότερα δεν είναι ικανά να διαβάσουν ένα γραπτό μήνυμα
στο φόρουμ και να το κατανοήσουν, να επιχειρηματολογήσουν και να πάνε παρακάτω.
Έχω πολύ σοβαρότερα μέτωπα να αντιμετωπίσω, από κάποιες γατόφιλες που δεν βλέπουν πέρα
από τη μυτούλα τους και καταπίνουν ό,τι τους λέει ο 'επιστήμων' χωρίς λέξη.
Σε τοίχους να μιλάς δεν λέει."
έγραψε η Βίκυ. Τη θυμόσαστε τη Βίκυ; Καλό παιδί, καλό μυαλό ήταν η γνώμη μου για αυτήν και οι περισσότερες αυτήν είχαμε. Μέχρι σήμερα που διάβασα ότι για αυτήν δεν ήμασταν παρά ένα χαμένο από χέρι "μέτωπο", μιας και το πεπερασμένο του μυαλού μας, μας εμπόδιζε να πάμε παρακάτω. Έτσι με ένα ταρατατζούμ και προσθέτοντας και ένα "εγώ είπα δολοφόνο έναν κτηνίατρο και μάλιστα πανεπιστημιακό" αποχώρησε και έφτιαξε το δικό της σπίτι όπου τα μόνα πεπερασμένα είναι αυτά που της δημιουργεί ο καθρέπτης που έφτιαξε για να θαυμάζει τη χάρη και την ομορφιά της φτιαγμένη αποκλειστικά από cruelty-free προϊόντα .
Τελικά οι γάτες είναι πανέξυπνα πλάσματα και η Σβούρα εάν και κρεατοφάγος υψηλής ευφυίας γάτα. Η βλακεία είναι που δεν της έδωσα τη πρέπουσα σημασία.

Υ.Γ. Βέβαια όλα αυτά η Βίκυ τα λέει στην Γιασμίν και όσο και να το κάνεις αυτό είναι μια παρηγοριά.....
Α και η διεύθυνση είναι: https://vegan.thisblueplanet.net/forum/index.php?topic=737.0
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ladycat
Διάσημο μέλος

marfot75
Δραστήριο μέλος
Ορίστε ???

anabou
Διάσημο μέλος
Στο θέμα της χορτοφαγίας τώρα δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί γίνεται τόσος κακός χαμός κάθε φορά. Εδώ δεν είναι χορτοφαγικό φόρουμ είναι φόρουμ για ανθρώπους που αγαπούν τις γάτες. Αν κάποιοι είναι χορτοφάγοι και θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους οκ. Όμως ας αφήσουμε τα λάβαρα και τα σκονάκια κάτω, όποιος θέλει μπορεί να βρει έναυσμα εδώ και να ψάξει αλλού για περαιτέρω πληροφορίες.

ladycat
Διάσημο μέλος
Φρόσω ελευθερία λόγου έχει και αυτός που επιχειρηματολογεί υπέρ του φαγώματος των γατιών, γιατί να του την πέφτουμε τότε; Δικαίωμα σου να νοιώθεις ότι δεν σε αφορά η κριτική της Βίκης για τα περισσότερα μέλη του φόρουμ και δικαίωμα μου να νοιώθω ότι με αφορά ακόμα και στην περίπτωση που δεν αναφέρεται σε εμένα. Και μάλιστα όταν προέρχεται από κάποια που την στήριξαν στο σύνολο τους σχεδόν όλα τα μέλη του φόρουμ....![]()
δεν ειμαι χορτοφσγος βρε μαμα φωτουλα δεν τρωω ορισμενα ειδη κρεατος γιατι με μερικα απο αυτα ειχα την τυχη να τα εχω για κατοικιδια απλα σου λεω οτι ο καθενας οπως μπορει λεει την γνωμη του εδω που τα λεμε προσπαθω να θυμηθω εαν με τα ταξιδια που εκανα με τον πατερα μου εφαγα καμια γατα καταλαθος κ την περασα για κουνελι μιας κ μοιαζουν καταπληκτικα χωρις τριχωμα τι να σου πω με βαζεις σε σκεψεις
Ξεκολλάτε, η χορτοφαγία παίζει αλλού σε άλλο θέμα. Εδώ αναφέρομαι αποκλειστικά στη στάση της Βίκυ ως ατόμου απέναντι στα περισσότερα μέλη του φόρουμ, ανεξάρτητα του τι φαγητό τρώει η ίδια.
Τι στο λύκο έκοψα τόσο και δεν με καταλαβαίνετε;

ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Με εμποδιζει η μυτη μουΚαλα πλακα κανω....
Θα συμφωνησω με την anabu στο οτι κανεις πρεπει να σεβεται τις επιλογες των αλλων οσο εκεινες δεν μας επηρεαζουν.
Παιδια υπαρχουν πολλοι γυρω μας, με διαφορετικα βιωματα και κοσμοθεωριες. Το να προσβαλει κανεις ειναι πολυ ευκολο (και στο δημοτικο το καναμε... σπυριαρα) Το να παραθετει επιχειρηματα ειναι δυσκολο (καποιοι μεγαλωσαν και κανουν διαλογο)
Αν σε καποιον εδωσα την εντυπωση πως η ποιοτητα της εγκεφαλικης μου λειτουργιας ειναι χαμηλου επιπεδου, δεν με απασχολει καθολου. Γιατι εμενα με ενδιαφερει τα ατομα που εγω κρινω πως εχουν καποια ικανοτητα σκεψης, καποιο επιπεδο γνωσεων, κριση και κατα βαση καλη ψυχη να μην με θεωρησουν "προβληματικη". Εκει θα προβληματιζομουν ισως και την κριτικη απο εκεινα τα ατομα θα τη αποδεχομουν ενδεχομενως. Το τι "καποιος', ο οποιοσδηποτε σταθμισε γενικα και αοριστα ειναι δικο του θεμα, ειδικα οταν αποτυπωνεται με αυτο το τροπο
Και νερινα μου υπαρχουν και αχαριστοι

Και οχι ποστ του τυπου "αποφασισα να γινω χορτοφαγος" και επιθεσεις σε ατομα που δεν γνωριζουμε καν.

Και η Μαριελ(και πολλοι αλλοι
) αλλαξαν διατροφη, αλλα δεν εκαναν ετσι!!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Και "Οπου ακους πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι"!
Αυτό ισχύει για μένα, για τα άτομα εντός forum, εκτός forum και παντού!

marigo173
Δραστήριο μέλος
δεν είσαι η μόνη που ενοχλείται και εκνευρίζεται από τις ακρότητες και τις βλακείες (με συγχωρείτε για την έκφραση αλλά είναι νύχτα και δεν βρίσκω καλύτερη) που γράφονται κατά καιρούς σ' αυτό το φόρουμ. Και δε νομίζω ότι η Βίκυ παίρνει καν το πρωτείο σε αυτό τον τομέα... Αυτό μάλιστα που ο isavvas γίνεται κάθε τρεις και τόσο ο αποδιοπομπαίος τράγος είναι επιεικώς αστείο αλλά δε βαριέσαι μάλλον το διασκεδάζει και αυτός με τον τρόπο του. Από 'κει και πέρα δεν χρειάζεσαι εμένα για να σου επισημάνω ότι αν κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους είναι οι παντώς είδους φανατικοί και φανατισμένοι. Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις πραγματικά μιλάς σε τοίχους και δημιουργώντας θέμα γύρω από τις αντιδράσεις και τις απόψεις τους τους δίνεις και τη χαρά να πιστεύουν ότι αξίζουν την αντιπαράθεση.
Ismini
Διάσημο μέλος
Σωστά!Νερίνα,
δεν είσαι η μόνη που ενοχλείται και εκνευρίζεται από τις ακρότητες και τις βλακείες (με συγχωρείτε για την έκφραση αλλά είναι νύχτα και δεν βρίσκω καλύτερη) που γράφονται κατά καιρούς σ' αυτό το φόρουμ. Και δε νομίζω ότι η Βίκυ παίρνει καν το πρωτείο σε αυτό τον τομέα... Αυτό μάλιστα που ο isavvas γίνεται κάθε τρεις και τόσο ο αποδιοπομπαίος τράγος είναι επιεικώς αστείο αλλά δε βαριέσαι μάλλον το διασκεδάζει και αυτός με τον τρόπο του. Από 'κει και πέρα δεν χρειάζεσαι εμένα για να σου επισημάνω ότι αν κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους είναι οι παντώς είδους φανατικοί και φανατισμένοι. Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις πραγματικά μιλάς σε τοίχους και δημιουργώντας θέμα γύρω από τις αντιδράσεις και τις απόψεις τους τους δίνεις και τη χαρά να πιστεύουν ότι αξίζουν την αντιπαράθεση.
(Θα προσπαθησω να μην το κάνω κι εγώ
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Eγω εξακολουθω να υποστηρίζω "Δειξε μου τη γάτα σου να σου πω ποιος είσαι"!
![]()
Αμα θες να σου δειξω την δικια μου, πες μου να της κολλησω πλαστικα αυτια, μην γινει καμια παρεξηγιση!

Σορυ, δεν αντεξα, το ειπα.

ruko
Διάσημο μέλος
Anabu το κείμενο με τα πράσινα γράμματα το έγραψε η Βίκυ όχι εγώ και αυτό που μου στοίχισε δεν έχει να κάνει με την επιλογή της ως χορτοφάγου, αλλά με το ότι καιρό συνδιαλεγόμουν με ένα άτομο που είχε αυτήν την άποψη για τους συνομιλητές του, γνώμη την οποία θεωρεί και υποχρέωση να εκφράσει ακόμα και μετά από τόσο καιρό που έφυγε και μάλιστα στο δικό της χώρο ώστε να στερείται αντίλογου. Για την χορτοφαγία ο καυγάς γίνεται αλλού...![]()
Βρε παιδιά... κι εμείς το ίδιο δεν κάνουμε εδώ; Εκφράζουμε απόψεις για τη Βίκυ που δεν μπαίνει πια εδώ και δεν υπάρχει αντίλογος. Συμφωνώ ότι η στάση της είναι απαράδεκτη. Πληρώνεις με το ίδιο νόμισμα;
Επίσης η Γιασμίν έγινε ban προσωρινά, γι' αυτό καλό είναι να μην τη σχολιάζουμε... νομίζω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool