Σκύλος στην παραλία

Αθανασία

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα.
Λιακάδα και ζέστη σήμερα, δάκρυσα πρωί πρωί που δεν πρόλαβε να τη χαρεί ο κακομοίρης ο Τόνι...

Τέλος πάντων, άλλη μέρα... Προσπαθώ να συνέλθω. :)
Είχαμε κανονίσει πικ νικ στη θάλασσα και μας προέκυψε και κολύμπι με τόσο καλό καιρό! Λίγος κόσμος στην παραλία, κάποιοι γυμνιστές (:blink:), πολλοί βρήκαν ευκαιρία να πάρουν μαζί το σκύλο τους.
Μας πλησίασε κι ένας αδέσποτος, κόλλησε δίπλα μας. Του'δωσα το μισό μου σάντουιτς και μετά ξάπλωσε και μας έκανε παρέα...
Αποφάσισα να πάρω κροκέτες για σκύλους, δε χαλάνε και είναι εύκολο να παίρνω μαζί μου στα πικ νικ σε παραλίες και δάση. Όλο και συναντάμε κάποιο πεινασμένο σκυλί και στενοχωριέμαι που δεν έχω τι να του δώσω...

Καλό μού έκανε η θάλασσα, χαλάρωσα λιγάκι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αποφάσισα να πάρω κροκέτες για σκύλους, δε χαλάνε και είναι εύκολο να παίρνω μαζί μου στα πικ νικ σε παραλίες και δάση.
Μέσα στο αμάξι έχω μόνιμα κροκέτες για σκύλους, οπότε είμαι προετοιμασμένη....Και αν δεν έχω το αμάξι μαζί, στο πιο κοντινό σουβλακερί ή καντίνα, αγοράζω σάντουιτς και τα ταΐζω....Παντού υπάρχουν αδέσποτοι σκύλοι, σε θάλασσα, βουνό, δάσος, τι να κάνεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back