Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Λοιπόν, κατά το καλοκαίρι εγκατέλειψαν πολλά σκυλάκια ,πάρα πολλά όμως ,στο χωριό μου, στη Βόρεια Πιερία. Εγώ από μικρή έχω μια φοβία για τα μεγάλα σκυλιά και έτσι τα απέφευγα.Λυπάμαι όμως ,γιατί δεν τους αξίζει αυτό που ζουν και αποφάσισα να πάω στο χωριό και να τα ταίσω . Δεν έχει μείνει ΚΑΝΕΝΑ !!! Ούτε καν τα κουταβάκια!Τα δηλητηρίασαν όλα!Τόσο πολύ τους ενοχλούσαν τα καημένα.Ντροπή ,δεν έχει μείνει καρδιά στον κόσμο...
Τι καρδιά ζητάς βρε "Nattii" ? Από τα ανθρωποειδή?
Παρόμοιο συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο στο χωριό της μάνας μου.
Έχουν αποδεκατίσει όλες τις γάτες. Με φόλες(?)
Αυτό γίνεται συστηματικά και υποψιαζόμαστε κάποιον, αλλά δεν έχουμε αποδείξεις

δεν τον έχει πιάσει κανείς επ'αυτοφώρω.
Όσο μένουν ατιμώρητα τέτοια εγκλήματα, τόσο θα ξεθαρρεύουν οι άρρωστοι εγκέφαλοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγνόησέ τα!Και αυτούς που βάζουν τις φόλες σίγουρα πολλοί δεν τους χωνεύουν αλλά δεν τους σκοτώνουμε κιόλας...
Δεν υποτίθεται ότι υπάρχει νόμος που απαγορεύει τις φόλες?
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
για να... τηρούνται οι νόμοι!
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Αυτό είναι πολύ δύσκολο..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum