Σπάσαμε το ρεκόρ! Yeaaaaah!

Νίκος Π.

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα.
Όταν οι γάτες πεινάνε, κάνουν το παν για να σου το καταστήσουν γνωστό.
Οι δικές μου για να μου δείξουν ότι πεινάνε, ανεβαίνουν στο μπαλκόνι της κουζίνας και νιαουρίζουν κακομοιρίστικα...

Μέχρι χτες, το ρεκόρ παρουσίας γατών στο μπαλκόνι μου ήταν 3/8, ταυτόχρονα εννοείται...

Σήμερα έγινε συντριπτική κατάρριψη του ρεκόρ αυτού: 5/8!
Πραγματικά πολύ αστεία φάση, μιας και όταν μαζεύονται πολλές μαζί για ζητιανιά φαγητού, πέφτει ξύλο!

Τέλος πάντων, να το φωτογραφικό ντοκουμέντο:

261020091587.jpg

261020091588.jpg

Σκουριά, Λεωνίδας, Τομ, Μπέμπης και Σοφοκλής έγραψαν ιστορία :P :D LOL...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελειο!!!Βαλε και μια πινακιδα "εστιατοριο γατων" και εισαι ετοιμος! Οταν πας την τροφη προλαβαινεις να την αφησεις κατω ή πεφτουν ολες μαζι πανω σου;
Χμμμμμμμ τωρα που το σκεφτομαι για να εχεις τοση πελατεια θα μαγειρευεις καλα οποτε θα ερθω κι εγω στη βεραντα σου καμια μερα:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλειες οι φωτογραφίες Νίκο.:up::up::up:
Και με μεγάλη μου χαρά βλέπω ότι η Σκουριά είναι καλά!:up::up::up:
Έχει σρογγυλέψει μάλιστα!...της πήγε η στείρωση!!!;):cool::happy::happy:
Και τα άλλα φυσικά δεν πάνε πίσω...μιά χαρά τα βλέπω όλα!:D:D:D

αχ ποσο σε καταλαβαινω:D
ταιζω κ εγω κλασικα τα γατια της γειτονιας μου, ολα ησυχα εκτος απο μια σουσουραδα, η οποια αν τυχον τολμησω να σκασω στο μπαλκονι αρχιζει τις αριες :lol: αφου τη λεω καλας, για ευνοητους λογους...:P
δεν εχω ξανακουσει τοσο δυνατα γατα να απαιτει φαι, τρομερα διαπεραστικος ηχος:rolleyes:

Μπράβο σου, όλες είναι κούκλες, και καλοθρεμμένες!!!:redface::D

Διαγωνισμό θα κάνουμε??..
.... :redface:

Μα είναι δυνατόν να μην είναι καλοαναθρεμμένες? χεχε! :D

Τρώνε 2 φορές την μέρα κοτο-κοιλιές με ρύζι, μαγειρεμένες από εμένα.
Επίσης, 2 φορές την εβδομάδα έρχεται η κάτοχος του διπλανού χωραφιού (καλλιεργεί διάφορα εκεί μέσα) και ως αντάλλαγμα που της διατηρούν το χωράφι καθαρό από ποντίκια, τους φέρνει 2 κιλά ψάρια βραστά (και εμείς οικονομάμε τσάμπα φρούτα και λαχανικά :D)!

Μακάρι να ήμουν κι εγώ γατί δηλαδή, για τέτοια κατάσταση μιλάμε :P

:lol::lol: ωραιος:lol::lol:

:up: Ωραια φαση...κατι μου θυμιζει...:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back