saloumanol
Νεοφερμένο μέλος
Ο saloumanol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
24-10-10
22:19
Γεια σας...Έχω ένα μικρό γάτο ο οποίος ήρθε μόνος του πριν κανένα μήνα περίππου σπίτι μου και τον φροντίζω...Παρατήρησα όποτε με ακουμπάει με γεμίζει με υγρό από τη μήτη του...Λέτε να έχει τίποτα;;;
Ευχαριστώ;;;
Ευχαριστώ;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα.
24-10-10
22:28
Οταν λες "σε γεμιζει υγρο" μαλλον δεν εννοεις οτι σταζει η μυτη του ..
Αν δεν κανω λαθος ειναι σημαδι υγειας το να εχει υγρη μυτη η γατα.
Ξαναλεω , υγρη μυτη και οχι μυτη που τρεχει .
Αν δεν κανω λαθος ειναι σημαδι υγειας το να εχει υγρη μυτη η γατα.
Ξαναλεω , υγρη μυτη και οχι μυτη που τρεχει .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saloumanol
Νεοφερμένο μέλος
Ο saloumanol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
24-10-10
22:30
Απάντηση: Στάζει η μήτη του γάτου μου...
Η μήτη του τρέχει...!!
Η μήτη του τρέχει...!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
24-10-10
22:30
Καλησπερα.
Άλλο πραγμα το σταζει η μυτη του,και άλλο ότι ειναι υγρη η μυτη του.Τι ακριβως εννοεις;..τη βλέπεις δηλαδη να τρεχει ; ή απλα μονο όταν σε ακουμπαει,την νιωθεις υγρη;; γιατι αυθτο ειναι φυσιολογικο.Επισης εχει καποιο αλλο συμπτωμα;; φταιρνιζεται ,βηχει,βαρανασαινει,εχει δακρυσμενα ματια;; μενει μεσα σε σπιτι το γατακι ή βγαινει και εξω;; ειναι εμβολιασμενο;;
..συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις,αλλα προσπαθω να καταλαβω..
Καλησπερα.
Άλλο πραγμα το σταζει η μυτη του,και άλλο ότι ειναι υγρη η μυτη του.Τι ακριβως εννοεις;..τη βλέπεις δηλαδη να τρεχει ; ή απλα μονο όταν σε ακουμπαει,την νιωθεις υγρη;; γιατι αυθτο ειναι φυσιολογικο.Επισης εχει καποιο αλλο συμπτωμα;; φταιρνιζεται ,βηχει,βαρανασαινει,εχει δακρυσμενα ματια;; μενει μεσα σε σπιτι το γατακι ή βγαινει και εξω;; ειναι εμβολιασμενο;;
..συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις,αλλα προσπαθω να καταλαβω..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saloumanol
Νεοφερμένο μέλος
24-10-10
22:35
Μένει έξω και δεν είναι εμβαλιασμένο...
Μένει έξω και δεν είναι εμβαλιασμένο...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
24-10-10
22:39
πιστευω ότι εχει κρυωμα ο γατος,ή λοιμωξη του αναπνευστικου.κατι τετοιον τελος παντων,.και δεν ειναι κατι αψηφιστο,γιατι τα γατια εχουν ευαισθησια σε αυτον τον τομεα.Το καλυτερο ειναι να τον πας σε κτηνιατρο να τον εξετασει,και αν ειναι ετσι να του δωσει αγωγη..εμεις απο εδω δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα..
πιστευω ότι εχει κρυωμα ο γατος,ή λοιμωξη του αναπνευστικου.κατι τετοιον τελος παντων,.και δεν ειναι κατι αψηφιστο,γιατι τα γατια εχουν ευαισθησια σε αυτον τον τομεα.Το καλυτερο ειναι να τον πας σε κτηνιατρο να τον εξετασει,και αν ειναι ετσι να του δωσει αγωγη..εμεις απο εδω δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum