Goseithor
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Τί να σου πώ;
Δεν μου φαίνεται οτι πρέπει να ανησυχείς αλλά δεν γράφεις και στο θέμα του γιατρού καλού κακού μέχρι να βρεις τον δικό σας;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor
Διάσημο μέλος
ναι αλλα δεν το βλέπω να κάνει κάτι..δεν έχει όρεξη για τίποτα..ποιο είναι το θέμα του γιατρού?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Goseithor
Διάσημο μέλος
α οκ...θα αντιγράψω αυτό απο εδώ
..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soultanaki
Νεοφερμένο μέλος
Εχω μια γατα περσιας ειναι περιπου 4 μηνων και πριν καμια βδομαδα δεν την ξανα ακουσα να νιαουριζει...τι μπορει να φταιει ξερει κανεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τιτίκα the Cat
Νεοφερμένο μέλος
Να αισθάνεσαι τυχερή που έχεις ένα λακωνικό γατάκι, το γατί της αδερφής μου είναι ένας ενοχλητικός παρλαπίπας που μας παίρνει τα αφτιά με το νιαουριτό του...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σωστά σου είπε ο φίλος σου!!!
Οι γάτες χρησιμοποιούνε το νιαούρισμα μόνο γιά επικοινωνία με τούς ανθρώπους συντρόφους τους, επειδή εμείς δύσκολα καταλαβαίνουμε τα άλλα επικοινωνιακά σήματα, ηχητικά και σωματικά, που έχουν μεταξύ τους οι γάτες κι αυτό είναι ένα μεγάλο δείγμα ευφυίας εκ μέρους τους, αφού καταλαβαίνουν οτι είμαστε στόκοι στην 'γλώσσα' τους.

Κατά τ' άλλα υπάρχουν όντως γατιά που νιαουρίζουν ελάχιστα.
Ισως να είσαι και τυχερή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ κι εγώ με τον Νίκο. Είσαι πολύ τυχερή που δεν έχεις ένα φωνακλάδικο- παραπονιάρικο- κουτσομπόλικο γατάκι. Να σου ζήσει.
Για να σου φύγει κι η απορία στην επόμενη επίσκεψη στο κτηνίατρο ρώτησε τον η τηλεφώνησέ του. Αν είχε πρόβλημα στις χορδές της δεν θα άκουγες έστω και τα λίγα νιάου που άκουσες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool