Στείρωση - Φυλλάδιο GAWF

strayshelp

Δραστήριο μέλος

Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
Ενημερωτικό φυλλάδιο για την ΣΤΕΙΡΩΣΗ από το Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων(Greek Animal Welfare Fund)

steirwshgawf1jy2jx4.jpg

steirwshgawf2bl5eu8.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε μεγαλώνει καθόλου η εικόνα; Κοντεύω να βγάλω τα μάτια μου...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα το ψάξω μεσω της GAWF αν θα θέλαν να μας δώσουν να μοιράσουμε... αν κι εγω δεν καταφερα να το διαβασω ακομα...

Επαναφέρω το θέμα αυτό.
Από όσο γνωρίζω η GAWF έχει ακόμα διαθέσιμα φυλλάδια για όποιον θέλει να μοιράσει.

Επίσης έχουμε και εμείς διαθέσιμα φυλλάδια για το ίδιο θέμα από κάποιον άλλον οργανισμό, όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου στο adespotakia@gmail.com.

Τέλος, υπάρχει το φυλλάδιο που είχαμε δημιουργήσει εμείς και είναι διαθέσιμο εδώ, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να φωτοτυπήσετε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βιβη θα υπαρχει και φετος υλικο και παρουσια του αδεσποτολογιου στην εκθεση;Αν οχι,μπορω να παρω εγω να μοιρασω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για την Θεσσαλονικη διαθεσιμα φυλλαδια της GAWF για την στειρωση των ζωων , εχω πολλα και οποιος ενδιαφερεται να μοιρασει η να τοποθετησει φυλλαδια σε κτηνιατρεια και Pet shop της πολης μπορει να μου στειλει ΠΜ
Επισης για το ιδιο θεμα υπαρχουν πολλα φυλλαδια απο αλλον οργανισμο της Αγγλιας που ειναι μεταφρασμενα στα Ελληνικα και ειναι μια εξαιρετικη παρουσιαση του θεματος. Και αυτα ειναι διαθεσιμα για οποιον ενδιαφερεται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back