strayshelp
Δραστήριο μέλος
Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
29-02-08
14:56
Ενημερωτικό φυλλάδιο για την ΣΤΕΙΡΩΣΗ από το Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων(Greek Animal Welfare Fund)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
29-02-08
15:58
Δε μεγαλώνει καθόλου η εικόνα; Κοντεύω να βγάλω τα μάτια μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
29-02-08
16:51
Θα το ψάξω μεσω της GAWF αν θα θέλαν να μας δώσουν να μοιράσουμε... αν κι εγω δεν καταφερα να το διαβασω ακομα...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
29-02-08
16:54
https://www.gawf.org.uk/materials.php
Υλικά καμπανιας φυλλάδια κλπ για να τυπώσετε
carol12@otenet.gr Η υπευθυνη ζητειστε φυλλαδια
δειτε κι αυτο https://www.gawf.org.uk/images/Adoption-abroad-revised_tn.jpg
Υλικά καμπανιας φυλλάδια κλπ για να τυπώσετε
carol12@otenet.gr Η υπευθυνη ζητειστε φυλλαδια
δειτε κι αυτο https://www.gawf.org.uk/images/Adoption-abroad-revised_tn.jpg
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
25-03-10
10:21
Επαναφέρω το θέμα αυτό.
Από όσο γνωρίζω η GAWF έχει ακόμα διαθέσιμα φυλλάδια για όποιον θέλει να μοιράσει.
Επίσης έχουμε και εμείς διαθέσιμα φυλλάδια για το ίδιο θέμα από κάποιον άλλον οργανισμό, όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου στο adespotakia@gmail.com.
Τέλος, υπάρχει το φυλλάδιο που είχαμε δημιουργήσει εμείς και είναι διαθέσιμο εδώ, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να φωτοτυπήσετε.
Από όσο γνωρίζω η GAWF έχει ακόμα διαθέσιμα φυλλάδια για όποιον θέλει να μοιράσει.
Επίσης έχουμε και εμείς διαθέσιμα φυλλάδια για το ίδιο θέμα από κάποιον άλλον οργανισμό, όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου στο adespotakia@gmail.com.
Τέλος, υπάρχει το φυλλάδιο που είχαμε δημιουργήσει εμείς και είναι διαθέσιμο εδώ, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να φωτοτυπήσετε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
25-03-10
10:39
Βιβη θα υπαρχει και φετος υλικο και παρουσια του αδεσποτολογιου στην εκθεση;Αν οχι,μπορω να παρω εγω να μοιρασω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gelly01
Δραστήριο μέλος
Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα.
25-03-10
11:02
Για την Θεσσαλονικη διαθεσιμα φυλλαδια της GAWF για την στειρωση των ζωων , εχω πολλα και οποιος ενδιαφερεται να μοιρασει η να τοποθετησει φυλλαδια σε κτηνιατρεια και Pet shop της πολης μπορει να μου στειλει ΠΜ
Επισης για το ιδιο θεμα υπαρχουν πολλα φυλλαδια απο αλλον οργανισμο της Αγγλιας που ειναι μεταφρασμενα στα Ελληνικα και ειναι μια εξαιρετικη παρουσιαση του θεματος. Και αυτα ειναι διαθεσιμα για οποιον ενδιαφερεται.
Επισης για το ιδιο θεμα υπαρχουν πολλα φυλλαδια απο αλλον οργανισμο της Αγγλιας που ειναι μεταφρασμενα στα Ελληνικα και ειναι μια εξαιρετικη παρουσιαση του θεματος. Και αυτα ειναι διαθεσιμα για οποιον ενδιαφερεται.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum