bbk
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
αχ βρε κορίτσι μου...τι να σου πρωτοπεί κανείς....εγώ 1 1/2 χρόνο έζησα με την πρώτη μας γατούλα την Τζίντζερ και τη λατρέψαμε κι ας μάδαγε...όταν έφυγε από κοντά μας χάσαμε τον ουρανό και τα άστρα...κι ακόμη τη νοσταλγούμε, τη ζητάμε και ας ήρθε άλλη γατούλα στη ζωή μας...εσύ έζησες 15 χρόνια με αυτή τη γατούλα...πως μπόρεσες να την αρνηθείς τόσο εύκολα; καταλαβαίνω ότι μπήκε ο έρωτας στη ζωή σου...όμως σε βρήκε μαζί με τη γατούλα σου....έπρεπε να του εξηγήσεις και έπρεπε να καταλάβει εάν σε αγαπούσε! όσο για την τρίχα....είναι δεδομένο ότι οι γάτες μαδάνε...εγώ ας πούμε για να το ξεπεράσουμε αυτό το θέμα φροντίζω την καθαριότητα πιο συχνά και έτσι είμαστε καλά! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει ζήσει τόσα χρόνια με ένα ζώο και σκέφτεται να το αφήσει στους δρόμους...
και σίγουρα δεν θα επιβιώσει εκεί έξω...δεν ξέρει τους κανόνες και σε αυτή την ηλικία θέλει απλά να απολαύσει κι αυτή το χρόνο και την καλή ζωή!Υπάρχουν πάρα πολλά ζώα που έχουν ανάγκη για ένα σπιτάκι και πιστεύω πως κανένας δεν θα ενδιαφερθεί να πάρει τη γατούλα σου σ'αυτή την ηλικία.
Ξανασκέψου λοιπόν σοβαρότερα την ευθύνη σου απέναντι σ'αυτό το ζώο, και βάλε το στη ζωή σου μέσα όπως του αρμόζει για όσο χρόνο του μέλλει να ζήσει....αν την αγαπάς θα βρεις τη σωστή λύση, δηλ. κοντά σου!!! μακάρι και η Τζίντζερ μου να έφτανε σ'αυτή την ηλικία και να μην έφευγε τόσο νωρίς....
Ελπίζω να πάρεις τη σωστή απόφαση! μόνον έτσι, για μένα, μπορείς να νοιώθεις ότι είσαι σωστός άνθρωπος !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bbk
Νεοφερμένο μέλος
σε ευχαριστώ που με καταλαβαίνεις,είμαι σε δύσκολη θέση,κ ένα παραπάνω έχω κ σκίουρο με τον σύντροφό μου,κ δεν ξέρω πως θα τα πάνε..είναι κ γκαρσονιέρα το σπίτι ,θα γίνει τσίρκο! όσο για τη γατούλα σου σε καταλαβαίνω έχω χάσει κ εγώ κάποιες πριν πάρω τη Ροζαλίτσα,κ πονάει πολύ..
kat-cats
Διάσημο μέλος
Μπορείς να δώσεις το σκιουράκι στη μαμά σου. Είναι εύκολο να το προσέχει και να το φροντίζει. Και η γατούλα να έρθει μαζί σας και να αναλάβεις εσύ την ευθύνη και τη φροντίδα της. Θεωρώ αδιανότητο να σκεφτείς να ακολουθήσεις τη γνώμη των άλλων και να την αφήσεις στο δρόμο.... Θα την φέρεις στο σπίτι σας, θα εξηγήσεις στο σύντροφό σου και θα φροντίσετε από κοινού να είστε πιο σχολαστικοί στην καθαριότητα. Ετσι πιστεύω ότι όλα θα λυθούν και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! εκείνος πρέπει να καταλάβει. Αν όχι τότε απλά δεν σκέφτεται σωστά για μένα. λίγη προσπάθεια θέλει μόνο...δεν θέλει τίποτα ιδιαίτερο....και η γατούλα σου θα ζήσει όσο είναι να ζήσει στην ασφάλεια που πρέπει. Σκέψου τι ωραίο χουχούλιασμα θα κάνετε τα τρία σας το χειμώνα...θα είναι πολύ όμορφα για όλους σας!!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αχ! βρε bbk, οσον αφορα τον τιτλο σου,σαφως και δεν σκοτωνουν τα γατια οταν γερασουν. Ισα-ισα, που τα χρονια των γηρατειων τους ειναι τα πιο πολυτιμα, γιατι δεν ξερεις ποσος χρονος σου μενει ακομα μαζι τους. Δεν μπορω να καταλαβω πως την αφησες στην μητερα σου κατ'αρχας. Εζησες μαζι της 15 χρονια, δεν σου λειπει; Οσον αφορα τον συντροφο σου, αν σε αγαπαει πραγματικα, θα πρεπει να κανει την παραχωρηση και να δεχτει την γατα. Οταν αποφασισα να παρω το πρωτο μου γατακι, ο αντρας μου (και ημουν νιοπαντρη, απλως επειδη η μητερα μου δεν ηθελε ζωα μεσα στο σπιτι, αυτος ηταν ο στοχος της ζωης μου. Οταν αποκτησω δικο μου σπιτι να παρω το ζωακι που τοσο αγαπαω.) ειχε αντιρησεις, γιατι δεν συμπαθουσε λεει τις γατες αλλα τα σκυλια. Παρ'ολα αυτα για χατηρι μου το δεχτηκε. Αντε ρωτα τον τωρα, αν μπορει να ζησει χωρις τα σαμιαμιδια μας; Στο λεω σιγουρα, μια γατα που εζησε 15 χρονια μεσα σε σπιτι, δεν μπορει να ζησει εξω και μαλιστα σ'αυτη την ηλικια. Θα πεθανει τρομαγμενη, νηστικη, εγκαταλελειμενη και μαλιστα σε λιγες ωρες. Και θα εχεις για ολη σου τη ζωη τυψεις. Πεισε τον συντροφο σου, μονο αυτο μπορει να γινει.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Αν και νομίζω ότι η Κατερίνα κι η Βάσω με κάλυψαν, θα ήθελα κι εγώ να πω να ξανασκεφτείς την απόφαση που πήρες αλλά και τις αποφάσεις που θα πάρεις στο μέλλον.
Ζω με τη μεγάλη μου 13 μήνες τώρα και με το μικρό εδώ και 3 μήνες και δεν μπορώ να φανταστώ πλέον τη ζωή μου χωρίς εκείνα.
Ακόμη κι όταν πάω κάποια μονοήμερη εκδρομή και γυρίζω αργά τη νύχτα, το μυαλό μου είναι σε εκείνα, παρόλο που μένω με τον αδερφό μου και ξέρω ότι δεν θα είναι μόνα τους.
Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα έρθει κάποια στιγμή στη ζωή μου όπου θα τα έδινα και θα τα αποχωριζόμουν, πόσο μάλλον εάν είχα ζήσει μαζί τους 15 χρόνια...
Δεν προσπαθώ σε καμία περίπτωση να δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα στη σχέση σου, η πολλή τρίχα όμως είναι κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί με συχνό βούρτσισμα της γάτας σου και με ένα πιο τακτικό καθάρισμα.
Εφόσον ζεις σε γκαρσονιέρα, το καθάρισμα δεν θα σου παίρνει τόση ώρα.

Για 15 χρόνια της ζωής σου η γάτα σου ήταν μέρος της ζωής σου, μήπως θα έπρεπε να το σκφτείτε λίγο περισσότερο αυτό κι εσύ κι ο σύντροφός σου;
Θα μπορούσες να δώσεις το σκιουράκι στη μητέρα σου και να πάρεις τη γατούλα σου στο σπίτι σου ξανά, φαντάζομαι ότι κι εκείνη θα θέλει να είναι μαζί σου και να περάσει μαζί σου το υπόλοιπο της ζωής της...
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά ένα γνωστό σκουπάκι κάνει θαύματα ... Μην αφήσεις την γατούλα σου μόνη σ αυτήν την ηλικία... Ασε που κανείς δεν θα την πάρει..
Όσο για τον τίτλο ελπίζω να είναι χιομοριστικός
nikos_athens
Νεοφερμένο μέλος
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα ιδια,τα ιδια!Συγνώμη γι'αυτό που θα πω, αλλά δε θα μπορούσα να διανοηθώ οτι θα ταιριάξω με κάποιον άνθρωπο που δε θα θέλει τη γάτα μου. Όταν γνωστοί μου μου λένε τι τα θέλεις τα γατιά στο σπίτι τους σιχαίνομαι.

houlieta
Δραστήριο μέλος

Τωρα που η γατα σου σε έχει πιο πολύ ανάγκη από ποτέ εσύ ψάχνεις τρόπο να την ξεφορτωθείς..
Συγνώμη, δεν μπορώ να σου το πω γλυκά και όμορφα για να μην νιώθεις τύψεις γιατί πρέπει να νιώθεις!
Δεν μπορώ να καταλάβω πια, πραγματικά...
bbk
Νεοφερμένο μέλος
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Koπελα μου εγω εχω και καναρινι και φυσικα ΠΟΤΕ δεν το αφηνω στον ιδιο χωρο με τον γατο. Κατι τετοιο πρεπει να γινει και στην περιπτωση σας αν τελικα το προβλημα ειναι ο σκιουρος.σας ευχαρηστώ όλους για την συμπαράστασή σας!!! κ εγώ τις ίδιες σκέψεις κάνω κ όσα μου γράφετε μου δίνουν δύναμη να δοκιμάσω να συμβιώσουμε κ οι 4 μαζί! θα ήθελα την γνώμη σας αν κάποιος έχει τουαλέτα γάτας αυτές τις κλειστές σαν box,αν είναι λειτουργική κ αν βοηθάει για τις μυρωδιές. Λοιπόν,μίλησα με τον σύντροφό μου κ λέω να δοκιμάσω απο δευτέρα να φέρω τη γάτα σπίτι. ο μόνος ενδοιασμός του είναι για τον σκίουρο που αν στρεσαρηστεί απο την παρουσία της γάτας μπορει κ να πεθάνει. είναι άγριο ζώο κ δεν εκπεδευεται,κ ο συνδιασμός γάτας-"ποντίκι" ειναι ερωτιματικό.. σας ευχαρηστώ κ πάλι για τη κατανοησή σας με συγκίνησε γιατί νιώθω πως δεν είμαι μόνη! καλό σ/κ σε όλους,θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα της συγκατοικισης...
Τωρα για την αμμολεκανη εγω εχω την μεγαλη που ειναι κλειστη με πορτακι και φιλτρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!
lili.
Δραστήριο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Αν στρεσαριστεί ο σκίουρος δεν θα φταίει η γάτα...
Μιλάω πολύ ειλικρινά, γιατί δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Εξάλλου έγραψες ζητώντας τη γνώμη μας, και είμαι σίγουρη πως είσαι σκεπτόμενο άτομο, αλλοιώς δεν θα είχες ασχοληθεί καν.. μην προδόσεις έτσι την γατούλα σου καρδιά μου!!!! Η εγκαταλειψη ενός ζώου είναι τραυματική, είναι προδοσία γμτ
Ο σύντροφός σου, αν είναι ο άνθρωπος της ζωής σου, θα το αποδείξει τώρα, αν με ρωτάς. Παραχωρήσεις πρέπει να γίνουν και από τις δύο πλευρές, αλλά η γάτα σου κι εσύ έπρεπε να θεωρείστε πακέτο.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος

bbk
Νεοφερμένο μέλος
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο το θεωρεις νικη εσυ?Περασε του δικου σου η αποψη και οχι το καλο της γατας "σου".Το να πασαρεις το ζωο σου σε καποιον αλλον,δεν ειναι ισορροπιαγεια χαρά σε όλους τους γατόφιλους. όταν κ όποτε έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα κ το μοιράζομαι με άλλους αυτόματα,μαγικά ίσως,λύνεται..έτσι θέλω να σας ευχαρηστήσω για την στήριξ'η σας,που αν κ δεν κανατε στην ουσία κάτι,κάποιοι διάβασαν τα μηνύματά σας κ η ισοροπία επανήλθε...!!! η κυρια Ροζαλία θα παραμείνει με τη μητέρα μου,όπου την βλέπω σχεδόν καθημερινά!! κ η μικρή Νίτσα(η σκιουρίνα) στο κλουβί της!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν εχουν ολοι τον ιδιο βαθμοφιλοζωιας,αυτο ειναι γεγονος.Αρκει ομως να μην εγκαταλειπονται τα ζωα και να βρισκεται μια σωστη λυση,εφοσον δεν γινεται τιποτε αλλο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool