Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι δικές μου για να μου δείξουν ότι πεινάνε, ανεβαίνουν στο μπαλκόνι της κουζίνας και νιαουρίζουν κακομοιρίστικα...
Μέχρι χτες, το ρεκόρ παρουσίας γατών στο μπαλκόνι μου ήταν 3/8, ταυτόχρονα εννοείται...
Σήμερα έγινε συντριπτική κατάρριψη του ρεκόρ αυτού: 5/8!
Πραγματικά πολύ αστεία φάση, μιας και όταν μαζεύονται πολλές μαζί για ζητιανιά φαγητού, πέφτει ξύλο!
Τέλος πάντων, να το φωτογραφικό ντοκουμέντο:
Σκουριά, Λεωνίδας, Τομ, Μπέμπης και Σοφοκλής έγραψαν ιστορία
LOL...!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χμμμμμμμ τωρα που το σκεφτομαι για να εχεις τοση πελατεια θα μαγειρευεις καλα οποτε θα ερθω κι εγω στη βεραντα σου καμια μερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Και με μεγάλη μου χαρά βλέπω ότι η Σκουριά είναι καλά!

Έχει σρογγυλέψει μάλιστα!...της πήγε η στείρωση!!!

Και τα άλλα φυσικά δεν πάνε πίσω...μιά χαρά τα βλέπω όλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

ταιζω κ εγω κλασικα τα γατια της γειτονιας μου, ολα ησυχα εκτος απο μια σουσουραδα, η οποια αν τυχον τολμησω να σκασω στο μπαλκονι αρχιζει τις αριες
αφου τη λεω καλας, για ευνοητους λογους...
δεν εχω ξανακουσει τοσο δυνατα γατα να απαιτει φαι, τρομερα διαπεραστικος ηχος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Διαγωνισμό θα κάνουμε??..
....

Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τρώνε 2 φορές την μέρα κοτο-κοιλιές με ρύζι, μαγειρεμένες από εμένα.
Επίσης, 2 φορές την εβδομάδα έρχεται η κάτοχος του διπλανού χωραφιού (καλλιεργεί διάφορα εκεί μέσα) και ως αντάλλαγμα που της διατηρούν το χωράφι καθαρό από ποντίκια, τους φέρνει 2 κιλά ψάρια βραστά (και εμείς οικονομάμε τσάμπα φρούτα και λαχανικά
)!Μακάρι να ήμουν κι εγώ γατί δηλαδή, για τέτοια κατάσταση μιλάμε

myrtos
Δραστήριο μέλος

ωραιος

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραια φαση...κατι μου θυμιζει...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki