Σπιτόγατες και παιχνίδι

Kat6892

Νεοφερμένο μέλος

Η Kat6892 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Ελπίζω να γράφω στην σωστή ενότητα , αλλά αφού δεν βρήκα κάτι παρόμοιο, είπα να κάνω νέο θέμα.

Επειδή όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές στο φόρουμ, "άβυσσος η ψυχή της γάτας" οι διαφορές στην εκτόνωση που χρειάζονται τα γατάκια μας είναι τεράστιες! Υπάρχουν γατάκια που μένουν μέσα στο σπίτι και δεν ζητάνε ποτέ παιχνίδι, άλλα που βαριούνται να δηκωθούν να παίξουν και άλλα που αν δεν τα παίξεις θα σηκώσουν την πολυκατοικία ολόκληρη στο πόδι.

Οπότε για να το δούμε και λίγο στατιστικά το θέμα,
1. Παίζετε με τις γατούλες σας , ή σας χρησιμοποιούν μόνο για χάδια και περνάνε μόνες τους το χρόνο τους ?
2.Πόση ώρα παίζετε και πόσες φορές την ημέρα?
3.Αγαπημένο παιχνίδι ?
4. Αν μπορείτε θα είχε πολύ ενδιαφέρον να τις τραβήξετε ένα βίντεο στο παιχνίδι και να μας τις δείξετε!!!
( ελπίζω να έχει συμμετοχή εδώ γιατί ειλικρινά πεθαίνω να δω πώς παίζουν τα γατάκια σας!) :clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω παιζω οσες φορες εχω ή εχει ορεξη, συνηθως ομως 2-3 φορες την μερα απο 5-10 λεπτα, επισης νομιζω οτι κανει και καλο στην σχεση μας, υπαρχουν φορες βεβαια που παιζει μονη της με τον φανταστικο της εχθρο ή κυνηγοντας καποιο παιχνιδι.
Και εδω βιντεο...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:DΠανέμορφη!!! Και τέλειο βίντεο! Αγαπημένο παιχνίδι να φανταστώ είναι το καλαμάκι ??

:redface:Καμια άλλη απάντηση ?

Αχ Σωτηρη δεν μου αρεσουν οι Περσικες και τυπου Περσικες, Εξωτικες κλπ αλλα αυτη θελω να την ζουμπιξω!!!! :bigarmhug

1. Και βέβαια παίζω με τη γατούλα μου και δείχνει σαφώς να προτιμάει τον ελεύθερο χρόνο της -όταν δεν τρώει και δεν κοιμάται δλδ :P- να τον μοιράζεται σε παιχνίδια μαζί μου.
2. Για το πόση ώρα, δεν μπορώ να απαντήσω με σαφήνεια, καθότι βρίσκομαι σχεδόν όλη μέρα σπίτι και δεν έχουμε σταθερές ώρες, ώστε να χρονομετρήσω. Σίγουρα πολλές φορές την ημέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ για λίγα λεπτά, και συχνότατα παράλληλα με τις δουλειές του σπιτιού(γι'αυτό και δεν φτουράνει οι δουλειές και μένουν πίσω:redface::P)
3. Αγαπημένο παιχνίδι δεν έχει μόνιμο. Πότε είναι ένα καλαμάκι, αλλά όχι οποιοδήποτε καλαμάκι, προτιμάει εκείνα από μίνι κουτάκια χυμών τα μικρά που σπάνε στη μέση :P, πότε ένα λούτρινο ποντικάκι, πότε ένα πλαστικό μπιχλιμπίδι..οτιδήποτε της κινήσει τη γατίσια περιέργειά της, ακόμα και τα πιο απίθανα πράγματα. Θα προσηλωθεί και θα κολλήσει σ'αυτό και μετά θα το βαρεθεί και θα στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της. Όταν είμαι απασχολημένη και δεν την παίζω, σκαρφαλώνει στο ξύλινο έπιπλο πάνω που έχω το κουτί με τα παιχνίδια της, το ρίχνει στο πάτωμα, σκορπάει τα παιχνίδια και διαλέγει ένα και παίζει μόνη της. Αμέ!
Αλλά το καλύτερό μας, είναι τα πρωινά ή αργά το βράδυ (ευτυχώς δεν μένουν μόνιμα εδώ οι αποκάτω μας) που κυνηγιόμαστε μέσα στο διαμέρισμα, πότε εκείνη η κυνηγός κι εγώ το θήραμα, βουτάει το πόδι και με δαγκώνει, και μετά αλλάζουμε ρόλους και τρέχει σαν σίφουνας παντού σε άλλα δωμάτια, "σαρώνει" χαλιά, κρεββάτια, κομοδίνα.. και η ουρά της από λεπτή και κοντότριχη, γίνεται φουντωτή σαν... Αγκύρας! Αν σταματήσω να την κυνηγάω, γυρίζει ξαφνικά και πάλι αρχίζει να με κυνηγάει εκείνη. Και...
4. Κρίμα που δεν έχω βίντεο, δεν τα πάω και τόσο καλά με την τεχνολογία..
Όμως στο προσεχές μέλλον θα δοκιμάσω να μάθω, αξίζει τον κόπο για να δείτε τα κατορθώματα του ζουλαπιού μου:inlove:
Προς το παρόν, αρκεστείτε σε φωτογραφίες :)

2013_03_21_212206.gif

2013_03_054fvgif.gif

69739400.gif

χαχαχα! Απιθανο κουκλοκοριτσο! :worship:

:)Εγώ θα ήθελα να δώ να σε κυνηγάει! ακούγεται πολύ τέλειο παιχνίδι!! Και έχει και κορμάρα η γατούλα σου!! φαίνεται τη γυμνάζεις καλα!:P

:)Εγώ θα ήθελα να δώ να σε κυνηγάει! ακούγεται πολύ τέλειο παιχνίδι!! Και έχει και κορμάρα η γατούλα σου!! φαίνεται τη γυμνάζεις καλα!:P
Και με γυμνάζει επίσης, σε διαβεβαιώ:P:D
Για κορμάρα δεν ξέρω, είναι ένα μικρόσωμο δαιμονάκι:P που καταλαβαίνω πότε θα μου δώσει το σήμα οτι έχει όρεξη:
Με το που θα τη ρωτήσω "τι'ναι βρε?", αρχίζει και πηδάει σαν κατσικάκι και τότε της λέω "σ'έπιασα!" ενώ εκείνη ήδη έχει αρχίσει και τρέχει..Ακολουθεί κυνηγητό σε σαλόνι, κρεββατοκάμαρα, γραφείο (φροντίζοντας πάντα να μη τη στριμώχνω και να της αφήνω διέξοδο διαφυγής) και κάποια στιγμή γυρίζει και μου "επιτίθεται" ξαφνικά με τα δοντάκια της στο πόδι.
Τότε είναι η σειρά μου να τρέξω..Και βέβαια δεν μπορώ να της παραβγώ..πάντα με τσακώνει:)
Αλλά η απόλαυσή της είναι μεγάλη, βγάζει τρέχοντας μικρές, ανεπαίσθητες κραυγούλες ευχαρίστησης:P
Θα μάθω και το βίντεο, που θα μου πάει? για του λόγου το αληθές:)

εμείς παίζουμε όποτε έχει όρεξη. το αγαπημένο του παιχνίδι είναι μια μπάλα από καουτσούκ που της έχουμε δέσει πάνω μία κορδέλα και όταν χτυπάει πάνω κάτω κάνει έναν ήχο σαν φτερούγισμα πουλιών. την κυνηγάει σαν τρελός και χοροπηδάει πάνω κάτω σαν τρελός :crazy:

Αλλά το καλύτερό μας, είναι τα πρωινά ή αργά το βράδυ (ευτυχώς δεν μένουν μόνιμα εδώ οι αποκάτω μας) που κυνηγιόμαστε μέσα στο διαμέρισμα, πότε εκείνη η κυνηγός κι εγώ το θήραμα, βουτάει το πόδι και με δαγκώνει, και μετά αλλάζουμε ρόλους και τρέχει σαν σίφουνας παντού σε άλλα δωμάτια, "σαρώνει" χαλιά, κρεββάτια, κομοδίνα.. και η ουρά της από λεπτή και κοντότριχη, γίνεται φουντωτή σαν... Αγκύρας! Αν σταματήσω να την κυνηγάω, γυρίζει ξαφνικά και πάλι αρχίζει να με κυνηγάει εκείνη. Και...

Αχχ και έλεγα πως μόνο η δική μου παίζει έτσι! Το βραδινό κυνηγητό μας είναι καθημερινή απόλαυση! Η Ξένια μου κάνει και κάτι άλλο που θέλω να το βγάλω βίντεο, όταν της πετάω ένα συγκεκριμένο παιχνιδάκι μου το φέρνει πίσω, σαν γατόσκυλο ένα πράγμα. Και μετά φυσικά έχουμε μπαλίτσες, ποντικάκια, φτερά ότι θέλει η πριγκιπέσα μου. Από τα καλύτερά της είναι να της πετάξω ένα τσαλακωμένο χαρτί, θα παίζει ώρες!!!

Αχχ και έλεγα πως μόνο η δική μου παίζει έτσι! Το βραδινό κυνηγητό μας είναι καθημερινή απόλαυση! Η Ξένια μου κάνει και κάτι άλλο που θέλω να το βγάλω βίντεο, όταν της πετάω ένα συγκεκριμένο παιχνιδάκι μου το φέρνει πίσω, σαν γατόσκυλο ένα πράγμα. Και μετά φυσικά έχουμε μπαλίτσες, ποντικάκια, φτερά ότι θέλει η πριγκιπέσα μου. Από τα καλύτερά της είναι να της πετάξω ένα τσαλακωμένο χαρτί, θα παίζει ώρες!!!

Πολύ βολικό να της πετάς το παιχνίδι και να στο φέρνει πίσω!! Πώς της το έμαθες? :redface:

Καλώς ήλθατε στον κόσμο του καλαμακίου!!!!!!!!!Όχι δεν εννοώ το καλαμάκι, που τρώγεται. Εννοώ το καλαμάκι του φραπέ!
Το ανακάλυψαμε εντελώς ξαφνικά, όταν μια μέρα μας βούτηκε ένα από πάνω από το τραπέζι. Παιδιά επί 1 ώρα δεν το άφησε.Γύρισε όλο το σπίτι με δαύτο. Έκτοτε είναι σταθερή αξία. Δεν τολμάμε να φύγουμε από το σπίτι και να μην της αφήσουμε το καλαμάκι της για να παίζει.Ενοοείται βέβαια ότι δεν τολμάμε και να ξαπλώσουμε, χωρίς να της το πάρουμε. Κατι παθαίνει, σεληνιάζεται και δεν πρόκειται να κοιμηθεί κανείς μας.
Το πιο αστείο δε είναι που το χώνει κάτω από τις πόρτες και μετά κάθεται εκεί και το κοιτάζει και αν περάσεις σου νιαουρίζει με νόημα του τύπου "Μα καλάααα????Δεν το βλέπεις που είναι κάτω από την πόρτα???ΒΓΑΛΤΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!!!!!"Και αν δεν της το βγάλεις παίρνει το άλλο το ναζιάρικο (αυτό που γέρνει και λίγο το κεφαλάκι στο πλαι)θα μου τα βγάλεις μανούλα για να παίτσωω??Τερατάκια!!!!:)

Πολύ βολικό να της πετάς το παιχνίδι και να στο φέρνει πίσω!! Πώς της το έμαθες? :redface:

Ξεκίνησε τυχαία, έφερε το παιχνίδι στο κρεβάτι μια μέρα και επειδή ήμουν στον υπολογιστή και δεν με άφηνε σε ησυχία το πέταξα για να την ξεφορτωθώ για λίγο :devil: Αυτή όμως το ξανάφερε και εκεί κάπου άρχισα να την ενθαρρύνω. Βέβαια μην τρελαθούμε γάτα είναι, πρώτον δεν το φέρνει στο χέρι μου αλλά το αφήνει κάπου κοντά, δεύτερον η κυρία στις πέντε φορές πήγαινε έλα με το παιχνίδι σταματάει, με κοιτάει με ένα βλέμμα του τύπου "Καλά κυρά μου αυτή τη δουλειά θα κάνουμε, πάρτο μόνη σου το βρωμόκουκλο!" και πηγαίνει και ξαπλώνει μακριά μαζί με το παιχνίδι της για να μην το φτάνω.:whistle:

Η Τέρψη όταν γοητευτεί από ένα καινούργιο λούτρινο ποντικάκι ( έχουμε τουλάχιστον μια ντουζίνα), αφού παίξει μαζί του,
όταν κουραστεί και πάω να της το ξαναπετάξω να συνεχίσει, το βουτάει με τα δόντια, σε όποιο δωμάτιο κι αν βρίσκεται και το παίρνει ως τρόπαιο στο κρεββατάκι της. Το αφήνει εκεί και ξανάρχεται..Αν το πάρω πάλι και ξαναδοκιμάσω, το ίδιο σκηνικό θα επαναληφθεί:P
Το πρόβλημά μας είναι οτι βαριέται σχετικά γρήγορα και ψάχνει για διαρκώς νέα παιχνίδια/ερεθίσματα:hmm:
Δοκίμασα να "ανακυκλώνω" τα παιχνίδια της, δλδ να παρουσιάζω πάλι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα τα παλιά,
αλλά..απογοήτευση:/: Όταν το χορτάσει, έχει τελειώσει με το συγκεκριμένο, άπαξ και δια παντός!
Εσάς τα καμάρια σας προσηλώνονται για αρκετό χρονικό διάστημα στο ίδιο παιχνίδι?
Α, ναι , ξέχασα! Μόνη σταθερή αξία, τα γυμνά χέρια μου:P

Η Ξένια μου κάνει και κάτι άλλο που θέλω να το βγάλω βίντεο, όταν της πετάω ένα συγκεκριμένο παιχνιδάκι μου το φέρνει πίσω, σαν γατόσκυλο ένα πράγμα.

:D ειναι τοσο αστειο και ο δικος μου το κανει!! πεθαινουμε στα γελια! μπορει να το κανουμε για πολλη ωρα. και σε εμας ξεκινησε τυχαια του εριξα κατι για να παιξει και μου το επεστρεψε και αφου το εκανε καποιες φορες μονος του μετα αρχισα να του δινω και λιχουδιες οταν το φερνε και τωρα το κανουμε καθε μερα! ειναι βολικο παιχνιδι ;) και εγω θελω να το βγαλω βιντεο μια μερα... εχει τοση πλακα παει σκοτωνει το μπαλακι απο αλουμινοχαρτο (μονο με αυτο το κανει) και το φερνει πισω λαχανιασμενος και με υφος νικητη :clapup:
https://9gag.com/gag/6763147?ref=fb.s

εμάς έχει και μανία με τα μολύβια (όλα τα μολύβια που έχουμε στο σπίτι έχουν σημάδια από τα δόντια του). δεν τον αφήνουμε να παίζει όμως με τα μολύβια, μήπως καταπιεί τη μύτη :/: αλλά του δίνουμε μηχανικά χωρίς μύτη μέσα

Εμείς παίζουμε κρυφτό και κυνηγητό... πολλές φορές την ημέρα. Είναι τα αγαπημένα της παιχνίδια.
Και η πλάκα είναι ότι μερικές φορές αν τον πιάσω τσατίζεται και δε με παίζει άλλο... :(
Το δεύτερο αγαπήμενό παιχνίδι του είναι η τρελόμπαλα. Την πετάς αυτή χοροπηδάει ψηλά και ο δικός μου προσπαθεί να τη πιάσει
τρέχοντας σε όλο το σπίτι.

Παίζουμε και με κορδέλα και καλαμάκια αλλά βαριέται εύκολα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back