anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η anthoulaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 170 μηνύματα.
21-06-11
01:31
Γεια σας, και καταρχην λυπαμαι πολυ για τα δυσαρεστα νεα που σας γραφω..και επισης να πω οτι δεν προκειται για την δικια μου γατα (οχι οτι δεν ειχε ψυχη η αλλη)..
βρηκα λοιπον σημερα πριν κανα 2ωρο μια πεθαμενη γατα κατω απο ενα αυτοκινητο.. μαλιστα απο μακρια που την ειχα δει, λεω αα ξαπλαρε..ας παω να τη ταισω.. παω κοντα, δεν ηρθε στο φαι..την κουνησα, τπτ... ε τελοσπαντων την τραβηξα απ το αμαξι (και σιγουρευτηκα οτι ηταν πεθαμενη).. η απορια μου ειναι απο φολα η απ το αυτοκινητο που ηταν ακριβως απο κατω του?? εχει τρεξει αιματακι απ τη μυτη.. και ειδα αιμα και το σημειο οπου ηταν ξαπλωμενη..αρα ειχε πεθανει εκει..?στην ακρη του δρομου. και μαλιστα κοντα στα σκουπιδια..

δε φανταζεστε την στεναχωρια μου, κι ας μην την ηξερα..με ειδε ενας γειτονας..στην αρχη οταν του πα για μια γατα πατημενη φοβηθηκε μηπως ηταν η δικια του.. ε και αυριο πρωι θα παμε να τη θαψουμε...
ευχαριστω που με ακουσατε, και μακαρι αυτο να ειναι το τελευταιο που σκοτωνεται..
βρηκα λοιπον σημερα πριν κανα 2ωρο μια πεθαμενη γατα κατω απο ενα αυτοκινητο.. μαλιστα απο μακρια που την ειχα δει, λεω αα ξαπλαρε..ας παω να τη ταισω.. παω κοντα, δεν ηρθε στο φαι..την κουνησα, τπτ... ε τελοσπαντων την τραβηξα απ το αμαξι (και σιγουρευτηκα οτι ηταν πεθαμενη).. η απορια μου ειναι απο φολα η απ το αυτοκινητο που ηταν ακριβως απο κατω του?? εχει τρεξει αιματακι απ τη μυτη.. και ειδα αιμα και το σημειο οπου ηταν ξαπλωμενη..αρα ειχε πεθανει εκει..?στην ακρη του δρομου. και μαλιστα κοντα στα σκουπιδια..

δε φανταζεστε την στεναχωρια μου, κι ας μην την ηξερα..με ειδε ενας γειτονας..στην αρχη οταν του πα για μια γατα πατημενη φοβηθηκε μηπως ηταν η δικια του.. ε και αυριο πρωι θα παμε να τη θαψουμε...ευχαριστω που με ακουσατε, και μακαρι αυτο να ειναι το τελευταιο που σκοτωνεται..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεωργια33
Νεοφερμένο μέλος
Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα.
28-09-11
15:00
μαλλον ειχε ξαπλωσει και την πατησε το αυτοκηνιτο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
28-09-11
20:51
εντάξει, δε λέω, έφταιγε ο οδηγός, αλλά και αυτός πώς να δει τη γάτα; όμως μπορεί και να μην ήταν και από αμάξι γιατί όπως είπες δεν είχε τραύματα 

anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
28-09-11
21:14
αλλα να μη το καταλαβε τοσο καθολου το αυτοκινητο? περιεργο και αυτο.. αλλα θα μου πεις αν κοιμοταν.. κι απ την αλλη ομως ο οδηγος πως γινεται να μη την ειδε? εγω δλδ πως βλεπω και προσεχω μεχρι και τα περιστερια? αλλα οκ ειμαι και γω αρκεταα προσεκτικη.. υπερβολικη με εχουν χαρακτηρισει μερικοι και μερικες...
ναι δεν ειχε τραυματα, το μονο δηλαδη ηταν που ετρεχε ακομα και μετα απο ωρες αιμα απο μυτη, δε θυμαμαι αν ετρεχε κι απο αλλου πχ αυτια στομα κλπ..
ναι δεν ειχε τραυματα, το μονο δηλαδη ηταν που ετρεχε ακομα και μετα απο ωρες αιμα απο μυτη, δε θυμαμαι αν ετρεχε κι απο αλλου πχ αυτια στομα κλπ..
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
28-09-11
21:17
πάντως αν είναι φόλα ειλικρινά ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
28-09-11
21:26
βεβαια για τη φολα νομιζω πως συνηθως κανουν εμετο κι εχουν και διαφορα αλλα συμπτωματα εκτος απο το αιμα... γι αυτο εγραψα κι εδω μηπως καποιος ξερει..
μαλλον θα πρεπε να ντρεπεσαι ετσι κι αλλιως, οπως και γω το εχω νιωσει... :/ με τοσες κακοποιησεις που ακουω καθημερινα σχεδον, ειτε ειναι φολα ειτε κατι αλλο...
τι να πω πιαα..
μαλλον θα πρεπε να ντρεπεσαι ετσι κι αλλιως, οπως και γω το εχω νιωσει... :/ με τοσες κακοποιησεις που ακουω καθημερινα σχεδον, ειτε ειναι φολα ειτε κατι αλλο...
τι να πω πιαα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 230 μηνύματα.
29-09-11
04:24
Θεωρώ απίθανο να κοιμόταν κ να την πάτησε αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου! Θα ξύπναγε με τον θόρυβο, δε μπορεί!
Αυτό που πιστεύω εγώ οτι συνέβη είναι να χτυπήθηκε από αυτοκίνητο κ το αίμα που έβγαλε από τη μύτη της να ήταν από εσωτερική αιμοραγία.
Το ίδιο ακριβώς είχε πάθει μια γατούλα αδέσποτη, στη γειτονιά μου πριν χρόνια. Την είχα βρει νεκρή στον κήπο μας με αίμα στη μύτη. Κάλεσα τότε κτηνίατρο κ μου είχε πει ότι πιθανότατα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο κ επειδή δεν ήταν ακαριαίος θάνατος μπόρεσε να κάνει μερικά βήματα κ να φτάσει στον κήπο μας οπού κ εκεί ξεψύχησε από εσωτερική αιμοραγία. Ίσως κάτι τέτοιο να συνέβη κ στην γατούλα αυτή..
Λυπάμαι για όλα αυτά τα ζωάκια που η μοίρα τους επιφύλασσε ένα τέτοιο τέλος.
Αυτό που πιστεύω εγώ οτι συνέβη είναι να χτυπήθηκε από αυτοκίνητο κ το αίμα που έβγαλε από τη μύτη της να ήταν από εσωτερική αιμοραγία.
Το ίδιο ακριβώς είχε πάθει μια γατούλα αδέσποτη, στη γειτονιά μου πριν χρόνια. Την είχα βρει νεκρή στον κήπο μας με αίμα στη μύτη. Κάλεσα τότε κτηνίατρο κ μου είχε πει ότι πιθανότατα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο κ επειδή δεν ήταν ακαριαίος θάνατος μπόρεσε να κάνει μερικά βήματα κ να φτάσει στον κήπο μας οπού κ εκεί ξεψύχησε από εσωτερική αιμοραγία. Ίσως κάτι τέτοιο να συνέβη κ στην γατούλα αυτή..
Λυπάμαι για όλα αυτά τα ζωάκια που η μοίρα τους επιφύλασσε ένα τέτοιο τέλος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki