Σκληρές θηλές μετά από τοκετό

Emilina92

Νεοφερμένο μέλος

Η Emilina92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Έχω μια γατούλα πριν από ένα μηνα ακριβώς γέννησε τέσσερα γατάκια τα θήλασε κανονικά τόσο καιρό αλλα από χθες τα βυζακιά της ήταν πολύ πολύ σκληρά και είχαν πετρώσει χθες το βραδυ τα θήλασε.Το πρωί που ξύπνησα την πήρα αγκαλιά και είδα ότι είχαν μαλακώσει όλα εκτος από ένα.Σήμερα προσπαθώ να βάλω τα γατάκια να θηλάσουν από αυτό αλλα κανένα δεν πίνει από εκεί.Τι να κάνω σας παρακαλώ πείτε μου??Συνεχεια μου νιαουρίζει και έχω την αίσθηση ότι πονάει πολύ.Αύριο θα την πάω στον γιατρό αλλα μέχρι αύριο αν μπορώ να κάνω κάτι θέλω πολύ να την βοηθήσω,αν κάποιος από σας ξέρει ας με βοηθήσει στεναχωριέμαι πολύ που την βλέπω έτσι και ανησυχώ μην πάθει κάτι.Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: sos EPIGON BOHTHEIA

Καλησπερα,ακουγεται σαν μαστιτιδα.Μπορεις να της βαλεις μερικες κοπρεσσες και να της κανεις απαλες μαλαξεις,για να ανακουφιστει λιγο μεχρι να πατε στο γιατρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: sos EPIGON BOHTHEIA

Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ θα το δοκιμάσω αμέσως.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back