Σε όσους αρέσουν τα παζλ

mimikaki

Διάσημο μέλος

Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά...άντε να με ξεκολλήσετε τώρα εμένα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω αδυναμία στα παζλ. Από μικρή! Εδώ έχω σταματήσει να φτιάχνω γιατί δεν έχω που να τα βάλω.

Καλά...άντε να με ξεκολλήσετε τώρα εμένα...

:lol: :lol: :lol: το ήξερα!! αφού ήθελα να βάλω σε παρένθεση Κατερίνα:D :D

Πολύ ωραία είναι!:up:
Έφτιαξα δύο γάτες και μια άσπρη αλεπού!
Μερικά είναι αρκετά δύσκολα!

Ευχαριστώ θα πάρω και εγώ μερικά!!!!:rolleyes:
Υ.Γ. Αγαπημένα μου παζλ με σχέδια Μορντίλλο, εκείνες οι φατσούλες ήταν θανατηφόρες, έτσι που ήταν όλες ίδιες. Θυμάμαι ένα με 1.000 κομμάτια, σε ένα γήπεδο πράσινο με παίκτες και θεατές και πάνω καταγάλανος σε διάφορες αποχρώσεις ουρανός. Το καλύτερο δώρο για να ξεπαστρέψεις εχθρό!!!!:rolleyes:

Τι μου κάνατε τώρα; Θα θέλω πάλι παζλ και να δω που θα το βάλω όταν τελειώσει. Είχα σταμπάρει ένα με έναν χοντρό κεραμιδόγατο μπροστά από ανοιχτό ψυγείο για να το βάλω στην κουζίνα αλλά δεν το βρήκα :(

Γεια σου anabou θα ήθελα να σε ρωτήσω που αγοράζεις όλα αυτά τα παζλ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back