Σε τοίχους να μιλάς δε λέει

Όταν έγραψα το μήνυμα δεν ήξερα για την Γιασμίν. :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, το ξέρω, γενικά το είπα το τελευταίο. Είναι σαφές ότι το θέμα σου αναφέρεται στη Βίκυ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σόρρυ για το οφτόπικ. Το ξέρω ότι η ατάκα είναι της Βίκυς, συμφωνώ μαζί της (με τη συγκεκριμένη ατάκα) και αφού δεν ένιωθε καλά εδώ καλά έκανε και έφυγε. Κρίμα που άργησε τόσο να το καταλάβει. Αν και με ενοχλούν καποια πράγματα που γράφτηκαν στο εκεί φόρουμ ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει ό,τι θέλει ανεξάρτητα με το τι πιστεύω εγώ.

Παιδιά δεν καταλαβαίνω. Δεκάδες φορές σε αυτό το φόρουμ έχω κληθεί να σχολιάσω κείμενα και πρακτικές ανθρώπων που δεν γνωρίζω και οι οποίοι το μόνο αντίλογο που μπορεί να έχουν -για αντικειμενικούς λόγους- είναι το γραπτό τους. Το ίδιο έχετε κάνει και εσείς. Είτε βάζοντας κείμενα, είτε σχολιάζοντας κείμενα. Δεν είδα πουθενά να μπαίνουν οι παράμετροι¨"ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει" ή "δεν μπορούμε να σχολιάζουμε τα γραπτά και την άποψη κάποιου γιατί δεν είναι παρών να απαντήσει". Εάν η λογική είναι αυτή, καλό θα είναι από εδώ και στο εξής να μην ξαναδημοσιευτεί κείμενο που να αφορά την άποψη οποιουδήποτε είναι εκτός του φόρουμ, πρακτική που εμένα τουλάχιστον με βρίσκει αντίθετη, αλλά εάν αυτή ηγεμονεύσει, ενσωματώστε την στους όρους του φόρουμ και εγώ θα αποφασίσω τι θα κάνω, όταν και εάν γίνει. :redface:

Μα αν θέλει η βίκυ να μπει και να απαντήσει μπορεί νομίζω, έτσι δεν είναι???Δεν της το απαγόρευσε κανείς , οπότε τι κακό γίνεται?
:hmm:

Μα, Νερίνα μου, δεν σχολιάζουμε μια άποψη (που συνήθως συνοδεύεται με επιχειρήματα), αλλά μια στάση και κατ' επέκταση το ποιόν ενός πρώην μέλους. Αυτό εγώ το λέω κουτσομπολιό, και μάλιστα είναι χαζό κουτσομπολιό, γιατί γίνεται σε χώρο ανοιχτό σε όλους.
Πράγματι η Βίκυ μπορεί να μπει και να απαντήσει. Όμως δεν είναι εκεί το θέμα: αν θεωρείτε απαράδεκτη/αισχρή/ανήθικη την πρακτική της, γιατί κ'ανετε το ίδιο;:/:

Διαβάζοντας το θέμα από την αρχή (ξανά) αυτό που βλέπω είναι ανθρώπους προδομένους και απογοητευμένους απέναντι σε έναν άνθρωπο που άλλα νόμιζαν για αυτόν και άλλα ανακάλυψαν....
Αυτό δεν το βρίσκω κουτσομπολίστικο ούτε ανήθικο...αντιθέτως το βρίσκω πολύ ανθρώπινο:confused:

Το δέχομαι: δεν έχω μιλήσει ούτε μια φορά με τη Βίκυ, ούτε τη συμπαθώ ούτε την αντιπαθώ.
Απλώς λέω ότι, αν κατηγορείς κάποιον για κάτι, καλό είναι να μην κάνεις το ίδιο.:)

γιατι η γιασμην1 ειναι banned προσωρινα;:redface:

Λόγω παράβασης των όρων χρήσης του forum.

Για ruko

Πράγματι η Βίκυ μπορεί να μπει και να απαντήσει. Όμως δεν είναι εκεί το θέμα: αν θεωρείτε απαράδεκτη/αισχρή/ανήθικη την πρακτική της, γιατί κ'ανετε το ίδιο;
Πουθενά, τουλάχιστον από μένα, αλλά και από όλους όσους έγραψαν, δεν χρησιμοποιήθηκαν τέτοιοι χαρακτηρισμοί, ούτε υπονοήθηκαν. Την απογοήτευσή μου και το θυμό δήλωσα, πρακτική που όλοι ξέρετε ότι την έχω όταν θυμώνω, πειράζομαι ή πληγώνομαι. Δεν κουτσομπολεύω, δεν υπονοώ τίποτα περισσότερο από όσα γράφω, δεν επιλέγω pm για να την εκφράσω. Ίσως αυτό να είναι δημόσιο κουτσομπολιό δεν ξέρω, αλλά άμα είναι να ξακατινιαστώ προτιμώ να το κάνω δημόσια παρά μέσα στην ασφάλεια που μου δίνει ο χώρος ενός μέηλ.
Από την άλλη, από την στιγμή που εγώ δηλώνω και καθαρά τώρα, ότι δεν βρίσκω την συμπεριφορά της Βίκυς απαράδεκτη, αισχρή και ανήθικη, αλλά απρόσμενη από κάποιον που εκτιμούσα, στον οποίο και δικαιούμαι να έχω θυμώσει και είναι και ο μόνος αρμόδιος να αντιδράσει εάν θέλει, θα θεωρήσω την δική σου κριτική σαν μια απευθείας κριτική σε αυτό που θεωρείς ότι έκανα και σαν τέτοια είναι απόλυτα δεκτή και σεβαστή. Ο σεβασμός δεν απαιτείται κερδίζεται, καθώς και το δικαίωμα του καθενός να έχει την άποψη του, να κατανοεί ότι αυτός θέλει από ένα κείμενο (μόλις χθες το έκανα εγώ) και βέβαια να το χαρακτηρίζει. Κάτι άλλο δεν έχω να πω. Το "γιατί;" μου το είπα, το θυμό μου τον έβγαλα εδώ ως όφειλα και όχι στο φόρουμ της Βίκυς, όπου θα μπορούσα και να της κάνω κακό, άλλωστε εδώ είναι ο κοινός τόπος που συμβιώσαμε οι δυο μας, εδώ θα έμπαινε, η Βίκυ φαντάζομαι ότι μάλλον θα το διάβασε, με αυτούς που ήθελα να το μοιραστώ το μοιράστηκα, την κριτική την αποδέχομαι ως καλοδεχούμενη, δεν την υιοθετώ όμως, γιατί πάντα θεωρώ ότι ο πλέον αρμόδιος να μεταφράσει στη τελική ένα κείμενο είναι ο συγγραφέας του, ενίοτε και ο μεταφραστής του, συμφωνώντας απόλυτα μαζί σου, ότι στην περίπτωση του μεταφρασμένου, αυτός που το διαβάζει ή μεταφράζει ένα κείμενο πρέπει να παίρνει υπόψη του όλες τις παραμέτρους.:rolleyes::lol:

Γειά σας.
Με αναγκάσατε να γυρίσω και να απαντήσω γιατί δεν είμαι αχάριστη και το συγκεκριμένο σχόλιο στο φόρουμ μου (που για πληροφόρησή σου Νερίνα έχει φτιαχτεί από τον περασμένο Νοέμβρη, πολύ πριν αποφασίσω να φύγω από το mycat) δεν αναφέρετε στη γενική συμπεριφορά των μελών ή στις όμορφες σχέσεις που απέκτησα εδώ μέσα, αλλά μόνο στο θέμα του συγκεκριμένου ατόμου με τον οποίο είχα την προστριβή και τη στάση των μελών απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Κάποια γεγονότα για εμένα έχουν σημασία ζωής και θανάτου, κρίνοντας πάντα σύμφωνα με τις αξίες που έχω αποφασίσει να ζω και λειτουργώ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι σημαντικά για τους υπόλοιπους ανθρώπους...Η διαφωνία είναι διαφωνία, γι' αυτό κι έφυγα, κρατώντας επικοινωνία μέσω e-mail με άτομα που το επιθυμούσαν (όπως το ήθελα κι εγώ) για να μη χαλάσω τις ωραίες στιγμές που πέρασα εδώ μέσα απλά και μόνο γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ το θυμό μου στο συγκεκριμένο θέμα των πειραμάτων.

Ευχαρίστησα τους πάντες όταν έφυγα για την υποστήριξη και δεν το ξεχνώ. Από κει και πέρα αν το διασκεδάζετε να συζητάτε πίσω από την πλάτη μου, ας είναι. Κακίες δεν κρατώ.

τα σέβη μου και καλό χειμώνα να έχουμε!
:)

Για Βίκυ

Δεκτή η απάντηση και δεν πάω παραπέρα.
Μια ένσταση και αυτό γιατί προτάθηκε από μέλος. Δεν συζήτησε κανείς πίσω από την πλάτη σου, για αυτό και επέλεξα να το βάλω ανοικτά στο φόρουμ και όχι να αρχίσω να στέλνω pm σε όποιον προλάβαινα.
Καλή συνέχεια σου εύχομαι:redface:
Υ.Γ. Τουλάχιστον τώρα έμαθα σε ποια κατηγορία ανήκω:(

Καλη μου Βικυ νομιζω πως καθε αλλο παρα μιλαμε πισω απο τη πλατη σου... Καμια τετοια διαθεση δεν υπαρχει. Αλλα θα συμφωνησω με τη Νερινα πως κι εγω θιχτηκα με οσα διαβασα (και ειλικρινα δυσκολα θιγομαι και σπανια το εκφραζω) Οποτε φαντασου ποσο με πειραξε. Βεβαια δικαιουσαι αποψης και δεν σε υποχρεωνει κανεις σε απολογια, αλλα ειναι υγειες να το λεει κανεις πως δεν περιμενε κατι τετοιο και πως ενοχληθηκε... Μπορει να μη το εννουσες γενικα αλλα αυτο εγραψες...
Τελος παντων, λυπαμαι αν αυτο παιρνεις μαζι σου γιατι σε εκτιμω, οπως εκτιμω καθε ατομο που μοιραζεται μαζι μου καποια πραγματα (ασε που δενομαι κι ολας και μου κοστιζουν περισσοτερο καποια πραγματα :() Αν σταθμιζω λαθος λυπαμαι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back