nmc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα.
17-03-08
19:24
Είμαι σίγουρη ότι το θέμα έχει ξανασυζητηθεί απλά θέλω να πω κάπου κι εγώ τον πόνο μου η γυναίκα.
Ο Fronto πριν από δέκα λεπτά τα έκανε εκτός αμμολεκάνης, πάω κι εγώ η καψερή να τα μαζέψω, και τι να δω!!
Σκουλήκια, άσπρα και παχουλά να κάνουν μακροβούτια στα κακάκια. Έχω σιχαθεί τη ζωή μου, μου έρχεται να πλύνω όλο το σπίτι με χλωρίνη κι εμένα μαζί και μετά να μου βάλω φωτιά
.
Η ερώτηση μου είναι η εξής; Μπορεί ένα γατί, περιορισμένο στο χώρο γενικώς, με τις καλύτερες τροφές και με τελευταίο Drontal στις 3/3/08 να ξανακάνει σκουλίκια τόσο σύντομα?
Φεύγω τώρα, πάω να βρω φαρμακείο. Κακώς που δεν έχω χάπια στο σπίτι, είχα σκοπό να πάρω απλά αποπαρασιτώθηκαν και τα δύο γατιά πρόσφατα και δεν πίστευα ότι θα μου χρειαστούν.
Ο Fronto πριν από δέκα λεπτά τα έκανε εκτός αμμολεκάνης, πάω κι εγώ η καψερή να τα μαζέψω, και τι να δω!!
Σκουλήκια, άσπρα και παχουλά να κάνουν μακροβούτια στα κακάκια. Έχω σιχαθεί τη ζωή μου, μου έρχεται να πλύνω όλο το σπίτι με χλωρίνη κι εμένα μαζί και μετά να μου βάλω φωτιά
.Η ερώτηση μου είναι η εξής; Μπορεί ένα γατί, περιορισμένο στο χώρο γενικώς, με τις καλύτερες τροφές και με τελευταίο Drontal στις 3/3/08 να ξανακάνει σκουλίκια τόσο σύντομα?
Φεύγω τώρα, πάω να βρω φαρμακείο. Κακώς που δεν έχω χάπια στο σπίτι, είχα σκοπό να πάρω απλά αποπαρασιτώθηκαν και τα δύο γατιά πρόσφατα και δεν πίστευα ότι θα μου χρειαστούν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
17-03-08
20:14
μπορει να ηταν αβγα και να αναπτυχθηκαν μετα το χαπι
θα πρεπει να του δινεις καθε εβδομαδα για 3-4 εβδομαδες για να καθαρισει
θα πρεπει να του δινεις καθε εβδομαδα για 3-4 εβδομαδες για να καθαρισειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nmc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα.
17-03-08
20:30
Υπάρχει περίπτωση να κόλλησε εκ νέου παράσιτα από μύγα που κάθησε πάνω στο φαί του? Η από κάποιο έντομο που πιθανώς έφαγε και δεν τον πήρα χαμπάρι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
17-03-08
20:33
μπορει αν η μυγα ειχε παει πρωτα σε κοπρανα τα οποια ειχαν αυγα απο παρασιτα και κολλησαν επανω της επισης και οι ψιλου μεταδιδουν προνυμφες σκουληκιων με το τσιμπημα

elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
17-03-08
20:36
nmc εγώ στα δικά μου δεν δίνω χάπι τους βάζω την αμπούλα που είναι κ πιο εύκολη στη χρήση αλλά και πιο λειτουργική γιατί ο αποπαρασσιτισμός διαρκεί περισσότερο. Όσο για το ότι τα έκανε έξω από την λεκάνη νομίζω ότι το καημένο δεν πρόλαβε να πάει μέχρι την τουαλέτα του. Πάντως είσαι πολύ γλαφυρή στις περιγραφές αφού μέχρι κ εμένα μου ήρθε να καθαρίσω το σπίτι

Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα.
17-03-08
21:17
Τελικά ο σωστός κτηνίατρος είναι πολύυυ σημαντικό πράγμα...
Λοιπόν, το Drontal θέλει επανάληψη κάπου στις 15 μέρες(δεν θυμάμαι επακριβώς γιατί πάνε 2 χρόνια που δεν έχω χρειαστεί) λόγω του χρόνου επώασης των ωοκύστεων των παρασίτων(τα αυγά τους είναι ανθεκτικά και δεν τα πιάνει, πρέπει να γίνουν πρώτα σκουλήκια για να τα πιάσει). Ή αυτό ή δεν ήταν αρκετή η ποσότητα για το βάρος του, αν θυμάμαι καλά πάει ένα χάπι ανά 4 κιλά βάρους, το γράφει ίσως και το κουτί τους πάνω. Στον μεγάλο μου έδινα νομίζω 1+1\4 χάπι, όχι μόνο 1.
Περιττό να σου πω ότι τώρα πρέπει να υπολογίσεις το χρόνο από τη μέρα που θα δώσεις το καινούργιο χάπι! Ρώτα κάποιον καλό κτηνίατρο.
Λοιπόν, το Drontal θέλει επανάληψη κάπου στις 15 μέρες(δεν θυμάμαι επακριβώς γιατί πάνε 2 χρόνια που δεν έχω χρειαστεί) λόγω του χρόνου επώασης των ωοκύστεων των παρασίτων(τα αυγά τους είναι ανθεκτικά και δεν τα πιάνει, πρέπει να γίνουν πρώτα σκουλήκια για να τα πιάσει). Ή αυτό ή δεν ήταν αρκετή η ποσότητα για το βάρος του, αν θυμάμαι καλά πάει ένα χάπι ανά 4 κιλά βάρους, το γράφει ίσως και το κουτί τους πάνω. Στον μεγάλο μου έδινα νομίζω 1+1\4 χάπι, όχι μόνο 1.
Περιττό να σου πω ότι τώρα πρέπει να υπολογίσεις το χρόνο από τη μέρα που θα δώσεις το καινούργιο χάπι! Ρώτα κάποιον καλό κτηνίατρο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum