Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Τσοςμή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 229 μηνύματα.
19-12-12
00:09
παλια ιστορια αυτη,απο τον πρωτο καιρο που ειχαμε βρει τη μουγκα.
μολις ξεπεταχτηκε λοιπον και αρχισε τα σουρτα φερτα,αρχισαμε κ εμεις(εγω κ ο γειτονας)μ αγχονομαστε για το αν θα μεινει εγκυος και τι θα επακολουθησει,μιας και το τελευταιο που θελαμε ηταν να μας γεννησει γατακια,σε καποιο απο τα 2 σπιτια,μιας και μπαινοεβγαινε μια στο ενα και μια στο αλλο ελευθερα.επισης δεν μπορουσαμε να τα κρατησουμε αλλα ουτε και θα βρισκαμε αμεσα να τα χαρισουμε,οποτε λέμε,ας την στειρωσουμε να εχουμε να χαιρομαστε μονο αυτη!και ετσι καναμε,μισα μισα τα εξοδα εννοειται
μολις πηγαμε να την παρουμε απο τον γιατρο,αυτος μας ειπε οτι ηταν ηδη εγκυος(ποτε προλαβε η ρουφιανα
)
και της αφαιρεσε 3 με 4 μικρα,σε πολυ προιμο σταδιο εννοειται,απλα επρεπε να της κανει λιγο μεγαλυτερη τομη μας ειπε για να βγουν..τεσπα...
περασε ο καιρος,αναρρωσε κ αυτη και ολα μια χαρα...
την επομενη περιοδο ομως που εκεινο τον καιρο γεννουσαν τα αλλα γατια,τα μη στειρωμενα,αποφασισε να μας κανει μια εκπληξη..
μια μερα οταν επιστρεφαμε σπιτια μας απο τη δουλεια,με φωναζει ο γειτονας και μου λεει ελα να δεις..
ειχε παει αυτη και ειχε χωθει σ ενα ανοιχτο συρταρι με καλτσες,αλλα οχι μονη της,καπου ειχε βρει και μας ειχε φερει πεσκεσι
3 μικρα γατακια,και τα χε μαζι της εκει στη νεα της ''φωλια''...
μας ξαφνιασε ειναι η αληθεια,και λεμε το ενστικτο τι σου κανει...
καλη φαση,κ ωραια εικονα,αλλα δε τα κρατησαμε...στη γειτονια ηταν ηδη μια γατα αναστατη και ψαχνοντας σε ενα διπλανο οικοπεδο βρηκαμε τη φωλια και της τα επιστρεψαμε..και ζησαν αυτα καλα κ εμεις καλυτερα.
απλα αναφερω το περιστατικο κουβεντα να γινεται..
και αν καποιος ειχε καμια παρομοια εμπειρια...
μολις ξεπεταχτηκε λοιπον και αρχισε τα σουρτα φερτα,αρχισαμε κ εμεις(εγω κ ο γειτονας)μ αγχονομαστε για το αν θα μεινει εγκυος και τι θα επακολουθησει,μιας και το τελευταιο που θελαμε ηταν να μας γεννησει γατακια,σε καποιο απο τα 2 σπιτια,μιας και μπαινοεβγαινε μια στο ενα και μια στο αλλο ελευθερα.επισης δεν μπορουσαμε να τα κρατησουμε αλλα ουτε και θα βρισκαμε αμεσα να τα χαρισουμε,οποτε λέμε,ας την στειρωσουμε να εχουμε να χαιρομαστε μονο αυτη!και ετσι καναμε,μισα μισα τα εξοδα εννοειται

μολις πηγαμε να την παρουμε απο τον γιατρο,αυτος μας ειπε οτι ηταν ηδη εγκυος(ποτε προλαβε η ρουφιανα
)και της αφαιρεσε 3 με 4 μικρα,σε πολυ προιμο σταδιο εννοειται,απλα επρεπε να της κανει λιγο μεγαλυτερη τομη μας ειπε για να βγουν..τεσπα...
περασε ο καιρος,αναρρωσε κ αυτη και ολα μια χαρα...
την επομενη περιοδο ομως που εκεινο τον καιρο γεννουσαν τα αλλα γατια,τα μη στειρωμενα,αποφασισε να μας κανει μια εκπληξη..
μια μερα οταν επιστρεφαμε σπιτια μας απο τη δουλεια,με φωναζει ο γειτονας και μου λεει ελα να δεις..
ειχε παει αυτη και ειχε χωθει σ ενα ανοιχτο συρταρι με καλτσες,αλλα οχι μονη της,καπου ειχε βρει και μας ειχε φερει πεσκεσι
3 μικρα γατακια,και τα χε μαζι της εκει στη νεα της ''φωλια''...
μας ξαφνιασε ειναι η αληθεια,και λεμε το ενστικτο τι σου κανει...
καλη φαση,κ ωραια εικονα,αλλα δε τα κρατησαμε...στη γειτονια ηταν ηδη μια γατα αναστατη και ψαχνοντας σε ενα διπλανο οικοπεδο βρηκαμε τη φωλια και της τα επιστρεψαμε..και ζησαν αυτα καλα κ εμεις καλυτερα.
απλα αναφερω το περιστατικο κουβεντα να γινεται..
και αν καποιος ειχε καμια παρομοια εμπειρια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η kitcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 283 μηνύματα.
19-12-12
00:26
Απάντηση: στειρωση-εγκυμωσυνη και ξενα γατακια.
Καταπληκτικό, δεν εχω ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο, με προβληματισες πολύ όμως, σχεδόν ανησυχώ για τις απόψεις που εχω περί στείρωσης.
Καταπληκτικό, δεν εχω ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο, με προβληματισες πολύ όμως, σχεδόν ανησυχώ για τις απόψεις που εχω περί στείρωσης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Τσοςμή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 229 μηνύματα.
19-12-12
00:31
Απάντηση: στειρωση-εγκυμωσυνη και ξενα γατακια.
κ εγω αυτο σκεφτικα αμεσως..
και η καημενη δε θα το ενιωθε ποτε αυτο...την ολη διαδικασια..
και μαλλον θα ηταν καλη γατομαμα
κ εγω αυτο σκεφτικα αμεσως..
και η καημενη δε θα το ενιωθε ποτε αυτο...την ολη διαδικασια..
και μαλλον θα ηταν καλη γατομαμα
catlin
Δραστήριο μέλος
Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα.
19-12-12
00:39
δίκοπο μαχαίρι ειναι για μενα η στείρωση ...αλλα τι να κανουμε ..παιρνεις κατι και δινεις κατι αλλο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum