12-12-09
18:48
Πριν είδα ότι το νύχι της γάτας μου, έσπασε.. δλδ δεν είναι στο κρέας μέσα αλλά από έξω , σαν να αποκολλήθηκε κ δεν με αφήνει να της το βγάλω, πονάει. έκοψα πολύ λίγο αλλά έχει λίγες βρομιές απ'την άμμος της. Τι να κάνω? Δευτέρα θα την πάω κτηνίατρο αλλά μέχρι τότε κάτι άλλο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
13-12-09
10:26
Τίποτα, θα το κόψει μόνη της, με το γλύψιμο....
Αν κοιμηθεί και χαλαρώσει μπορείς να ξαναδοκιμάσεις να το κόψεις, αλλά δεν είναι και τραγικό να μήν.....

Αν κοιμηθεί και χαλαρώσει μπορείς να ξαναδοκιμάσεις να το κόψεις, αλλά δεν είναι και τραγικό να μήν.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
13-12-09
12:06
συμφωνω και εγω με την julia... αστο οπως ειναι γιατι αν κανεις κατι λαθος αντε να σε δω πως θα σταματησεις την αιμοραγια. Στον δικο μου του ειχε ραγισει ενα νυχι (βλεπεις τρεχει σαν παλαβος στο σπιτι λες και τον κυνηγαει κανενας) και το αφησα οπως ηταν. Με τον καιρο εστρωσε 

13-12-09
14:59
όχι φίλοι μου , δεν τρέχει αίμα κ δεν έκοψα τπτ γτ φοβάμαι. Δευτέρα γιατρό γτ είναι παράξενα σπασμένο κ δεν μπορώ να το εξηγήσω. το νύχι υπάρχει αλλά είναι στο κρέας αποκολλημένο :S
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum