evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
03-07-09
04:23
γεια σας κορίτσια. σας συγχαίρω για την πολύ καλή ενημέρωση και δουλειά που κάνετε. είμαι και εγώ μια γατόφιλη, αλλά καταπιεσμένη..
λοιπόν, απο μικρή είχα γατούλες στο σπίτι και όποια αλητάκια ερχόντουσαν στο σπίτι τα ταίζαμε. επειδή πολλές φορές γινόμουνα χάλια λόγω των δυστυχημάτων και των απωλιών, η μαμά μου μου είπε ότι αποκλειστικά σπίτι άλλη γάτα δεν θα πάρω. έτσι η μαμά μου έμεινε με τα αλητάκια που τα φροντίζει πολύ καλα αν και στην αυλή.
μετά ήρθα για σπουδές στην πάτρα ( ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι απο κύπρο), και έμενα μαζί με την αδερφή μου η οποία δεν θέλει γατιά στο σπιτι
. πέρασαν ήδη τέσσερα χρόνια και έμεινα μόνη μου στην πάτρα. να σας αναφέρω ότι σε ένα χρόνο όταν φύγω από πάτρα θα μένω μόνη μου σε διαμέρισμα στην κύπρο.
εκείνο που με προβληματίζει είναι ενώ θέλω οποσδήποτε να πάρω κάποιο εγκατελλημένο γατάκι απο σεπτέμβριο, από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν θέλω όταν πηγαίνω κύπρο ( το πιο μεγάλο χρονικό διάστημα που πάω είναι ένας μήνας) να το αφήνω στα απαίσια πετσοπς της πάτρας. από την άλλη δεν θέλω να της το φορτώσω της μαμάς μου . το ξέρω ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να περιμένω ένα χρόνο, αλλά βλέπω τόσες αγγελίες για ταλαιπωρημένα γατάκια και σπαράζει η καρδιά μου, έχω πολλή αγάπη να τους δώσω...
συγνώμη αν σας κούρασα και ευχαριστώ εκ των προτέρων
λοιπόν, απο μικρή είχα γατούλες στο σπίτι και όποια αλητάκια ερχόντουσαν στο σπίτι τα ταίζαμε. επειδή πολλές φορές γινόμουνα χάλια λόγω των δυστυχημάτων και των απωλιών, η μαμά μου μου είπε ότι αποκλειστικά σπίτι άλλη γάτα δεν θα πάρω. έτσι η μαμά μου έμεινε με τα αλητάκια που τα φροντίζει πολύ καλα αν και στην αυλή.
μετά ήρθα για σπουδές στην πάτρα ( ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι απο κύπρο), και έμενα μαζί με την αδερφή μου η οποία δεν θέλει γατιά στο σπιτι
. πέρασαν ήδη τέσσερα χρόνια και έμεινα μόνη μου στην πάτρα. να σας αναφέρω ότι σε ένα χρόνο όταν φύγω από πάτρα θα μένω μόνη μου σε διαμέρισμα στην κύπρο. εκείνο που με προβληματίζει είναι ενώ θέλω οποσδήποτε να πάρω κάποιο εγκατελλημένο γατάκι απο σεπτέμβριο, από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν θέλω όταν πηγαίνω κύπρο ( το πιο μεγάλο χρονικό διάστημα που πάω είναι ένας μήνας) να το αφήνω στα απαίσια πετσοπς της πάτρας. από την άλλη δεν θέλω να της το φορτώσω της μαμάς μου . το ξέρω ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να περιμένω ένα χρόνο, αλλά βλέπω τόσες αγγελίες για ταλαιπωρημένα γατάκια και σπαράζει η καρδιά μου, έχω πολλή αγάπη να τους δώσω...
συγνώμη αν σας κούρασα και ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
03-07-09
04:39
Υπαρχει λυση α ειναι να λειπεις ενα μηνα μονο μπορει καποιος να στο φυλαει αρκετα μελη ειναι πατρα και ισως καποιο μπορει να στο φιλοξενησει. Παρε γατακι και βαλε αγγελια φιλοξενιας.Εαν θες μεγαλυτερο υπαρχει η Κουινουλα και ο Τζεντλεμαν που φιλοξενουνται αθηνα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
03-07-09
04:47
σοβαρά?? αν θα πάρω γατουλίνι θέλω να είμαι σωστή μαμά. δεν θέλω να τον αφήνω μόνο του.
έχω ερωτευθεί ήδη τρία γατάκια απο δω...και αν ισχύουν αυτά που λέτε θα το σκεφτώ σοβαρά να κρατήσω ενα..η δύο..για να το πάρω όταν επιστρέψω από τις διακοπές...
έχω ερωτευθεί ήδη τρία γατάκια απο δω...και αν ισχύουν αυτά που λέτε θα το σκεφτώ σοβαρά να κρατήσω ενα..η δύο..για να το πάρω όταν επιστρέψω από τις διακοπές...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum