Σε 15 μέρες!

Mariannioum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα.
Έχω πολύ χαρούμενα νέα!!!! Σε 15 μέρες η μαμά μου θα μου αγοράσει γάτα!!!!!!!!!!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη! Συγκεκριμένα είναι αδερφή της Λαίδης της προηγούμενης γάτας μου, γιατί η μαμά της ξανά γέννησε!!!! Κράτήσαμε ένα γατάκι ολόιδιο με τη Λαίδη, είναι θηλυκό και έχουμε σκεφτεί πως θα την ονομάσουμε. Λίλη! Τώρα περιμένουμε να την φέρει το pet-shop. Βασικά ο λόγος που επέλεξα εγώ και η μαμά μου να πάρουμε ξανά Περσίας είναι επειδή θα μας θυμήζει τη Λαίδη, έχουν απαλό τρίχωμα και είναι η αγαπημένη μας ράτσα. Πάντως η γιαγιά μου έχει 7 γάτες!(δεν είναι ράτσας), όλη η οικογένεια( γιαγιά, παππούς, μαμά και εγώ) ΈΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!:) Η μαμά μαζί με την Λίλη θα πάρει και μία γάτα(κεραμυδόγατα)!!!! Δεν είναι τέλεια!!!!!!;;; Εγώ πάντως χαίρομαι πολύ! Βέβαια δεν θα ξεχάσω ποτέ τη Λαίδη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε να σου ζήσει εύχομαι και να την προσέχεις πολύ και τη Λίλη και τον κεραμιδογατούλη!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαριάννα μου καλώς να δεχτείτε το νέο γατάκι, φυσικά σε καμμια περίπτωση δεν είναι αντικαταστάτρια του παλιού. Η συμβουλή μου είναι ότι καλό θα ήταν αφού έχετε μια εβδομάδα για να δεχτείτε το γατάκι(α) να προετοιμάσετε κατάλληλα το σπίτι, σαν να πρόκειται να δεχτείτε ένα περίεργο παιδάκι 2 ετών. Να μην υπάρχει πρόσβαση σε απορρυπαντικά, το καπακι της τουαλετας να είναι παντα κλειστό, όπως και να ελεγχετε το πλυντήριο πριν το βάλετε σε λειτουργία γιατί έχουν τη μανία να κρύβονται εκεί και φυσικά να βαλετε μια καλαμωτή στο μπαλκόνι (αν και στη αρχή καλό θα ήταν να μην βγαίνουν καθόλου έξω). Χρειάζεται πολύ προσοχή και σκέψη, γιατί όσο και να μας στεναχωρεί δεν ήταν μια κουκλα που χάλασε και παίρνεις άλλη, αλλα μια ζωούλα που χάθηκε άδικα, σε ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν σε κατηγορώ και χαίρομαι που αποφασίσατε τόσο γρήγορα να παρετε αλλη μια ψυχούλα κοντά σας και εύχομαι να την φροντίσετε όσο καλύτερα μπορείτε :)

Με το καλό να πάρεις την νέα γατούλα, αλλά αυτή την φορά πρεέπει να είστε πολύ προσεκτικές με τα παράθυρα και τα μπαλκόνια. Αυτά δεν καταλαβαίνουν, οπότε είστε εσείς υπεύθυνες για την ζωούλα του. Μακάρι να σου ζήσει πολλά χρόνια και να είναι ευτυχισμένο κι αυτό κι εσείς.

Θα συμφωνήσω και με τη Nota και με την Catlover. Καλώς να δεχτείτε τα γατάκια σας, αλλά λίγη περισσότερη προσοχή αυτή τη φορά δεν θα ήταν κακό πράγμα.

Άντε γλυκιά μου αλλά να προσέχεις πιο πολύ αυτή την φορά!!!

Τον κεραμυδόγατο ήταν να τον πάρουμε σήμερα! Αλλά τελικά η κτηνίατρος τον έδωσε αλλού! Η χαζή και αφού της το 'χαμε πει!:( Δεν πειράζει:(

Δεν πειραζει,θα παρετε αλλο ε?:up:

Δεν πειράζει καλή μου! Θα βρεις άλλο κεραμυδόγατο!!! Άντε με το καλό να έρθει η περσούλα σας, και προσοχή στα μπαλκόνια!!!:up::up::up::hello::hello:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back