Σοβαρό πρόβλημα

Γκρι

Νεοφερμένο μέλος

Η Γκρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Έχω σοβαρό πρόβλημα με 2 από τα 6 γατιά μου. Πρίν 15 μέρες εντελώς ξαφνικά άρχισαν κάτι τρομερούς καυγάδες με τον έναν να θέλει να σκοτώσει την άλλη, και ο τηαυτή η καημένη να ταν κάνει πάνω της από το φόβο της. Το παράξενο είναι ότι ζούν μαζί εδώ και 4 χρόνια χωρίς πρόβλημα. Μένουμε σε διαμέρισμα και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Άν ξέρει κανείς κάτι ας γράψει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Ειναι στειρωμενα τα γατια;;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι είναι και τα δύο

θα έλεγα να ρωτήσεις τον κτηνίατρο που τα παρακολουθεί

Έχω ρωτήσει τον κτηνίατρο αλλά δεν ξέρει, δεν του έχει τύχει κάτι τέτοιο ξανά.

μηπως να τα χωριζες για ενα διαστημα και να τα εφερνες σε επαφη σταδιακα;

Εγω απλα σκεφτομαι το εξης..μηπως το ζωακι...εχει καποιο προβλημα υγειας;; μηπως πχ ποναει πουθενα..και ολο αυτο του βγαινει σε επιθετικοτητα;;;:hmm:

Feliway σε spray δοκίμασες? Το έμαθα απο το γιατρό μας και ειναι θαυματουργό.
Θα το βρεις σε καλα petshop και σε συσκευασία που μπαίνει στην πριζα σαν τα εντομοαπωθητικά και διαρκεί 1,5 μήνα περίπου.
Το χρησιμοποίησα οταν έφερα την τρίτη γατούλα μου σπίτι για να μην δεχτει επίθεσεις απο τους δυο παλαίουρες κι είχα καταπληκτικά αποτελέσματα.

Ναι το δοκιμασα το feliway και σε spray και σε μπριζα. Δεν εχω δει ομως αποτελεσματα. Ακομη τα εχω χωρια αλλα μολις το αγόρι δει το κοριτσακι του ορμαει. Αν παλι το γατι ειναι αρρωστο γιατι δεν ορμαει και στα αλλα γατια μου; Εχω 6 γατια συνολο

ποσο κοστιζει το σπρευ?ξερετε κανενα πετ σοπ στο κεντρο που να ειναι καλο?κανει για μικρα γατακια?
τελικα τι εγινε με τις γατες?σταματησαν να επιτιθονται?

Δεν θυμάμαι ποσο κάνει το σπρέυ, εγώ το αγόρασα απο τον κτηνίατρο μου και δεν νομίζω ότι πειράζει τα μικρά γατάκια, αλλα δεν είμαι σίγουρη, πρέπει να ρωτήσεις κτηνίατρο καλύτερα. Τώρα για τα δικά μου γατιά όχι δεν έχουν σταματήσει να τσακώνονται όταν έλθουν σε επαφή και εγώ προσπαθώ να τα έχω χώρια όσο γίνεται

Ο γάτος μου κάνει τα ίδια...αλλά με την Μαργαρίτα( το ενήλικο κουνέλι μου)!!!Τώρα βέβαια τον βάζω στον ίσιο δρόμο...περίπου!!Πάντως, αν θες την γνώμη μου,δοκίμασε αυτό που έκανα εγώ...Κάθε φορά που τον βλέπεις έτοιμο να χυμήξει πέτα του,αρκετά μέτρα μακριά του ωστε να μην βραχεί,ένα ποτήρι νερό!Εγώ πάντως αυτό έκανα.Κάθε φορά που ήταν έτοιμος να ορμήξει άρχιζα να του μιλάω αγριεμένα.Όταν είδα ότι είχε το μυαλό του στον "στόχο" του του πέταξα λίγο νερο αρκετά μακριά του.Φοβάται,κρύβεται αλλά περνάει μεγάλο χρονικό διάστημα για να το ξανακάνει!!!!Ακούγεται βίαιο αλλά πίστεψε με μόνο έτσι θα καταλάβει ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό!!!!Μην ξεχάσεις όμως...Ποτέ νερό πάνω του...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back