Σκυλί κλαίει στην μέση του δρόμου για τον σκοτωμένο φίλο του

KostasTheGreek

Δραστήριο μέλος

Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα.
Σημερα το πρωι πετυχα καταλαθως ενα συμβαν στο διαδικτυο που πραγματικα επαληθευει το ποσο αντιληψη εχουνε τα ζωα σχετικα με το τι γινεται.Επιπλεον επαληθευει οτι εχουνε συναισθηματα,πονανε,χαιρονται και γενικα συμπεριφερονται κατα καποιο τροπο ανθρωπινα...
Αν και οι εικονες ειναι συγκινιτικες/σοκαριστικες πραγματικα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας για να πιστεψουν και οι δυσπιστοι σχετικα με το κατα ποσο τα ζωα κρυβουν εναν ανθρωπο μεσα τους...:/::/:

Συμφωνα με τα λεγομενα της ιστοσελιδας το σκυλακι το πηρε σβαρνα ενα αυτοκινητο και το σκοτωσε.Ο φιλος του προσπαθει απεγνωσμενα να τον κανει να σηκωθει ακουμπωντας το πεθαμενο πλεον σκυλακι με το χερι του.
Εφοσον βλεπει πως δεν ξυπναει το σκυλι προσπαθει να μεταφερει τον σκοτωμενο φιλο του στην ακρη του δρομου για να μην το ξαναπατησει καποιος...
Δυστηχως δεν τα καταφερε να τον μεταφερει λογο βαρους και ετσι το σκυλι καθισε διπλα στον πεθαμενο φιλο του στην μεση του δρομου και ουρλιαζε και εκλαιγε ετσι ωστε να κανει τα διερχομενα αυτοκινητα να αποφυγουν να πατησουν το πεθαμενο φιλο του και πραμα που δειχνει τον πονο του σκυλιου...

Εδω ειναι το θεμα
https://3arabax.blogspot.com/2009/07/dog-cried-in-street-for-his-killed.html

:cry::cry::cry:

Ευγε στον ασυνειδητο οδηγο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θέλω να δω το βίντεο γιατί ξέρω οτι θα με πιάσουν τα κλάμματα,μην λες πως τα ζώα έχουν ανθρώπινη συμπεριφορά όμως γιατί το θεωρώ προσβολή...για τα ζώα:/:τα ζώα έχουν πολύ πιο αγνά και αληθινά αισθήματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θέλω να δω το βίντεο γιατί ξέρω οτι θα με πιάσουν τα κλάμματα,μην λες πως τα ζώα έχουν ανθρώπινη συμπεριφορά όμως γιατί το θεωρώ προσβολή...για τα ζώα:/:τα ζώα έχουν πολύ πιο αγνά και αληθινά αισθήματα.

Μαρια πατα το λινκ αφοβα..Δεν ειναι βιντεο ειναι εικονες...
Νομιζω θα αντεξεις..δεν εχει αιμα κλπ...:(
Οντως λαθος διατυπωση..τα ζωα εχουνε πολυ πιο αγνα και αληθινα αισθηματα...:(

Το είδα:(καλά οι άλλοι κάθονται και τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο;;:down:φταίω εγώ που δεν χωνεύω τους Ιάπωνες;;:mad:

Το είδα:(καλά οι άλλοι κάθονται και τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο;;:down:φταίω εγώ που δεν χωνεύω τους Ιάπωνες;;:mad:

Αυτο ακριβως το σχολιο εκανα και εγω οταν το ειδα:blink::down:

Οντως..Τι συμπεριφορα ειναι αυτη...:/:

Αντι να μαζεψουν το καημενο το σκυλακι καθονταν κι εβγαζαν φωτο:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back