fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η fidele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Γαλάτιστα (Χαλκιδική). Έχει γράψει 179 μηνύματα.
03-01-10
14:56
Καλησπερα...Εχτεσ το βραδυ το το σκυλακι μιας πολυ καλης μου φιλης(γαλλικο μπουλντογκ 2,5 μηνων)ξαφνικα αρχισε να μην μπορει να ανασανει και τα ματια της ηταν αρκετα πρησμενα....Μετα κουνουσε πανω κατω τα ποδαρακια της σαν να την ενοχλει κατι στο λαιμο και δε μπορει να το βγαλει και δε μπορουσε να περπατησει...Πηραν τηλεφωνο σε μια κλινικη που ηταν ανοιχτη (γιατι ηταν 12 το βραδυ) και αρχικα της ειπαν οτι εχει αλλεργια...οταν την πηγαν απο εκει της ειπαν οτι ηταν κριση επιληψιας η αγχους.....Εδω διαβασα σε καποια θεματα τα συμπτωματα επιληψιας αλλα δεν ηταν τα ιδια...θα την παει αυριο σε αλλο κτηνιατρο αλλα εχει τρελαθει....και βεβαια οπως ειπε και η ηλιαννα ειναι δυνατον να μην ξερουν τι απο τα 2 ειναι?το ενα ειναι σοβαρο και το αλλο τιποτα...επισης εχει μια συνηθεια να δαγκωνει πισω απο την ουρα της χωρις να υπαρχει τιποτα(της ειπαν οτι και αυτο ειναι συμπτωμα)...εχει κανει και το 1ο εμβολιο(δεν ξερω ποιο ειναι ειμαι ασχετη απο σκυλια
)Μπορει να ειναι επιληψια??
)Μπορει να ειναι επιληψια??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
03-01-10
15:27
Πολλα μπορει αν ειναι εχετε καλο κτηνιατρο εκε? αν οχι να σου στειλω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η fidele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Γαλάτιστα (Χαλκιδική). Έχει γράψει 179 μηνύματα.
03-01-10
15:32
Πολλα μπορει αν ειναι εχετε καλο κτηνιατρο εκε? αν οχι να σου στειλω
εχουμε απλα θα την παει απο δευτερα.....απλα μου εκανε εντυπωση που της ειπαν για επιληψια....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα.
26-03-14
17:09
Η επιληψία στους σκύλους
Καλησπερα! Ο σκυλος μου εδω και δυο φορες εχει παρουσιασει συμπτωματα επιληψιας. Χωρις να ειμαι 100% σιγουρη, μαλλον πασχει απο επιληψια. Παρακαλω αν καποιος γνωριζει ή εχει αντιμετωπισει παρομοιο περιστατικό να με βοηθησει λιγακι
Danke schön
Καλησπερα! Ο σκυλος μου εδω και δυο φορες εχει παρουσιασει συμπτωματα επιληψιας. Χωρις να ειμαι 100% σιγουρη, μαλλον πασχει απο επιληψια. Παρακαλω αν καποιος γνωριζει ή εχει αντιμετωπισει παρομοιο περιστατικό να με βοηθησει λιγακι
Danke schön
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα.
26-03-14
18:37
Danke schön
Η λύση είναι μία. Επίσκεψη σε Κτηνίατρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
27-03-14
00:19
Καλησπέρα! Είχε πριν πολλά χρόνια κάποιος γνωστός μου επιληπτικό σκυλί που έζησε όμως πολλά χρόνια. Συμφωνώ κι εγώ πως πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα τον κτηνίατρο για να σας ενημερώσει επί του θέματος και να λάβει ο σκύλος την κατάλληλη αγωγή!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum