Στέγη με γάτες, ανάγκη κουβερτών και εθελοντών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Γειά σας,
Η στέγη Κερατέας ,
αυτή τη στιγμή φιλοξενεί πρίπου 45 γατούλες.
Λόγω του χειμώνα που έρχεται υπάρχει μεγάλη ανάγκη απο παλιές κουβέρτες, κρεββατάκια και πουλόβερ.
Επίσης υπάρχει μεγάλη ανάγκη εθελοντών για τα Σαββατοκυριακα.
Παρακαλώ οποιος ενδιαφέρεται αν επικοινωνήσει με το :6972315140
ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερωτηση:Υπαρχει καποιος τροπος να στειλουμε πραγματα εμεις οι ξενιτεμενοι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ, θα ήθελα πολύ να βοηθήσω αλλά είναι μακρυά. Υπάρχει κάποια άλλη στέγη αδέσποτων εδώ στο κέντρο της Αθήνας, που να χρειάζεται εθελοντές ;;
Πείτε μου αν έχετε τίποτα υπόψιν σας.

καλημέρα,
μουκελάκι θα μιλήσουμε απο στο msn να βρουμε εναν τρόπο να έρθουν απο την άγωνη γραμμή,
irene καμια στέγη δεν υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας, ολες βρίσκονται σε προάστια της Ατικής για ευνόητους λόγους.

Δεν έχω παλιές κουβέρτες, χρησιμοποιούμε παπλώματα, αλλά, μπορώ να στείλω φλις μωρουδιακά κουβερτάκια από το τζάμπο. Αν είναι κατάλληλα για το σκοπό που θέλετε, πείτε μου, να αγοράσω και να επικοινωνήσουμε. Α, και όλο και κάποιο παλιό πουλόβερ θα βρω, να βάλω στο πακέτο για τα γατούδια.

και το φλις ακουγεται ιδανικο.
αν εχεις την καλοσυνη επικοινωνησε με το τηλ γιατι η κοπελα δεν μπαινει πλεον συχνα στο φορουμ.
ευχαριστουμε θερμα.

Εγώ έχω παααααααααααααααααρα πολύ καιρό κάτι τροφές που πέσανε βαριές στο στομαχάκι του παιδιού μου και τις έχω βάλει στην ακρη να της δώσω..Που μπορώ να τις στείλω???Εννοώ που χρειάζονται????Πουρίνα1 από το σουπερ μαρκετ είναι!3 σακουλάκια εκ των οποίων το 1 είναι ανοιγμενο καιρό τώρα(ίσως για πέταμα δηλαδή)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back