Σκύλος γέννησε κάτι που μοιάζει με ανθρώπινο ον

• Thread starter Thread starter Havana
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
απαισιες εικονες.
ειδα μονο αυτες τις φωτο χωρις κανενα σχολιο..
που ποτε γιατι τι απεγινε κτλ
γνωριζετε κατι>>>???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:confused::confused::confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι θλιβερο να γινεται θεαμα κατι τετοιο.
Το καημενο σκυλακι προφανως ειναι νεκρο,ειναι σχεδον αδυνατο να επιβιωσει με τετοιου ειδους γεννετικες ανωμαλιες.
Ο ιδιοκτητης προφανως δεν εχασε την ευκαιρια να το κανει show, και αυτο με εξοργιζει.

Οι φωτογραφίες αφαιρέθηκαν, αλλά μπορείτε να τις δείτε εδώ, καθώς και σε πολλά άλλα σάιτ.

Το περιστατικό υποτίθεται ότι συνέβη πριν από μερικούς μήνες, κάπου στη Βραζιλία. Προφανώς, πρόκειται για κάποια τερατογένεση.

εγω φοβαμαι πως προκειτε για ανωμαλο ζευγαρωμα.....
δεν ξερω δεν ειπωθηκε κατι τετοιο αλλα τα υπολοιπα σκυλακια ειναι νορμαλ....:hmm:

εγω φοβαμαι πως προκειτε για ανωμαλο ζευγαρωμα.....
δεν ξερω δεν ειπωθηκε κατι τετοιο αλλα τα υπολοιπα σκυλακια ειναι νορμαλ....:hmm:
δεν νομιζω οτι το ανθρωπινο σπερμα μπορει να γονιμοποιησει ζωο.Ας μας πει και καποιος ειδικος,αλλα αν ηταν ετσι,φαντασου ποσες κατσικες θα ειχαν γεννησει κατι αναλογο με αυτο.
Μαλλον τερατογεννεση ειναι-συμφωνω με τη ruko.

Έχεις δίκιο, πυρροθρίξ, τα άτομα διαφορετικού είδους δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν.

παντως αυτο που ειδα μου εμοιαζε πιο πολυ με γεννετικη μεταλλαξη κ γενικα σαν ειχε πειραχτει το DNA παρα οτι ο σκυλος πηγε με ανθρωπο

και εμενα πιο πολυ σαν καποιος ανωμαλος να πηγε με την σκυλιτσα μου φαινεται!!!

Δεν νομιζω οτι μπορει να διασαυρωθει το ανθρωπινο DNA με αυτο του σκυλου.Νομιζω οτι και ο αριθμος των χρωμοσωματων ειναι διαφορετικος,
αν και δεν ειμαι σιγουρη.Εμενα για τερατογεννεση μου μοιαζει.Αυτο συνεβαινε παντα στην φυση ποσο μαλλον σημερα που υπαρχουν πιο πολλοι προδιαθεσικοι παραγοντες:hmm:

Έχεις δίκιο, πυρροθρίξ, τα άτομα διαφορετικού είδους δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν.

νομιζω μπορουν απλα το αποτελεσμα βγαινει στειρο....:blink:
βλεπε μουλαρι:blink:

η καημενη η σκυλιτσα τι απογινε???( οχι το κουταβι )

ποιοςξερει..αυτο εγινε αποτι νομιζω καπου στη βραζιλια...τρεχα γυρευε δηλαδη...:(

νομιζω μπορουν απλα το αποτελεσμα βγαινει στειρο....:blink:
βλεπε μουλαρι:blink:

Ναι, έχεις δίκιο, αλλά για να υπάρξει πετυχημένη διασταύρωση, πρέπει τα χρωμοσώματα των δύο ειδών να είναι ομόλογα. Περισσότερα εδώ και εδώ, αν και κάποιος με γνώσεις βιολογίας θα μας τα εξηγούσε καλύτερα.:redface:
Αυτό πάντως δεν συμβαίνει με το σκύλο και τον άνθρωπο.

Χωρίς να είμαι ειδήμονας πάντως μου φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά μ αυτές τις φωτογραφίες, στην πρώτη "το πλάσμα" φαίνεται σχεδόν ίσο σε μέγεθος με τα κουταβάκια στην επόμενη υποερβολικά μεγάλο σε σχέση με αυτά κ μετά πάλι μικραίνει σε μέγεθος, άλλωστε μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν έγινε γνωστό

Χωρίς να είμαι ειδήμονας πάντως μου φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά μ αυτές τις φωτογραφίες, στην πρώτη "το πλάσμα" φαίνεται σχεδόν ίσο σε μέγεθος με τα κουταβάκια στην επόμενη υποερβολικά μεγάλο σε σχέση με αυτά κ μετά πάλι μικραίνει σε μέγεθος, άλλωστε μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν έγινε γνωστό

και εγώ αυτό σκέφτηκα...
λές να είναι photoshopia?? ή κανα hoax? όπως αυτά με του εξωγήινους ή τον τεράστιο άνθρωπο?? :lol::lol::lol:

https://www.hoax-slayer.com/ :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

λές να είναι photoshopia??
shopped%20tapestry_thumb%5B3%5D

δεν προκειτε για ανθρωπινο ον αλλα για παραμορφωμενο κουταβι:hmm:πιθανως καποιο προβλημα με τις ορμονες κατα την διαρκεια της αναπτυξης στη μητρα
:)
ο ανθρωπος ειναι διαφορετικο ειδος απο τα αλλα ζωα οποτε δεν μπορει να διατσυρωθει και να εχει απογονους:P, το αλογο και ο γαϊδαρος ανηκουν στο ιδιο ειδος αλλα ειναι διαφορετικα υποειδη οποτε ειναι στειροι οι απογονοι τους:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back