MarwΜew
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 83 μηνύματα.
01-02-13
22:01
Λοιπόν....το περιστατικό έχει γίνει εδώ και μιάμιση εβδομάδα αλλά τώρα ηρέμησα και μπορώ να γράψω την ιστορία για να μου πείτε την γνώμη σας......το τερατάκι μου το μεγάλο,το έχω στο πατρικό μου...κάποιες φορές λοιπόν κατάφερνε και μας ξεγλίστραγε και έβγαινε έξω, έκοβε βόλτες και ξαναγύριζε......δεν τον είχαμε στειρώσει ακόμα αλλά το είχαμε στο πρόγραμμα μέσα στον μήνα να κλείσουμε το ραντεβού....έρχεται λοιπόν μια μέρα έχοντας μπλέξει σε γατοκαυγά με δαγκωνιά στην κεφάλα του το βλήμα μου....του το καθαρίζουμε αλλά ο βλαμμένος την επόμενη το απόγευμα μας ξαναγλιστράει αλλά έρχεται μετά από καμιά ώρα......λιγάκι μαζεμένος,δεν έφαγε πολύ και έπεσε για ύπνο.....ε λοιπόν για δυο μέρες δεν έτρωγε(βασικά προσπαθούσε και δεν μπορούσε τελικά) του έτρεχαν σάλια και δεν μπορούσε να καθαριστεί.....να τον κοιτάνε από εδώ από εκεί,τίποτα το γατί...να φοβόμαστε μην έχει φάει τίποτα αλλά η κινητικότητα του κανονική....να τον παρακολουθούμε όλη την ώρα και να μην μπορούμε να καταλάβουμε τι στο καλό γίνεται...εννοείται πως κατευθείαν είχαμε μιλήσει με τον γιατρό μας και μας είπε να τον παρακολουθούμε συνέχεια....και κάποια στιγμή καταλαβαίνει ο αδερφός μου πως πονάει στο στόμα και συγκεκριμένα πως έχει σπάσει το δόντι του το κάτω(!) ....όλα αυτά κράτησαν 2 μέρες....την επόμενη το πρωί έρχεται ο γιατρός μας τον πέρνει,και με τα πολλά ανακαλύπτουμε πως εκτός από το σπασμένο δοντάκι είχε πύον στο στόμα του και μια τρύπα(!) από την κάτω πλευρά , από την μεριά που έχει σπάσει το δοντάκι του....τον καθαρίσανε στο στοματάκι του,του κάνανε και μια στείρωση περιποιημένη,αντιβιώσεις και να ευχόμαστε να μην έχει τίποτα μέσα στην τρύπα και χρειαστεί χειρουργείο.....με τα πολλά άρχισε να τρώει και να καθαρίζεται ξανά το τερατάκι μου και μετά από μια εβδομάδα άγχους είμαστε σίγουροι πως όλα είναι μια χαρά.....αν και δεν ζητάει πια να βγει έξω και ούτε προσπαθεί να ξεγλιστρήσει....στην αρχή είχε υποστεί πολύ μεγάλο σοκ αλλά τώρα το ξεπερνάει...έχει ηρεμήσει και αυτό έχει σημασία.....
και έρχομαι εγώ να ρωτήσω......πώς στο καλό έγινε αυτό? και αν έγινε από ανθρώπινο χέρι-που είναι και το πιο πιθανό βέβαια- γιατί κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο???
τα είπα και βγήκαν απο μέσα μου λοιπόν....σημασία έχει το αίσιο τέλος,και πως το ζουζούνι μου είναι καλά......
και έρχομαι εγώ να ρωτήσω......πώς στο καλό έγινε αυτό? και αν έγινε από ανθρώπινο χέρι-που είναι και το πιο πιθανό βέβαια- γιατί κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο???

τα είπα και βγήκαν απο μέσα μου λοιπόν....σημασία έχει το αίσιο τέλος,και πως το ζουζούνι μου είναι καλά......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
01-02-13
23:58
Απάντηση: Γιατί???
Αυτό που είπες στο τέλος "σημασία έχει το αίσιο τέλος..."και πως το ζουζούνι σου είναι καλά.
Και, επειδή δεν μπορούμε να διορθώσουμε τους άρρωστους εγκέφαλους ,σε περίπτωση που το έκανε ανθρώπινο (τρόπος του λέγειν "ανθρώπινο")χέρι,
καλό είναι να τον προσέχετε περισσότερο περιορίζοντάς τον και ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες να ξανασυμβεί.
Άντε και σιδερένιος ο γατούλης σας!
Αυτό που είπες στο τέλος "σημασία έχει το αίσιο τέλος..."και πως το ζουζούνι σου είναι καλά.

Και, επειδή δεν μπορούμε να διορθώσουμε τους άρρωστους εγκέφαλους ,σε περίπτωση που το έκανε ανθρώπινο (τρόπος του λέγειν "ανθρώπινο")χέρι,
καλό είναι να τον προσέχετε περισσότερο περιορίζοντάς τον και ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες να ξανασυμβεί.
Άντε και σιδερένιος ο γατούλης σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
02-02-13
09:21
Απάντηση: Γιατί;;
Εμένα με συγχωρείς αλλά δε νομίζω οτι έγινε απο ανθρώπινο χέρι. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος ακόμα και για τις γάτες και έχω δει γάτα να πηδάει απο ύψος πρώτου ορόφου για να γλυτώσει απο γατοκαβγά. Ποιός ξέρει, ίσως σε κάποια φάση του καβγά, του κυνηγητού..., δε θέλει και πολύ να γίνει το κακό..
Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά. Σιδερένιος !
Εμένα με συγχωρείς αλλά δε νομίζω οτι έγινε απο ανθρώπινο χέρι. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος ακόμα και για τις γάτες και έχω δει γάτα να πηδάει απο ύψος πρώτου ορόφου για να γλυτώσει απο γατοκαβγά. Ποιός ξέρει, ίσως σε κάποια φάση του καβγά, του κυνηγητού..., δε θέλει και πολύ να γίνει το κακό..
MarwΜew
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 83 μηνύματα.
02-02-13
16:21
Άντε και σιδερένιος ο γατούλης σας!![]()
η στείρωση έχει και αυτόν τον σκοπό....να μην έχει την ανάγκη να βγεί έξω για να μην κινδυνεύει.....
μέχρι και ο κτηνίατρος το είπε πως κατα 95% ειναι απο άνθρωπο...χωρίς να ξέρουμε πως και τι ακριβώς....έκρινε απο την πληγή στο στόμα....εκεί που βρισκόμαστε και γενικότερα στην περιοχή που κυκλοφορούσε(γιατί οι γάτες έχουν την περιοχή του όπου την διεκδικούν κλπ κλπ) δεν υπάρχει ούτε ύψος ούτε βέργες και γενικά τίποτα που να μπορεί να το δικαιωλογήσει.....
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων