Σκληρές εικόνες!!! Μην το δείτε αν δεν αντέχετε...

shadowdancer

Δραστήριο μέλος

Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα.
Μου το στειλαν σημερα ...παρακαλω αν ισχυει κατι τετοιο διαδωστε το...

Πώς θα ένιωθες αν το να σε τεμαχίζαν και να σε αποκεφαλίζουν θεωρούνταν "σπορ"!;

image001.jpg

image002.jpg

image003.jpg

Η Νορβηγία και ο Καναδάς έχουν τώρα ένα καινούργιο είδος τουρισμού. Αυτούς που σκοτώνουν μωρά φώκιες. Το αποκαλούν "σπορ"..

Θες και εσύ να το αποκαλέις σπορ;
Είναι αυτός αθλητής;

Γιατί;

Είσαι η μόνη μας Ελπίδα !!!

Αυτές οι βαρβαρότητες δε μπορεί να είναι υπαρκτές στην σημερινή κοινωνία..

Μη μας γυρνάς την πλάτη, είμαστε απροστάτευτες..

Ξέρω ότι αυτές οι εικόνες είναι επίπονες, αλλά εμείς είμαστε που νιώθουμε τον πόνο. Μας σφάζουν και συμβαίνει ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...

Tι τους δίνει το δικαίωμα να μας σκοτώνουν; Ποιός είναι αυτός που αποφασίζει για τη ζωή και το θάνατο;

Τι είδους άθλημα είναι αυτό; Δεν έβλαψα κανέναν..Απλά κολυμπούσα εδώ κοντά

Παρακαλώ, βοήθησε εμένα και τους φίλους μου...

Δε μπορείς να αγνοήσεις αυτές τις εικόνες.. Μένοντας σιωπηλός χωρίς να κάνεις τίποτα γίνεσαι συνένοχος...

Χρειαζόμαστε βοήθεια

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΦΩΚΙΩΝ

Μπορείς να αντιδράσεις
με το να προωθήσεις το μήνυμα σε όσους περισσότερους μπορείς
και να τους πείσεις να το προωθήσουν επίσης.
Φέρε αυτούς τους δολοφόνους αντιμέτωπους με την δικαιοσύνη.
Σε ευχαριστούμε!!!!

image023.jpg

Συνέχισε να προωθείς και να διαδίδεις αυτό το μήνυμα

ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

Μα την παναγια...δεν αντεχω αλλο τοση σκληροτητα...πρεπει κατι να κανουμε,ειμαι μεσα σε ολα,προστο παρον το μονο που κανω εγω ειναι οτι ειμαι υποστηρικτης της wwf και υιοθετω ζωα ,οτι αλλο εχετε στον νου σας για ολα αυτα τα απροστατευτα πλασματα του κοσμου,ειμαι μεσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παρακαλω,επικοινωνηστε μαζι μου με πμ

Εαν θελέτε να βοηθησετε κατα της γουνας υπαρχουν πραγματα να κανετε εχουμε οργανωσει μια δραση με το Psychanimal που μπορει να γινει και απο μακρυα για οποιον θελει.
Το συγκεκριμενο γινεται καθε χρονο στον καναδα οχι σαν σπορ αλλα για τη γουνα των μικρων της φωκιας και της ιδιας της φωκιας.

Η θηριωδία τελικά δεν έχει όρια.Πόσο διεστραμμένο μυαλό πρέπει να έχει κάποιος για να θεωρεί αυτό το έγκλημα σπόρ;Οι φιλοζωικές οργανώσεις αυτών των χωρών δεν κάνουν τίποτα;:down::down::down::down:.

και σε εμενα το εχουν στηλει

τουλαχιστον φετος σκοτωσαν 80,000 φωκιες (απο τις 200,000 που ειναι το οριο). Οτι και να πουμε, οτι και να κανουμε, δυσκολα θα αλλαξει κατι απο εδω. Αυτο που μπορει να γινει ειναι να σταματησουμε να φοραμε γουνες. Οι μεγαλυτερες αγορες γουνας φωκιας ειναι η νορβηγια, η ρωσια και η κινα. Αν σταματησει ο κοσμος σε αυτες τις χωρες να αγοραζει γουνες, τοτε θα σταματησει και το κυνηγι. Αλλα στην κινα που τρωνε γατες, σκυλια και μαιμουδες, δεν περιμενω να γινει κατι.

Εχω υπογραψει οτι πετισιον εχω βρει μπροστα μου αλλα οπως αναφερθηκε πιο πανω αν δεν σταματησει να υπαρχει ζητηση δεν την γλιτωνουν,ουτε αυτα ουτε ολα τα αλλα ζωακια που γδερνονται για την γουνα τους.

αμαν πια πε παιδια μ αυτην τη κατασταση!δηλαδη πιοι ασυναισθητοι τελος παντων διαπραττουν τετοια εγκληματα?!?ας κανουμε οτι ειναι δυνατον για να το σταματησουμε....!εγω προσωπικα ειμαι μελος στην wwf αλλα και στην greenpeace...ειναι ομως αυτο αρκετο?ειλικρινα πιστευω πως ολοι πρεπει αμεσως να ευαισθητοποιηθουμε αν φυσικα θελουμε οχι μονο να αποκαλουμαστε αλλα και να ειμαστε ανθρωποι.....!!!συμφωνειτε?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αμαν πια πε παιδια μ αυτην τη κατασταση!δηλαδη πιοι ασυναισθητοι τελος παντων διαπραττουν τετοια εγκληματα?!?ας κανουμε οτι ειναι δυνατον για να το σταματησουμε....!εγω προσωπικα ειμαι μελος στην wwf αλλα και στην greenpeace...ειναι ομως αυτο αρκετο?ειλικρινα πιστευω πως ολοι πρεπει αμεσως να ευαισθητοποιηθουμε αν φυσικα θελουμε οχι μονο να αποκαλουμαστε αλλα και να ειμαστε ανθρωποι.....!!!συμφωνειτε?????

συμφωνω.....:)(και εγω στα ιδια ειμαι μελος...)....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back