Σκράπας στα πρακτικά

Fotini

Διάσημο μέλος

Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
Θα ήθελα ξανά τη πολύτιμη βοήθειά σας σε κάτι πρακτικό αυτή τη φορά. Η γατούλα που ψάχνω θα είναι σπίτι σε 10 περίπου μέρες. Μέχρι να φτάσει θα ήθελα να έχω όλα τα πράγματα που θα χρειαστεί για να προσαρμοστεί σπίτι μου. Δυστυχώς, είμαι τελείως άσχετη στα πρακτικά θέματα.
Θα μπορούσατε να μου προτείνετε pet shop στο κέντρο της Αθήνας ή του Πειραιά ή στις περιοχές Νίκαια - Κορυδαλλό; Δεν υπάρχει τίποτα σπίτι μου, ούτε ένα "γατίσιο" πιάτο, κρεβατάκι ή τουαλέτα με άμμο και πρέπει να τα βρω - αυτά και πολλά άλλα - σύντομα και με πιάνει άγχος:confused:
Και, επίσης, γνωρίζετε κανένα καλό κτηνίατρο στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό ή στο κέντρο του Πειραιά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρίξε εδώ μια ματιά. Τελικά Βιρμανίας θα πάρεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δες σ' αυτό το θέμα σχετικά με τα πετ σοπ.
Εγώ ψωνίζω από το Cats & Dogs στη Μουστοξύδη, έχει πολύ ωραία πράγματα, μπορεί να σου παραγγείλει ό,τι θες και δεν πουλάει και ζώα.;)
Για γιατρό, συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Αίλουρο στο Π. Φάληρο, αν δε σου πέφτει πολύ μακριά.

Ισμήνη, με πρόλαβες!!:)

Ρίξε εδώ μια ματιά. Τελικά Βιρμανίας θα πάρεις?

Ναι. Μόνο που δεν ξέρω ακόμα τί θα μου έρθει (από φύλο και χρώμα). Έχω αφήσει την πρωτοβουλία στον άνθρωπο που θα φέρει το γατάκι γιατί ξέρει περισσότερα για γατιά απ΄ ό,τι εγώ. Έχει λίγο σασπένς η ιστορία. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Ισμήνη, με πρόλαβες!!:)
:rolleyes::rolleyes:

Ναι. Μόνο που δεν ξέρω ακόμα τί θα μου έρθει (από φύλο και χρώμα). Έχω αφήσει την πρωτοβουλία στον άνθρωπο που θα φέρει το γατάκι γιατί ξέρει περισσότερα για γατιά απ΄ ό,τι εγώ. Έχει λίγο σασπένς η ιστορία. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Τελικά πόσο στοίχισε? Περιμένουμε φωτογραφίες!:)

Τελικά πόσο στοίχισε? Περιμένουμε φωτογραφίες!:)[/quote]

Χίλια καυτά και σπαρταριστά ευρουλάκια. Και, φυσικά, θα ανεβάσω φωτογραφίες με την πρώτη ευκαιρία;)

Καλώς να το δεχτείς το κουκλί σου!

Τελικά πόσο στοίχισε? Περιμένουμε φωτογραφίες!:)

Χίλια καυτά και σπαρταριστά ευρουλάκια. Και, φυσικά, θα ανεβάσω φωτογραφίες με την πρώτη ευκαιρία;)[/quote]

τι λες καλε??:blink:

:blink::blink::blink::blink:
Μεγάλο ποσό..... Καλώς να δεχτείς το γατάκι και να πάνε όλα καλά :):)

Άντε και με το καλό όταν έρθει το γατούλι,μια τεράστια αγκαλιά είναι ότι πρέπει,μετά του ψωνίζεις και ότι πρέπει,τροφές, άμμο κτλ κτλ.
1000 ευρά έκανε τελικά?? Ανυπομονούμε για φωτογραφίες

Στην κτηνιατρική να πας..Εχει καλές τιμές και δεν πουλάει ζώα..Είναι στη Γ. Λαμπράκη στον Κορυδαλλό..

Ευχαριστώ, Αντωνία. Σκεφτόμουν να ξεκινήσω τις επισκέψεις μου στα pet shop από αυτό το κατάστημα. Είναι και πιο κοντά στο σπίτι μου;)

Το γιατί είναι δύσκολο να το καταλάβουμε πιστεύω πολλοί απο εδω μέσα..Εγώ πάντως που δουλεύω 2 μήνες για να πάρω λιγότερα απο 1000 δεν θα το έκανα ποτέ..Και όχι ότι είναι μόνο αυτός ο λόγος αλλά είναι τόσα τα μωράκια που ζητάνε οικογένεια που πιστεύω κατ' εμέ οτι είναι αμαρτία και ειδικά όταν υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που πεινάνε να δώσω 1000 ευρώ για να πάρω μια γάτα..Αλλα αυτο είναι προσωπική υπόθεση του καθενός..

Όσο πιο γνωστή είναι η ράτσα,τόσο πιο ακριβή είναι και η γατούλα. Αυτή που έχει η διπλανή μου είναι η 3η στον κόσμο,σαν όνομα και είναι πολύ ακριβή,αλλά ευτυχώς τη βρήκε στο δρόμο

Όσο πιο γνωστή είναι η ράτσα,τόσο πιο ακριβή είναι και η γατούλα. Αυτή που έχει η διπλανή μου είναι η 3η στον κόσμο,σαν όνομα και είναι πολύ ακριβή,αλλά ευτυχώς τη βρήκε στο δρόμο

3η στο κόσμο???????????:blink:
δηλαδή..??? βγάλε καμιά φωτό να δούμε!!!

Οχι δεν ισχύει αυτό. Πιο ακριβές είναι εκείνες που είναι μορφολογικά πιο πιστές στο πρότυπο της ράτσας τους. Επίσης αν έχουν βραβευτει σε εκθεσεις οι γονεις κτλ κτλ.Δηλαδή "Τρέχα γύρευε"!:P

Πάντως στη Ρωσία είναι τσάμπα τα Βιρμανάκια και από όσο έγραψε και η Γιασμίν, τριγυρίζουν και στους δρόμους!

Φοβάμαι ότι παρεξήγησες, δε νομίζω να σε έκραξε κανείς...
Ειδικά το μήνυμα της Ισμήνης που παρέθεσες, νομίζω ότι το αντίθετο ακριβώς λέει.:hmm:

Κι εγώ απάντησα:)

Αυτό είναι το κακό του forum,δεν μπορείς να καταλάβεις απ'τον τόνο τηςφωνής και γίνονται παρεξηγήσεις!!! Αλλά να σου πω και που πλήρωσες για ένα γατάκι δεν είναι καθόλου μα καθόλου κακό,γιατί αν δεν το πουλούσαν το συγκεκριμένο το γατάκι ποιος ξέρει που θα κατέλιγε

Εγω εσβησα τα μηνυματα που δημιουργησαν την παρεξηγηση. Οι υπολοιποι εαν θελουν ας σβησουν τα δικα τους με τις παραθεσεις.

Παιδιά έλεος πια! Καθε φορα που παιρνει καποιος γατα ρατσας γιατι πρεπει να υφισταται αρνητικη κριτικη????????:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back