Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Σε τετοιες περιπτωσεις ειναι καλυτερα να θεραπευουμε την αιτια και οχι να καταπολεμουμε τα συμπτωματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
του εβαλα λιγη βιταμινη εψιλον σε λαδακι,της εβιολ,που και να το γλυψει δεν προκειται να του κανει καποια παρενεργεια,το ιδιο λειτουργει και το ελαιολαδο μου πε η κτηνιατρος,απλα ηθελα κατι σε πιο πηχτη μορφη,οπως ειναι η βαζελινη η το ειδικο κερι για πατουσες που βρηκα σε σαιτ του εξωτερικου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Γιατι δεν δοκιμαζεις την βαζελινη τοτε; Δεν θα παθει τιποτα και να γλυψει λιγακι, οι παστουλες που ειναι για τις τριχομπαλλες εχουν σαν βαση την βαζελινη, οποτε...Τον ειδε,δεν εχει τπτ σοβαρο,απλα ειναι σαν αφυδατωμενες,απο την αμμο ειναι κι επειδη ειναι συνεχεια μεσα στα νερα της μπανιεραςτου εβαλα λιγη βιταμινη εψιλον σε λαδακι,της εβιολ,που και να το γλυψει δεν προκειται να του κανει καποια παρενεργεια,το ιδιο λειτουργει και το ελαιολαδο μου πε η κτηνιατρος,απλα ηθελα κατι σε πιο πηχτη μορφη,οπως ειναι η βαζελινη η το ειδικο κερι για πατουσες που βρηκα σε σαιτ του εξωτερικου.
Την χρησιμοποιω κι εγω για τα πελματα μου κατοπιν προτροπης του χειρουργου μου γιατι εχω κι εγω το ιδιο προβλημα και εχω δει σημαντικη διαφορα, νομιζω πως θα του τα καλυτερεψει μεσα σε λιγες μερες. Ενα αλλο tip ειναι το lipgloss, ειναι εξαιρετικα μαλακτικο και δεν πειραζει να το γλυψει, τα δικα μου γλυφουν συνεχεια το δικο μου απο τα χειλια μου.

Η eviol δεν έχει καμιά κρεμούλα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum